Domimes Chicco firmos vezimeliais bei maitinimo kedutemis.Aisku norisi nusipirkti daikteli kuo pigiau.Gal kas nors esate pirkusios ka nors is int.parduotuves www.ebaby.lt ? Tenai yra ta spalvyte mait.kedutes,kurios mes ieskome ir kainyte gera,taciau neina susisiekti su tiekejais ir issiaiskinti tiksliau kada jie daikteli parsiustu,nes siuo metu rodo,kad sandelyje nera, o mums reikia veliausiai po 2 sav..Skambini ju nurodytu telefonu,tai vis isijungia autoatsakiklis.Rasai uzklausa,atraso,kad kreiptumeisi anglu kalba.Nors ir moku anglu kalba,taciau labiau norisi pakalbeti su zmogumi ir detaliai issiaiskinti viska apie preke,o ne siusti laiska ir nezinia iki kada laukti atsakymo.Ir is viso,puslapis nurodytas lietuviskas,o bendraujama tik uzsienio kalba.Nezinau,sakau gal cia kazkas netvarkoje su sia svetaine?Gal kas susidurete su siais prekeiviais ir zinote kokiu atsiliepimu.Aciu.
Beja,SUPPER vezimelis ,kuri parduoda Padange.Na,as aisku kalbu apie modeliuka,nes stovio jo nezinau .Pirmajai dukrytei turejome Chicco Ct 0,1 ,tai nerealus vezimukas buvo!Ir dabar gailiuosi,kad pardaviau,nes stovis buvo labai geras,o kaina,lyginant su naujai pirktu,teko gerokai nuleisti.Dabar ieskome kazko panasaus i buvusiji
Gal kas išbandėte tai tokį chicco vežimaitį - Chicco "Duo Nunu Cocoa"
http://www.prekesvai...nunu-cocoa.html
Kokie būtų atsiliepimai?
Kokie būtų atsiliepimai?
Sveikutes, na pradejau dometis sportinukais, ir labai patiko chicco, tik nezinau koki psirinkti, ar chicco multiway, ar simplycity, man mielsesnis antras variantas, bet kad nerandu daug pasisakymu apie ji, patarkit mamytes
QUOTE(arualina @ 2012 03 07, 09:15)
Gal kas išbandėte tai tokį chicco vežimaitį - Chicco "Duo Nunu Cocoa"
Kokie būtų atsiliepimai?
Kokie būtų atsiliepimai?
Mums sitas modeliukas ir spalvyte labai patinka Tik mums nereikia lopsio.Idomu vien sportinukas kur nors parsiduoda,nes klauseme Chicco parduotuveje,tai sake jie neparduoda vien sportinuko
QUOTE(neringa223 @ 2012 03 07, 11:50)
Sveikutes, na pradejau dometis sportinukais, ir labai patiko chicco, tik nezinau koki psirinkti, ar chicco multiway, ar simplycity, man mielsesnis antras variantas, bet kad nerandu daug pasisakymu apie ji, patarkit mamytes
na chicco multiway jau geresnis variantas uz simplycity,nes pastarasis daug siauresnis turiu omenyje sedima dalis,einant jei esat nezema klius kojos,bet susilanksto kompaktiskiau uz multiway,bet sis yra erdvesnis vaikui patogesnis vezt ir aisku sulankstytas didesnis,turi priedu daugiau.Jei kelias nelygus su simplycity nelabai pravaziuositekadangi ratukai labai klius,matau kieme kaip viena mamyte vargsta,o multiway didesni ratukai ir vaziavimas jau gerenis;=)
QUOTE(Hellada9 @ 2012 03 07, 13:46)
na chicco multiway jau geresnis variantas uz simplycity,nes pastarasis daug siauresnis turiu omenyje sedima dalis,einant jei esat nezema klius kojos,bet susilanksto kompaktiskiau uz multiway,bet sis yra erdvesnis vaikui patogesnis vezt ir aisku sulankstytas didesnis,turi priedu daugiau.Jei kelias nelygus su simplycity nelabai pravaziuositekadangi ratukai labai klius,matau kieme kaip viena mamyte vargsta,o multiway didesni ratukai ir vaziavimas jau gerenis;=)
aciu uz patarima, siaip esu auksta, tai man reikia kad rankena butu aukstesne, ir kad nekliutu kojos uz to daigto kur ratukus sujungia (nemoku pasakyt kaip kitaip )
QUOTE(neringa223 @ 2012 03 07, 15:18)
aciu uz patarima, siaip esu auksta, tai man reikia kad rankena butu aukstesne, ir kad nekliutu kojos uz to daigto kur ratukus sujungia (nemoku pasakyt kaip kitaip )
tai simplycity jums tikrai netinka klius kojos
QUOTE(Hellada9 @ 2012 03 07, 16:40)
tai simplycity jums tikrai netinka klius kojos
tai jau tada atkrenta, siaip pirmajai dukrytei turejom sketuka nakko na buvau patenkinta juo bet pardavem, tai tenka sukt galva koki isigyti, norisi kazko naujo, tai greiciausiai apsistosiu ties multiway
QUOTE(neringa223 @ 2012 03 07, 20:25)
tai jau tada atkrenta, siaip pirmajai dukrytei turejom sketuka nakko na buvau patenkinta juo bet pardavem, tai tenka sukt galva koki isigyti, norisi kazko naujo, tai greiciausiai apsistosiu ties multiway
na o is kitu nenorit butent chicco?
QUOTE(Rykliuke @ 2012 03 07, 13:14)
Mums sitas modeliukas ir spalvyte labai patinka Tik mums nereikia lopsio.Idomu vien sportinukas kur nors parsiduoda,nes klauseme Chicco parduotuveje,tai sake jie neparduoda vien sportinuko
Jau issiaiskinome,kad sitas vezimelis transformuojasi i sportinuka.Kad pasidarytu tarytum su lopseliu,uzsideda kazkoks buomelis ,nusileidzia sedynes atlosas.Vezimelis neparduodamas iskomplektuotas.Dabar esame apsisprendimo kelyje,ar pirkti Chicco "Duo Nunu Cocoa" ar Peg-Perego "Pliko Swich Easy Drive"
Mano akim pas easy drive daugiau pliusu.
! | Skelbimai šioje temoje bei visame "Naudingų patarimų" skyrelyje yra draudžiami. Skelbimams yra skirtas atskiras skyrelis forumo "Skelbimų lentoje". Prašome skelbtis ten. O šio skyrelio temos yra skirtos naudingiems patarimams, savybių aptarimui, susipažinimui su naujovėmis ir t.t. Tokio pobūdžio skelbimai, kaip: "Siūlau ..... Kaina...." ir "Ieškau/Pirkčiau...... siūlykit...." bus trinami be jokio išankstinio perspėjimo, o dalyviui gali būti skirtas įspėjimas. |