Įkraunama...
Įkraunama...

Chicco vežimėliai

gal ten kaina nurodoma tik sportinuko, o lietuvoj kaina yra 3500 uz visa komplekta (na bent buvo tokia kaina pirma diena kai i-move vilniuj isvydo sviesa) gal dbr ir atpigo. tikrai norit pirkti si vezimeli? na funkcijos tikrai zavingos, bet paciupinejus man atkrito noras tureti toki vezimaiti...as ji ciupinejau apziurejau is visu pusiu nematydama kainos, poto galvoju kiek gi jis galetu kainuoti? gal kokius 800? o kai pamaciau kaina tai tik begt norejos kuo greiciau smile.gif
visiem persu brio go, nes istikro geras vezimas uz ta kaina kaip chicco, tik tukstanti kartu kokybiskesnis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agatka: 10 sausio 2012 - 00:56
ten visas standartinis komplektas - lopšys, kėdutė ir sportinė dalis, plius - priedai.
žiūrėjau labai daug vežimų. man pagrindinis argumentas - segamas automobilyje lopšys. be segamo lopšio vežimų net nesvarstau.
čiupinėjau, žiūrinėjau 3 kartus - patiko ženkliai labiau, nei Peg Perego ir Bebe Confort. pati medžiaga mielesnė liesti, negu kitų vežimų. dizainas svotiškas aišku, bet čia daugiau skonio ir pripratimo reikalas. iš pradžių buvo atbaidęs svoris, bet analogus pasižiūrėjau - visi jie panašiai sveria g.gif
Jane nenoriu, visai širdis prie jų nelimpa.
Emalljunga - dar nečiupinėjau, o nečiupinėjus pirkt irgi nelabai norisi. Kaune jų tiesiog nėra.
Atsakyti
galima atskirai nusipirkt jane lopsiuka-auto kodeute ir tikrai geresni vezima negu chicco. lopsio segamo maximum iki 6men, o vezimas iki na 2 metu tikrai. ar verta del lopsio kudikiui pirkt vezimo komplekta, jei galima atskirai.....
na bet aisku jus sprendziat, labai tikiuos kad tas chicco i move nebus kaip zaislinis naudojime, nes aplamai jis net kliba visas naujas.gal cia amortizacijos dalis tame, bet skystas jis, skystas...
Atsakyti
Aisku kiekvienas turime savus kriterijus, bet šitokią kaina už chico mokėti. NA nežianu... O kam reikalingas prisegamas lopšys, juk yra autokėdutės? Yra netgi išsiliesiančių auto kėdučių naujagimiams iki metukų (teutonia firmos). Ir manau nelabai galima lyginti šias firmas, nes jos kaip ir iš skirtingų klasių bigsmile.gif, o kainos panašios. Gal čia tik mano patyrimas bet mano mažylė užaugo autokėdutėje ir niekur taip gerai nemiegojo kaip joje ax.gif Gal sutapimas?smile.gif Bet lopšys buvo naudojamas tik žiemą, o sportinukas visai praktiškai nepanaudotas (nes kai atsistojo nebelabai važiavo) smile.gifsmile.gif Tad pagrindinė mūsų transporto priemonė buvo ratai su atokėdute blush2.gif
Na bet kiekvienas renkamės pagal tai kaip suprantam ar įsivaizduojam ko labiausiai reikės ax.gif
Mano patirtis, su dviem vaikučiais byloja, kad lopšiukas tarnauja trumpiausiai ir mažiausiai reikalingas daigtas 4u.gif (išskyrus miegojimą lauke sniego ir šalčio sezonu smile.gif)
Sėkmės renkantis smile.gif

QUOTE(tindiriuška @ 2012 01 10, 03:05)
ten visas standartinis komplektas - lopšys, kėdutė ir sportinė dalis, plius - priedai.
žiūrėjau labai daug vežimų. man pagrindinis argumentas - segamas automobilyje lopšys. be segamo lopšio vežimų net nesvarstau.
čiupinėjau, žiūrinėjau 3 kartus - patiko ženkliai labiau, nei Peg Perego ir Bebe Confort. pati medžiaga mielesnė liesti, negu kitų vežimų. dizainas svotiškas aišku, bet čia daugiau skonio ir pripratimo reikalas. iš pradžių buvo atbaidęs svoris, bet analogus pasižiūrėjau - visi jie panašiai sveria  g.gif
Jane nenoriu, visai širdis prie jų nelimpa.
Emalljunga - dar nečiupinėjau, o nečiupinėjus pirkt irgi nelabai norisi. Kaune jų tiesiog nėra.

Atsakyti

! 
Ši tema skirta Chicco vežimėliams
Atsakyti
Gal jau kuri nusipirkote I MOVE??? Ziuriu ir seile varvinu drinks_cheers.gif Kaip suprantu, tai visai nebrangu varianta radau - 789€ Tik noretusi isgirst atsiliepimus, nes galimybes apziuret gyvai neturiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(zagsuliukas @ 2012 01 20, 20:22)
Gal jau kuri nusipirkote I MOVE??? Ziuriu ir seile varvinu  drinks_cheers.gif Kaip suprantu, tai visai nebrangu varianta radau - 789€ Tik noretusi isgirst atsiliepimus, nes galimybes apziuret gyvai neturiu  g.gif

Maciau parduotuveje sportinuka pabandziau na man labai patiko,mielas ir grazus,o lopsys aukstai buvo padetas tai net nemaciau is arti. Bet aisku cia nuomones reiktu tos mamytes kuri jau pabandzius wub.gif
Atsakyti
Jauciu, kad reiks rizikuot ir pirkt, nes jau labai labai man jis wub.gif Neramina tik tas pakojukas - trumpas atrodo schmoll.gif Bet video pasiziurejus, tai lyg ir viskas ok, nes isodintas vaikas nemazas, o kojos telpa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zagsuliukas @ 2012 01 20, 21:55)
Jauciu, kad reiks rizikuot ir pirkt, nes jau labai labai man jis  wub.gif Neramina tik tas pakojukas - trumpas atrodo  schmoll.gif  Bet video pasiziurejus, tai lyg ir viskas ok, nes isodintas vaikas nemazas, o kojos telpa  biggrin.gif

Na as kaip ziurejau tai man jis normalus pasirode ir del plocio vaikui manau visai patogu turetu but o ir vaziavimas pastumiau tai vezimas pats vaziuoja labai jau lengvai valdomas,nu zodziu man jis tik gerus atsiliepimus paliko noreciau ir as tokio wub.gif Ir siaip buomelis superinis panasus kaip maxi cosi muros net vaikucio nesegdavau,nes buomelis buvo ir per ji sansu iskrist o ir vaikui patogiau ne tokiam suvarzytam 4u.gif na turetu but smagus vezimaitis bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hellada9: 20 sausio 2012 - 22:13
Man pakojukas trumpas pasirode tik nuotraukose blush2.gif Nuraminot thumbup.gif Vyrui parodziau, tai jam irgi patiko clap.gif
Atsakyti
QUOTE(zagsuliukas @ 2012 01 21, 00:57)
Man pakojukas trumpas pasirode tik nuotraukose  blush2.gif Nuraminot  thumbup.gif Vyrui parodziau, tai jam irgi patiko  clap.gif

Na parduotuveje man kazkaip i akis visai nekrito tas pakojukas tai matyt viskas su juo gerai bigsmile.gif Vezimukas tikiu,kad vyrui patiko,nes tikrai labai grazutis pamaciau ir pamirst negaliu tai matyt tikrai neblogas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Hellada9 @ 2012 01 20, 23:09)
Na as kaip ziurejau tai man jis normalus pasirode ir del plocio vaikui manau visai patogu turetu but o ir vaziavimas pastumiau tai vezimas pats vaziuoja labai jau lengvai valdomas,nu zodziu man jis tik gerus atsiliepimus paliko noreciau ir as tokio wub.gif Ir siaip buomelis superinis panasus kaip maxi cosi muros net vaikucio nesegdavau,nes buomelis buvo ir per ji sansu iskrist o ir vaikui patogiau ne tokiam suvarzytam 4u.gif  na turetu but smagus vezimaitis bigsmile.gif

Mes siandiena ji taip pat apziurjejom(I move) , sakes , super vezimas! net mano vyrui patiko! tai vadinasi tikrai wertas demesio doh.gif lotuliukas.gif kas ruosiasi pirkti tai akcija dabar cia:
http://www.best4baby...mp;brand=LAKITA thumbup.gif
Atsakyti