Įkraunama...
Įkraunama...

Chicco vežimėliai

QUOTE(pavasaris-vasara @ 2011 06 16, 11:13)
jo, nauja pirkom. ai del bagazines tiek to-telpa auto pacioj puikiai, tai man nesvarbu kur ikelt, bele pakeliu as ji. o buomelis mum labai reikalingas, nes istisai isikibus.na tiesiog as ipratus isodint, kai uzdetas buomelis, tai senam vezime puikiai ikeliu, o chicco reikia kojytes ikist (nu nemoku paaiskint), tai del to galetu but aukstesnis. na gal cia man toks pirmas ispudis perejus nuo quinny speedi pripuciamais ratais. siaip man keista, kad darda net kambary truputi, na bet sketukas

Gal jūs ne taip jį uždėjot ? Pas mus nuo pasostės jis pakilęs daugiau nei sprindis. O dėl dardėjimo, tai namie dabar pavažinėjau... Gal kiek, bet pas mus medinės grindys, o kai ratukai plastmasiniai , manau, normalu taip...
Atsakyti
QUOTE(pavasaris-vasara @ 2011 06 16, 00:41)
nu nusipirkom mes ta chicco multiway-pokeistis jis man kol kas doh.gif darda tai tikrai  nemenkai, buomelis zemokai, ir i bagazine netelpa doh.gif tai va beda bagazinej-trumpa, bet auksta auto mano bagazine-uztad ir netelpa niekas doh.gif

Manau, kad buomelį "aukštyn kojom" uždėjot g.gif Man irgi kartais pasitaiko taip uždėti, bet reikia žiūrėti į rodyklytes, nupieštas šonuose - jos turi būti nukreiptos į viršų. Kai normaliai uždėtas, tai tikrai nėra jis žemai, sakyčiau net gana aukštai.
Atsakyti
normaliai uzdejau biggrin.gif bet vis tiek nera tiek erdves, kad galeciau laisvai isodint klecka i vezima... nu zinot adaptacinis momentas po "tanko" lotuliukas.gif

nors siandien ilgiau pavazinejom ir pamiegojo mazute, tai ispudis geresnis thumbup.gif labai mano dukrytei patiko ta pagalvyte, matos patogiai jai ji thumbup.gif dar patiko, kad su sketuku ir pravaziavom pro smeli ir zvyra
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavasaris-vasara: 17 birželio 2011 - 00:23
Sveikos 4u.gif Svarstau apie Multyway. Gakam teko Maclarena vairuot? Kazin ar labai skiriasi? g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Destiny73 @ 2011 04 16, 20:33)
o tai kodel pardavinejat, jei toks fainas?  g.gif

Gal kas patartumet kur Vilniuje nusipirkti naują vežimą pigiau nei Vaiku mieste??
Ieskau simplicity

jau pardavėm,nes dukrytei nebereikia seniai,o sūnui turim kitą skėtuką tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TyliMergaitė: 01 liepos 2011 - 15:19
sveikos mamytes, gal kas turit chicco s3 vezima, ar jums nebuvo pastriges lopsys ant remo? gal kas zinot kaip atfiksuoti? aciu uz patarima nes mygtukas visikai nevaiksto nezinau ka daryt
Atsakyti
Sveikos,

bandau issirinkt lengvesni vezima savo kleckui, Mura jau sunkoka atrodo, ypac po PC vazinetis smile.gif

Renkuosi tarp Peg Perego Pliko P3 ir Chicco Simplycity... Gal galit kas turit kokiu chicco pranasumu pavardinti? Realia,i kaip suprantu, pagrinde tik sulankstymo budas, ane?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gal zinot kur nusipirkt S3 sportinukui lietaus apsauga?
Ir kur nuspirkt lietaus apsauga lopsiukui? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lyra @ 201[I)
1 06 16, 11:31]
Gal jūs ne taip jį uždėjot ? Pas mus nuo pasostės jis pakilęs daugiau nei sprindis. O dėl dardėjimo, tai namie dabar pavažinėjau... Gal kiek, bet pas mus medinės grindys, o kai ratukai plastmasiniai , manau, normalu taip...

Mes irgi turim Chicco Multiway.
Tai ką - išvados tokios - kaip skėtukas jis mums tikrai geras, turint omeny šios grupės vežimėlius, o sportinukui jis, aišku, neprilygs smile.gif
Tiesiog reik skirt šias dvi grupes ir nekelt neprotingų reikalavimų smile.gif Tada Multiway visai neblogas variantas, mano manymu. Draugė savo Quinny sportinuką nori keisti irgi į šį, pavažinėjus su mūsiškiu. Ratukai,palyginus su daugeliu kitų skėtukų - vieni didžiausių, aišku, kietesni už mūsų turėto universalo, bet laisvai pravažiuoja visai keliais - bet jau mums nebuvo, kad užklimptumėm kažkur. Tiesa, erzina priekiniai ratukai, kurie prekybos centrų salės mėgsta slidinėt ir apsisukt ne į tą pusę - juos paparastai užfiksuoju, kad nesisukinėtų aplink. Talpus prekių krepšys - telpa ne tik apsauga nuo lietaus, kojų vokelis, bet ir dar pusė "gyvenimo" ax.gif
Tiesa, vietoj buomelio mes naudojame kol kas žaislinį vairą su veidrodėliais ir pypine - mūsiškei užsiėmimas yra smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noe: 13 liepos 2011 - 21:33
laba diena merginos, gal galit pasakyti ar chico simplicity ir chicco simplicity plus tas pats ar ne? kazkaip parduotuvej apziurinejom lyg nemaciau ten to plius, o internetu kai ziuriu tai raso simplicity plus, tai ir nzn ar cia vienodi jie ar ne g.gif
Atsakyti
sakykit mamytes kaip sie vezimukai ziema vazinejasi, pvz multiway ar tas su kaip mano vyras sako ligonines ratais. kas turit patirties ziema su sketukais , atsiliepkit 4u.gif 4u.gif 4u.gif
ar renkates kitus vezimus
Atsakyti
Sakit prasau o kur galima butu kreiptis del remonto Chicco vezimelio?
Man labai sunkiai nusiima lopsiukas nuo remo doh.gif
Vezimas pirktas 2007 metais, noriu antram vaikui naudot, bet neturiu tiek jegu, kad galeciau lopsi nuimt nuo pacio remo doh.gif
Atsakyti