Aisku kiekvienas turime savus kriterijus, bet šitokią kaina už chico mokėti. NA nežianu... O kam reikalingas prisegamas lopšys, juk yra autokėdutės? Yra netgi išsiliesiančių auto kėdučių naujagimiams iki metukų (teutonia firmos). Ir manau nelabai galima lyginti šias firmas, nes jos kaip ir iš skirtingų klasių

, o kainos panašios. Gal čia tik mano patyrimas bet mano mažylė užaugo autokėdutėje ir niekur taip gerai nemiegojo kaip joje

Gal sutapimas?

Bet lopšys buvo naudojamas tik žiemą, o sportinukas visai praktiškai nepanaudotas (nes kai atsistojo nebelabai važiavo)

Tad pagrindinė mūsų transporto priemonė buvo ratai su atokėdute
Na bet kiekvienas renkamės pagal tai kaip suprantam ar įsivaizduojam ko labiausiai reikės
Mano patirtis, su dviem vaikučiais byloja, kad lopšiukas tarnauja trumpiausiai ir mažiausiai reikalingas daigtas

(išskyrus miegojimą lauke sniego ir šalčio sezonu

)
Sėkmės renkantis
QUOTE(tindiriuška @ 2012 01 10, 03:05)
ten visas standartinis komplektas - lopšys, kėdutė ir sportinė dalis, plius - priedai.
žiūrėjau labai daug vežimų. man pagrindinis argumentas - segamas automobilyje lopšys. be segamo lopšio vežimų net nesvarstau.
čiupinėjau, žiūrinėjau 3 kartus - patiko ženkliai labiau, nei Peg Perego ir Bebe Confort. pati medžiaga mielesnė liesti, negu kitų vežimų. dizainas svotiškas aišku, bet čia daugiau skonio ir pripratimo reikalas. iš pradžių buvo atbaidęs svoris, bet analogus pasižiūrėjau - visi jie panašiai sveria
Jane nenoriu, visai širdis prie jų nelimpa.
Emalljunga - dar nečiupinėjau, o nečiupinėjus pirkt irgi nelabai norisi. Kaune jų tiesiog nėra.