QUOTE(czuczundra @ 2013 04 14, 17:13)
Padekite prasau apsispresti tarp Chicco Multiway ir Lite Way. Aciu
Turiu chicco multiway, pirkau dar pirmam vaikui prieš 4 metus. Tada atrodė gražus, naujas modelis, mažai kas jį turėjo ir mažai atsiliepimų. Tai tuo kartu, kaip ir daug mamų, parduotuvėje pasibandžiau, o pirkau internetinėje parduotuvėje naują.
Mano manymu vežimėlis yra labai blogas. Pirmiausia, tai visiškas dardalas ir absoliučiai sudėtingai vairuojamas. Parduotuvėje visiškas stresas, kur maži praėjimai, nes reikia dviem rankom įsikibus manevruoti, o ratukai sukinėjasi belekur, nepriklausomai, kur man reikia, o užfiksavus ratukus reikia vežimą versti ant galinių ir taip vis įsukinėti į posūkius ant galinių ratų. O jeigu dar pirkinius reikia nešti

Aišku, jeigu Jeigu kelias tiesus, kokiam parkelyje tai važiuoja normaliai, manevringumo nereikia, bet mano ūgis 175 cm, tai rankenos per trumpos, nes einu ir vis koja mina ant vežimo, mano vyrui 192 cm tai lengviau buvo nešti vaiką, negu vežti.
Vežimėlio pliusai: gulimoji padėtis ir sėdynės plotis, per sniegą, kur kiti maži ratukai įklimpsta, šitas dar prasiiria.
Žodžiu, šito vežimo net nenoriu pardavinėti, tai garaže palikom gulėti 4 metus, nes nesinori brukti tokio prasto daikto. Dabar atradom jam paskirtį - mažąjį migdom, kai būna pas močiutę.