QUOTE(opa-opa @ 2010 10 28, 11:48)
bent jau man asmeniškai - originalas gražiau atrodė... O dėl sintetikos - tai čia klausimas, kur leliukas labiau šals ar kais..
Aname "sintetiniame" vežiojau vaiką ir žiemą ir vėlyvą pavasarį - nei prakaitavo, nei sušalo... ir skalbėsi idealiai lengvai.
Bet - kiekvienam pagal poreikius ir suvokimą.
Aname "sintetiniame" vežiojau vaiką ir žiemą ir vėlyvą pavasarį - nei prakaitavo, nei sušalo... ir skalbėsi idealiai lengvai.
Bet - kiekvienam pagal poreikius ir suvokimą.
o mano vyresnis sunus sedimoje dalyje vasara stipriai prakaitavo...nugaryte budavo slapia, todel tiesdavau ka nors.
del orginalo, tai man nepakanka sitos prekes diferianciacijos matyt ir tokie audiniai labai grazus. Man nepasiteisina tas lengvai besiskalbiantis sintetinis audinys ir ne kabutese, juk ten poliesteris - visiska sintetika. ir autokedeleje stipriai vaikas prakaituodavo vasara (masina senesne, klimato kontroles ten nera), gal ir lengvai demes salinamos, bet vaikui tai naudos is to tik tiek kad gali greiciau susirgt suprakaitaves.
butent ziema vokelis dedamas vaikutis arba kailiniame kombyje arba koks pledukas vilnonis saugo ji, o as savo maziausiaji vasara veziosiu, praktiskai siesiai i vezima reiktu tik su medvilnine maikyte, taigis salytis bus tiesioginis, vistiek kazka tiesti tektu.
O persiuvau pati tik audinukas kainavo taip kad nelabai didele investicija.
Bent mano supratimu.
Tikrai ne reklama, savo reikmem tiesiog persisiuvau, ir nesutikciau siuti, jeigu paprasytu kas, neprofesionale siuveja esu.