Įkraunama...
Įkraunama...

Chicco vežimėliai

QUOTE(opa-opa @ 2010 10 28, 11:48)
bent jau man asmeniškai - originalas gražiau atrodė... O dėl sintetikos - tai čia klausimas, kur leliukas labiau šals ar kais..
Aname "sintetiniame" vežiojau vaiką ir žiemą ir vėlyvą pavasarį - nei prakaitavo, nei sušalo... ir skalbėsi idealiai lengvai.
Bet - kiekvienam pagal poreikius ir suvokimą. smile.gif

o mano vyresnis sunus sedimoje dalyje vasara stipriai prakaitavo...nugaryte budavo slapia, todel tiesdavau ka nors.
del orginalo, tai man nepakanka sitos prekes diferianciacijos matyt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir tokie audiniai labai grazus. Man nepasiteisina tas lengvai besiskalbiantis sintetinis audinys ir ne kabutese, juk ten poliesteris - visiska sintetika. ir autokedeleje stipriai vaikas prakaituodavo vasara (masina senesne, klimato kontroles ten nera), gal ir lengvai demes salinamos, bet vaikui tai naudos is to tik tiek kad gali greiciau susirgt suprakaitaves.
butent ziema vokelis dedamas vaikutis arba kailiniame kombyje arba koks pledukas vilnonis saugo ji, o as savo maziausiaji vasara veziosiu, praktiskai siesiai i vezima reiktu tik su medvilnine maikyte, taigis salytis bus tiesioginis, vistiek kazka tiesti tektu.
O persiuvau pati tik audinukas kainavo taip kad nelabai didele investicija.
Bent mano supratimu.
Tikrai ne reklama, savo reikmem tiesiog persisiuvau, ir nesutikciau siuti, jeigu paprasytu kas, neprofesionale siuveja esu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juraciuxzx: 28 spalio 2010 - 13:53
Koki patartumete Chicco sportinuka, kuris butu pravazesnis ir nesunkus max iki 9 kg.?
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2010 10 28, 16:08)
Koki patartumete Chicco sportinuka, kuris butu pravazesnis ir nesunkus max iki 9 kg.?

na as turiu tik viena chicco ct4, kuris dabar multyway berods, bet patariu paziureti jo analoga espiro city, man jis atrodo bus panasus, plius amortikai berods yra. kaina panasi, ratai panasus, dizainas ir kt., svoris 8-9kg. ne is lengvuju, patvarus. veitos uzima, bet patogus. rankenos nepersimeta, gerai vaziuoja per zole, slapia smeli. zvirkeliu varganai, kaime sode geriau unitersala tureti.
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2010 10 29, 08:59)
na as turiu tik viena chicco ct4, kuris dabar multyway berods, bet patariu paziureti jo analoga espiro city, man jis atrodo bus panasus, plius amortikai berods yra. kaina panasi, ratai panasus, dizainas ir kt., svoris 8-9kg. ne is lengvuju, patvarus. veitos uzima, bet patogus. rankenos nepersimeta, gerai vaziuoja per zole, slapia smeli. zvirkeliu varganai, kaime sode geriau unitersala tureti.

O ka manot apie Chicco Simplicity?
Atsakyti
o kas gal zinot ka nors apie sita vezimeli jis man kazkodel labai jau labai prie sirdies. wub.gifuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovilytevln: 06 gruodžio 2010 - 17:58
QUOTE(Dovilytevln @ 2010 12 06, 17:57)
o kas gal zinot ka nors apie sita vezimeli jis man kazkodel labai jau labai prie sirdies. wub.gifuser posted image

O kas butent domina? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvyte:) @ 2010 12 07, 12:24)
O kas butent domina?  4u.gif

Kadangi gyvenu uzsienyje vezimelio gyvai apziureti kol kas niekur nerandu nes vaiku parduotuvese nera sito modelio o chicco parduotuve labai toli apie 200km nuo namu tai mane domina lopsiukas ar ilgam jo uztenka ir ratai ar nedarda kai vaziuoji kokiu nelabai lygiu pavirsiumi?siaip vat gal kas naudojo ar naudoja ir pastebejo kokiu minusu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovilytevln @ 2010 12 07, 13:17)
Kadangi gyvenu uzsienyje vezimelio gyvai apziureti kol kas niekur nerandu nes vaiku parduotuvese nera sito modelio o chicco parduotuve labai toli apie 200km nuo namu tai mane domina lopsiukas ar ilgam jo uztenka ir ratai ar nedarda kai vaziuoji  kokiu nelabai lygiu pavirsiumi?siaip vat gal kas naudojo ar naudoja ir pastebejo kokiu minusu? ax.gif

Lopsiuko bent jau mums uzteko iki 6,5 men., tai sakyciau kaip ir normaliai.
Ratai bent jau man tai dardejo, gal ir nelabai smarkiai, bet mane siek tiek erzino..bet cia buvo tas minusas i kuri uzmerkem akis, nes sis vezimelis tilpo i lifta, o mums tai buvo svarbiausia ax.gif
Sportinuko rankena nepersimeta, tai vaikutis visada ziuri i prieki, bet siaip sportinukas man buvo labai patogus, erdvus toks..
Siaip vezimelis visai nieko, bet antram vaikui ieskociau kokio kito 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvyte:) @ 2010 12 07, 17:25)
Lopsiuko bent jau mums uzteko iki 6,5 men., tai sakyciau kaip ir normaliai.
Ratai bent jau man tai dardejo, gal ir nelabai smarkiai, bet mane siek tiek erzino..bet cia buvo tas minusas i kuri uzmerkem akis, nes sis vezimelis tilpo i lifta, o mums tai buvo svarbiausia  ax.gif
Sportinuko rankena nepersimeta, tai vaikutis visada ziuri i prieki, bet siaip sportinukas man buvo labai patogus, erdvus toks..
Siaip vezimelis visai nieko, bet antram vaikui ieskociau kokio kito  4u.gif

Tai vat butent pasirinkimas vezimeliu dabar labai didelis o noris pacio to geriausio ir tikrai nenoreciau kad jis dardetu nes tai varys mane is proto nes su pirmu tai pat turejom dardanti tai tiesiog erzindavo nerealiai.siaip jis man labai patinka o del vaziuokles jo ir galvojau kad turetu barsketi....ka rinktis net nezinau.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovilytevln @ 2010 12 07, 20:21)
Tai vat butent pasirinkimas vezimeliu dabar labai didelis o noris pacio to geriausio ir tikrai nenoreciau kad jis dardetu nes tai varys mane is proto nes su pirmu tai pat turejom dardanti tai tiesiog erzindavo nerealiai.siaip jis man labai patinka o del vaziuokles jo ir galvojau kad turetu barsketi....ka rinktis net nezinau.... g.gif

Aš tokį naudojau, tai pagrindiniai privalumai - labai manevringas, sportinukas susilanksto patogiai, nieko nereikia papilgomai nuiminėt, kas man buvo aktualu turint nedidelę bagažinę. Būtinai norėjau kieto lopšio, kuris segasi automobilyje. Lopšio užteko, turbūt irgi panašiai iki 7 mėn. kažkur. Sportinukas labai erdvus, mažiukui man kiek didokas, na vaikas toks pasimetęs man ten sėdi. Pravažumas geras, jei kur smėlis, tai ant dviejų galinių važiuodavau. Dėl dardėjimo, tai nzn, aš jo neįvardinčiau itin dardančiu, bet jis juk ir nėra supamas. Todėl tiesiog rinkdavausi lygesnį kelią. Didžiausias trūkumas, kad sportinuko vasarą visai nesinorėjo traukt - didelis, sunkus (palyginti su skėtukais), kelionėse užima per daug vietos bagažinėje, todėl dar nusipirkom skėtuką. Nors iš pradžių buvau skeptiškai nusiteikusi, skaitydama komentarus, kad su vienu vežimu visais atvejais neprasisuksi, realybė ir noras būti mobiliai privertė apsigalvoti.
Reziumė, vežimas gal ir ne tobulas, bet mano gyvenimo būdui tiko. 4u.gif
Atsakyti
Didžiausias trūkumas, kad sportinuko vasarą visai nesinorėjo traukt - didelis, sunkus (palyginti su skėtukais), kelionėse užima per daug vietos bagažinėje, todėl dar nusipirkom skėtuką. [/quote]
Skaitau kometarus ir nelabai suprantu g.gif Juk Chicco sportinukai ir yra sketukai? As planuoju pirkti sketuka, nes kasdienam naudojimui turiu dideli patogu universala, dideliais pripuciamais ratais (bet jis netelpa i mano toyota Yaris bagazine verysad.gif ), todel man reikia mazo, bet noretusi komfortabilaus sketuko vaikui, pasivazinejimams prekybcentriuose ar pan. (zozdiu reikia sketuko isvykoms tongue.gif ). Nusiziurejau chicco sportinukus, bet ziuriu kas juos turi visvien isvykoms perka kitus sketukus... nesuprantu ... g.gif kame cia reikalas?
Atsakyti
Na chicco tikrai savo kolekcijoj turi ne tik sketukus.
Atsakyti