QUOTE(Babetta @ 2011 01 20, 12:44)
na pas mumi Trio S3 - tai labai superinis. isneshiojom- pardavem kaip nauja- labai mazai mates kad naudotas". ir patvarus- ir siaip pliusa dideli riebu dedu. su kitais chicco neteko susidurti- nelabai ka ir patart galeciau
ir mes savo s3 kaip nauja pardavem - jie kazkaip nesusidevi...
vienintelis minusas dabartiniu poziuriu - kiek trumpoka gulimoji padetis.. galetu tas pakojis but reguliuojamas ir kiek ilgesnis
Papildyta:
QUOTE(Linuze @ 2011 01 20, 11:04)
Pabandysiu pamatuot
Bet vis tiek noriu su tuo lopšiu, jei abu vaikai ir netilps į galą Mano didysis į parduotuves retai su mumis važiuoja, reikalų namie turi . O mažučio jau negalėsim palikt.
Gal dar žinote kaip jo patvarumas? Nenoriu, po metų vėl pirkti naują vežimėlį. Iš pražių žiūrinėjau hauck vežimukus, bet radau atsiliepimų, kad kai kurios mamos po metų keitė vežimėlius, įdomu ar šitą nusipirkus brangiau nereikės irgi keisti?
Bet vis tiek noriu su tuo lopšiu, jei abu vaikai ir netilps į galą Mano didysis į parduotuves retai su mumis važiuoja, reikalų namie turi . O mažučio jau negalėsim palikt.
Gal dar žinote kaip jo patvarumas? Nenoriu, po metų vėl pirkti naują vežimėlį. Iš pražių žiūrinėjau hauck vežimukus, bet radau atsiliepimų, kad kai kurios mamos po metų keitė vežimėlius, įdomu ar šitą nusipirkus brangiau nereikės irgi keisti?
as esu viena is tu mamu, kuri pirmiausia isigijo hauck, o paskui, po poros men naudojimo, ji pakeite chicco trio s3 suluzo hauck'as. o ir siaip toks nemielas vaziuot buvo..
chicco visai kas kita
del lopsio - jei galine sedyne nera visiskai lygi (kai kuriuose auto ji isformuota idubimais arba is viso atskiros vietos padarytos) - lopsio nenoresit vezt, nes gausis, kad vaikas zemyn galva vaziuoja