juraciuxzx, idomu ar pardavineja atskiai lopsius??? nes dazniausia parduoda visa komplektacija net ir devta
Laba diena, mane domina kas turit Chicco multiway sketuka, ar pas jus yra tas siltas vokelis ar tik koju uzklotas?
QUOTE(Babetta @ 2010 09 27, 16:35)
juraciuxzx, idomu ar pardavineja atskiai lopsius??? nes dazniausia parduoda visa komplektacija net ir devta
kad pardavineja tai tikrai, tik spalvos arba raudona arba geltona, ir daznai kaina 200 arba net ir 400 lt....todel sudomino naujas pradzioje, bet tai kodel taip yra, juk kitu firmu vezimeliu tikrai lopsius galima isigyti atskirai...
Nu su stipinais tai jau baisus senukai, vien del ju amziaus nebepirkciau tokiu, imciau naujesni modeli.
QUOTE(gitulia @ 2010 09 28, 18:37)
Nu su stipinais tai jau baisus senukai, vien del ju amziaus nebepirkciau tokiu, imciau naujesni modeli.
Pritariu.. Ir, be to, su stipinais - pripučiami
Kadangi turėjau ir tokius, ir tokius - aš už nepučiamus.
QUOTE(opa-opa @ 2010 09 28, 18:41)
Pritariu.. Ir, be to, su stipinais - pripučiami
dėkui už info. kažkaip įsivaizdavau, kad pripučiami geriau
QUOTE(Babetta @ 2010 09 27, 16:35)
Tikrai lopsius gali pirkti atskirai.Pati komplektavausi vezima TRIO S3, pirkau atskirai vaziuokle, kedute, lopsi, oranzini su melyna spalvu.Dabar atskirom dalimis ir parduosiu.
Vezimeliu vaziuokle atrodo labai zaisline.. kaip yra is tikruju? ar jie patvarus?
QUOTE(doruta @ 2010 10 02, 19:59)
Vezimeliu vaziuokle atrodo labai zaisline.. kaip yra is tikruju? ar jie patvarus?
bent jau trio S3 - nerealus. tankas. tikrai tiek patvarumu- tiek manevringumu bei svoriu super vezimas
QUOTE(Babetta @ 2010 10 03, 18:02)
bent jau trio S3 - nerealus. tankas. tikrai tiek patvarumu- tiek manevringumu bei svoriu super vezimas
superins vezimas ir pirmam turejau,ir antram turiu
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 10 03, 21:08)
superins vezimas ir pirmam turejau,ir antram turiu
Man S3 irgi patinka manevringumu ir patogumu stumti - galima valdyti viena ranka . Nešti tai, aišku, yra ir lengvesnių, bet to matyt reikia, kad važiuoklė būtų tvirta ir patikima