QUOTE(Rima.k @ 2010 12 18, 16:55)
Skaitau kometarus ir nelabai suprantu Juk Chicco sportinukai ir yra sketukai? As planuoju pirkti sketuka, nes kasdienam naudojimui turiu dideli patogu universala, dideliais pripuciamais ratais (bet jis netelpa i mano toyota Yaris bagazine ), todel man reikia mazo, bet noretusi komfortabilaus sketuko vaikui, pasivazinejimams prekybcentriuose ar pan. (zozdiu reikia sketuko isvykoms ). Nusiziurejau chicco sportinukus, bet ziuriu kas juos turi visvien isvykoms perka kitus sketukus... nesuprantu ... kame cia reikalas?
Mes turim Chicco liteway sketuka. Pliusai, jis labai grazus man, ir lengvas (7kg.), patogiai susilankto, telpa visur. Kai uzsimano miego vaikas, patogiai pasiguldo.
Zodziu su juo gal ir viskas tvarkoje butu, tik jis skirtas ne Lietuvos trakiskiems keliukams ir saligatviams! Po menesio jis pradejo dardeti, dar po menesio ratai sunkiai sukiotis, o po 4 menesiu, jau visai sunkiai vaziuoja, ratai sukasi kur nori. Zodziu suluzo praktiskai, nes Lietuvos saligatviai baisus, jokiu miskeliu nepavaziuosi, parke irgi, nebent po akropoli vazineti
Na ne man jis, keikiu ji vien del to. Todel dabar antrajam leliui pirksim universalu vazima, kad galeciau ir i miska iseiti, ir per bet kokias gatves vazinetis...