Įkraunama...
Įkraunama...

Chicco vežimėliai

QUOTE(Rima.k @ 2010 12 18, 16:55)
Skaitau kometarus ir nelabai suprantu  g.gif  Juk Chicco sportinukai ir yra sketukai? As planuoju pirkti sketuka, nes kasdienam naudojimui turiu dideli patogu universala, dideliais pripuciamais ratais (bet jis netelpa i mano toyota Yaris bagazine  verysad.gif ), todel man reikia mazo, bet noretusi komfortabilaus sketuko vaikui, pasivazinejimams prekybcentriuose ar pan. (zozdiu reikia sketuko isvykoms  tongue.gif ). Nusiziurejau chicco sportinukus, bet ziuriu kas juos turi visvien isvykoms perka kitus sketukus... nesuprantu ...  g.gif  kame cia reikalas?

Mes turim Chicco liteway sketuka. Pliusai, jis labai grazus man, ir lengvas (7kg.), patogiai susilankto, telpa visur. Kai uzsimano miego vaikas, patogiai pasiguldo.
Zodziu su juo gal ir viskas tvarkoje butu, tik jis skirtas ne Lietuvos trakiskiems keliukams ir saligatviams! Po menesio jis pradejo dardeti, dar po menesio ratai sunkiai sukiotis, o po 4 menesiu, jau visai sunkiai vaziuoja, ratai sukasi kur nori. Zodziu suluzo praktiskai, nes Lietuvos saligatviai baisus, jokiu miskeliu nepavaziuosi, parke irgi, nebent po akropoli vazineti rolleyes.gif
Na ne man jis, keikiu ji vien del to. Todel dabar antrajam leliui pirksim universalu vazima, kad galeciau ir i miska iseiti, ir per bet kokias gatves vazinetis...
Atsakyti

[/quote]
Skaitau kometarus ir nelabai suprantu g.gif Juk Chicco sportinukai ir yra sketukai? As planuoju pirkti sketuka, nes kasdienam naudojimui turiu dideli patogu universala, dideliais pripuciamais ratais (bet jis netelpa i mano toyota Yaris bagazine verysad.gif ), todel man reikia mazo, bet noretusi komfortabilaus sketuko vaikui, pasivazinejimams prekybcentriuose ar pan. (zozdiu reikia sketuko isvykoms tongue.gif ). Nusiziurejau chicco sportinukus, bet ziuriu kas juos turi visvien isvykoms perka kitus sketukus... nesuprantu ... g.gif kame cia reikalas?
[/quote]

Tour 4, S3 kelionines sistemos 3in1 turi sportinukus ne sketukus, uztat ir prisireikia sketuko 4u.gif Nors as planavau issiversti be sketuko, bet kai pardavem Tour 4, nusipirkom sketuka nes vaziavom i kelione, ir ten tikrai praverte 4u.gif
Atsakyti
sveikos, zinancios mamytes,

turim Mutsy 3in1, taciau norim vasarai nusipirkti lengva, bet patogu ir stabilu vezimeli.
mastom, kad dabar pats metas pirkti toki vezima (kaip sakoma, ruosk roges vasara, o slides- ziema smile.gif
todel norime modelio is galimai siu gamintoju: Jane, Mutsy, Maxi cosi arba Chicco.
Gal besidomintys ir suprantantys gali patarti ar rekomentuoti, koki konkreciai siu gamintoju vasarinuka modeli verta rinktis ir del ko?
aciu labai is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Doliux @ 2010 12 06, 17:57)
o kas gal zinot ka nors apie sita vezimeli jis man kazkodel labai jau labai prie sirdies. wub.gifuser posted image

Mes turėjom labai panašų (senesnį modelį) - Chicco CT0.1 AUTO FIX - sportinuko rėmas šiek tiek kitoks, o lopšys ir autokėdutė - tokie pat.

user posted image

Labai patenkinta buvau. Gal vienintelis minusas, kad rankena nepersimetė, bet nurodytoje versijoje tai jau ištaisyta thumbup.gif

Nors daug kas LT bijo jei ratukai nėra "dideli" (mano akimis "griozdiški"), tai visiems atrodo niekur nepravažiuosi. Nieko panašaus. Puikiai visur pravažiuojama. Ratukai, mano manymu, neturi būti dideli (beje Chicco nėra ir labai maži) nes tai tik didina vežimėlio svorį.
Atsakyti
4u.gif
Dar mano leliukui toli iki vežimėlio, bet jau pradedu dairytis. Pirmam vaikui turėjau didelį vežimą su pripučiamais ratais, ratus reikdavo nuimt prieš dedant į bagažinę, kitaip netilpdavo doh.gif
Dabar svajoju apie chicco travel system mirksiukas.gif
Mačiau kaip lopšys nusiima ir ratukai prie sėdynės puikiai telpa wub.gif
Skaičiau, kad yra kažkokie spec laikikliai, su kuriais lopšį, galima tvirtint mašinoj ir nereikia kėdutės. Gal kam teko ką apie juos girdėt? Ir kokia jų kainytė? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Linuze @ 2011 01 19, 12:39)
4u.gif
Dar mano leliukui toli iki vežimėlio, bet jau pradedu dairytis. Pirmam vaikui turėjau didelį vežimą su pripučiamais ratais, ratus reikdavo nuimt prieš dedant į bagažinę, kitaip netilpdavo  doh.gif
Dabar svajoju apie chicco travel system  mirksiukas.gif
Mačiau kaip lopšys nusiima ir ratukai prie sėdynės puikiai telpa  wub.gif
Skaičiau, kad yra kažkokie spec laikikliai, su kuriais lopšį, galima tvirtint mašinoj ir nereikia kėdutės. Gal kam teko ką apie juos girdėt? Ir kokia jų kainytė?  blush2.gif

taip galima, tvirtinti, teko girdeti, mano toks lopsys. Bet tik spec lopsiams tinka tie dirzai. Chicco vieni tokiu, tvirtinimai apie 60 lt nauji kainuoja.
Atsakyti
QUOTE(Linuze @ 2011 01 19, 12:39)
Skaičiau, kad yra kažkokie spec laikikliai, su kuriais lopšį, galima tvirtint mašinoj ir nereikia kėdutės. Gal kam teko ką apie juos girdėt? Ir kokia jų kainytė?  blush2.gif

As svaigau kad veziosiu ir broli kedutej ir lopsy maziuka- o gavos snypstas. per mazai vietos gale sutalpinti ir autokedute ir lopsi. nebent vyresneli i prieki sodindavom su kede- tada gale lopsys isipaisydavo. Gal jus masina didesne ir tilps abu i gala. g.gif
Atsakyti
QUOTE(juraciuxzx @ 2011 01 19, 10:19)
taip galima, tvirtinti, teko girdeti, mano toks lopsys. Bet tik spec lopsiams tinka tie dirzai. Chicco vieni tokiu, tvirtinimai apie 60 lt nauji kainuoja.

Aš žiūrinėju chicco trio living, tikiuosi galima jį montuot? g.gif
Nenoriu mažučio savo sodint i kėdutę, manau patogiau lopšiukyje blush2.gif
Kainytė tai labai padori sakyčiau, jei tik mano išsirinktas lopšys montuojasi...

Babbeta, na, tikiuosi, kad tilps ir lopšys ir kėdutė, dar nematavau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2011 01 04, 15:29)
Mes turėjom labai panašų (senesnį modelį) - Chicco CT0.1 AUTO FIX - sportinuko rėmas šiek tiek kitoks, o lopšys ir autokėdutė - tokie pat.

user posted image

Labai patenkinta buvau. Gal vienintelis minusas, kad rankena nepersimetė, bet nurodytoje versijoje tai jau ištaisyta thumbup.gif

Nors daug kas LT bijo jei ratukai nėra "dideli" (mano akimis "griozdiški"), tai visiems atrodo niekur nepravažiuosi. Nieko panašaus. Puikiai visur pravažiuojama. Ratukai, mano manymu, neturi būti dideli (beje Chicco nėra ir labai maži) nes tai tik didina vežimėlio svorį.

Priestaraujat sau...
Pirmojo varianto ratai taip pat dideli (grozdiski, anot Jusu).. Rankena irgi nepersimeta NEI VIENAM Chicco modeliui.. Tik Trio Living turi galimybe keisti pacia sedynes krypti. O Jusu nuotraukose yra Tour4 ir CT01 modeliai..
Del mazu ratuku - turejau CT01 ir dziaugiausi, kad sugebejau greitai juo atsikratyti. Darda, barska, sunkiai rieda nelygiu pavirsiumi (gyvenam netoli misko, tai zinau, ka sakau)..
Atsakyti
QUOTE(Linuze @ 2011 01 19, 14:47)
Babbeta, na, tikiuosi, kad tilps ir lopšys ir kėdutė, dar nematavau  smile.gif

siulau pamatuoti 4u.gif nebent masina isties erdvi. bent jau cu metru pridekit pagal ilgi- matysit kas kaip.
nors jei netilps- vesites kedutej vis viena

o siiap manau kad visi chicco lopsiai montuojasi i masina su dirzais. nu bent jau musu trio S3 turejo. o kaip pardaveja minejo- lopsiai vienodi beveik visu g.gif modeliu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babetta: 19 sausio 2011 - 22:38
QUOTE(Babetta @ 2011 01 19, 20:36)
siulau pamatuoti  4u.gif  nebent masina isties erdvi. bent jau cu metru pridekit pagal ilgi- matysit kas kaip. 
nors jei netilps- vesites kedutej vis viena

o siiap manau kad visi chicco lopsiai montuojasi i masina su dirzais. nu bent jau musu trio S3 turejo. o kaip pardaveja minejo- lopsiai vienodi beveik visu  g.gif  modeliu

Pabandysiu pamatuot blush2.gif
Bet vis tiek noriu su tuo lopšiu, jei abu vaikai ir netilps į galą blush2.gif Mano didysis į parduotuves retai su mumis važiuoja, reikalų namie turi lotuliukas.gif . O mažučio jau negalėsim palikt.
Gal dar žinote kaip jo patvarumas? Nenoriu, po metų vėl pirkti naują vežimėlį. Iš pražių žiūrinėjau hauck vežimukus, bet radau atsiliepimų, kad kai kurios mamos po metų keitė vežimėlius, įdomu ar šitą nusipirkus brangiau nereikės irgi keisti? g.gif
Atsakyti
na pas mumi Trio S3 - tai labai superinis. isneshiojom- pardavem kaip nauja- labai mazai mates kad naudotas". ir patvarus- ir siaip pliusa dideli riebu dedu. su kitais chicco neteko susidurti- nelabai ka ir patart galeciau
Atsakyti