Įkraunama...
Įkraunama...

Chicco vežimėliai

QUOTE(Babetta @ 2011 02 27, 22:39)
mes visas apsaugas nusipirkom KAROLY (vilnius) ir kaina pigiausia (apie 18 lt berods mokejau nuo uodu) ir pasirinkimas  thumbup.gif  . ten universalus pas juos. visiems modeliukams
dar vaikutis eu pasiziurek. tik man pas juos kainos jau paddintos  g.gif  schmoll.gif

o tokiose kaip vaiku miestas ir tt ? nera? turtu ir pas juos bti

QUOTE(mulka5 @ 2011 02 27, 23:28)
Chico prekiaujančiose parduotuvėse arba Mažylio ratai, pabandykit. mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif
visai is galvos iskrito Chicco parduotuve PC 'Panorama' doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sauleszuikutis @ 2011 02 28, 19:54)
O kas labiausiai nuvyle BBC high trek'e? Dabar kaip tik renkuosi tarp siu dvieju vezimaiciu  ax.gif
Gal yra daugiau mamyciu, galinciu siuos vezimelius palyginti?

turejau High treka, siaubas ne vezimas doh.gif
tikras nesusipratimas man jis, daugiau niekad tokio nepirkciau doh.gif
Papildyta:
QUOTE(tuticiukas @ 2011 02 28, 14:02)
mamytes noriu jusu patarimo del Chicco Simplicity nusiziurejau galvoju pavasari isigyti, vaikas jau nemazas 1.3m nelabai noriai sedi vezime, bet manau jis mum dar reikalingas ar praktiskas sis vezimukas paaugusiam vaikiukui, aisku jauciu ziema tai tragedija  g.gif

user posted image

labai panasus i chicco ponee vezima,turejau pirmam vaikui, na toks labai jau zaislinis,mano mazius buvo prie aukstesniuju,tai atrode siaubingai,gerai kad as maza,bet jai duociau vyrui vesti doh.gif ir toks plasmasiukas

daug maloniau vaziuoja tie,kur ratai priekiniai yra po viena mirksiukas.gif
Atsakyti
as isvis noriu keturiu ratu, nepatinka man dvigubi schmoll.gif kazkaip uzstrigo man ABC Design Takeoff.
Atsakyti
QUOTE(tuticiukas @ 2011 03 02, 21:35)
as isvis noriu keturiu ratu, nepatinka man dvigubi  schmoll.gif  kazkaip uzstrigo man ABC Design Takeoff.

apziurek ji gyvai, ciupinejau kotrynoi, tai rankena ziauriai nepatogi, o ir vaika isodinus atrode,kad tuoj isgrius per sona
nerimtas vezimas ax.gif
Atsakyti
o kotryna turi ju? na mano vaikis jau didelis pats ilipa ir islipa is vezimo, jis toks efektingas atrodo bet gyvai nemaciau
Atsakyti
QUOTE(tuticiukas @ 2011 03 02, 21:47)
o kotryna turi ju? na mano vaikis jau didelis pats ilipa ir islipa is vezimo, jis toks efektingas atrodo bet gyvai nemaciau

atrodo neblogai
prie metus ziurejau pardei, maciau dar skelbiu.lt naujus nebrangiai pardavinejo juos
Atsakyti
doh.gif nu neradau niekur, ir skelbimus perziurejau ner schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(tuticiukas @ 2011 03 02, 21:52)
doh.gif  nu neradau niekur, ir skelbimus perziurejau ner schmoll.gif

naujas skelbiu budavo apie 350lt
bet gal link vasaros atsiras ju,nes seniai nesidomejau
cia senas
http://www.airguns.l...um=2i8P6rXtblhI
Atsakyti
[quote=erikiuxxx,2011 03 02, 22:05]
turejau High treka, siaubas ne vezimas doh.gif
tikras nesusipratimas man jis, daugiau niekad tokio nepirkciau doh.gif
Papildyta:

oho blink.gif o kas butent konkreciai ten blogai? kazka jau esu girdejus, kad BBC greitai tarskalai pasidaro, bet parduotuvej tai man visai jis patiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sauleszuikutis @ 2011 03 03, 21:51)

oho blink.gif  o kas butent konkreciai ten blogai? kazka jau esu girdejus, kad BBC greitai tarskalai pasidaro, bet parduotuvej tai man visai jis patiko ax.gif

man tai kas patiko,tai irgi isvaizda
bet praktiskumo jokio nera, labai nestabilus, virsta jis...
sulankstytas uzima daug vietos
BBc medziagos labai nekokybiskos,treko greit isbluko, o turejau loola,tai susiburbuliavo sedima dalis
vaziuojant visas tarska barska, vyras pati pirma karta isejas su situo vezimu tik keikesi doh.gif
sedima dalis visa linguoja,toks vaizdas kad suluz,o ir labai jau atviras,stogas tai toks juokingas, kaip letsargis,plonas,
aisku gal juos jau patobulino,nes as turejau seniai...
Bet nepirkciau daugiau niekad
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 03 kovo 2011 - 22:25
sviekos mamytes, gal kuri zinot kur butu galima isigyti mamos tase chicco vezimeliams? g.gif blush2.gif
Atsakyti
Labukas, gal kas galetu patarti: rosiuosi pirkti sportinuka chicco Mutiway ir nelabai randu apie ji komentaru, gal kas galetu padeti( nepykit jei rasau ne i tema)
blush2.gif

visoms is anksto dekoju 4u.gif 4u.gif

Atsakyti