Įkraunama...
Įkraunama...

Chicco vežimėliai

QUOTE(Teslike;) @ 2010 07 23, 14:47)
Siaubas, jau greitai galiu pradeti gailetis, kad pardaviau savo S3, bet vistik kai prisimenu, kad pakojo nebuvo, kazkaip gaila vaiko miegancio  budavo, i bagazine irgi tik buteliukas tilpdavo, o i masinos bagazine irgi nieko netlpdavo apart vezimo;( O gal kas turit TOUR 4, galite pasidalinti privalumais ir trukumais. As isivaizduoju jis turetu but fainas, kazkaip linkstu link tokio, idomu kaip tie ratai, irgi kliuna, beje drauge turi CT01, niekada neminejo tokio dalyko, visada tik geri atsiliepimai buvo apie sita vezima, o TOUR 4, tai ko gero kaina turetu buti irgi faina;) Beje, tai galima atskitai sportini kazkur nusipirkti, ar ne. Gal kas nors pirkot ir turit kontaktus is Kauno zmoniu, kurie patys veza vezimus. Buciau dekinga.

TOUR4 analogiškas S3,tik keturi ratai. Tour4 keliasi pakojis, bet jis nėra labai didelis - miegamoji dalis lieka trumpoka, bet erdvi per plotį (kaip S3).
Chicco galima pirkti Kotrynos tinkle, sportinuką atskirai taip pat. Jų el-pard www.babymarket.lt
Ir tikrai kojos neklius į ratus smile.gif
Nesupratau, ką turėjai omeny, kad į S3 bagažinę tik buteliukas telpa? Šneki apie prikinių krepšį apačioj?
Beje, jei ta tavo draugė, kr CT01 turi neaukšta - tikrai jai nekliūna kojos į ratus tongue.gif
APie Tour4 patirties neturiu, bet viską, ką suvardinau analizavau parduotuvėje, kai rinkausi mažiausiajam vežimą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(opa-opa @ 2010 07 21, 13:44)
Beje, ar matėt, kad naujose kolekcijose S3 jau nebėra? Tipo, nebegamina?? Įdomu, kodėl.... Gal patobulins ir naujus paleis, nesamonė, jei tokį šaunų modeliuką nuėmė nuo gamybos...

kaip tai nera???? 2009m modelis buvo paskutinis leistas-po ot jie patiunino ir dabar prekyboj siek tiek patobulinti S3 komplektai stovi.
Atsakyti
QUOTE(Babetta @ 2010 07 23, 16:26)
kaip tai nera???? 2009m modelis buvo paskutinis leistas-po ot jie patiunino ir dabar prekyboj siek tiek patobulinti S3 komplektai stovi.

kad pas mus prekboje yra - tai ne tas pats, kas paskutinėse kolekcijose.. 4u.gif
Pažiūrėkit į gamintojo tinklapį - NĖRA. Nei S3, nei TOUR4.
Atsakyti
hmm. keista- nes ju tinklapyje- kataloge vezimai yra 10-11 psl - prasom Trio S3
Atsakyti
QUOTE(Babetta @ 2010 07 26, 15:07)
hmm. keista- nes ju tinklapyje- kataloge vezimai yra 10-11 psl - prasom Trio S3

man irgi keista, bet nenoriu ginčytis. Tarptatiniame psl - net šio katalogo nėra (beje, jis 2009 metų), italų kalba- yra.
Prie prekių visų vežimų skiltyje - S3 ir Tour4 nėra nei ten, nei ten. Manyčiau, kad iš tinklapio greičiau išsiima, nei iš katalogo..
Atsakyti
QUOTE(Teslike;) @ 2010 07 23, 12:47)
Siaubas, jau greitai galiu pradeti gailetis, kad pardaviau savo S3, bet vistik kai prisimenu, kad pakojo nebuvo, kazkaip gaila vaiko miegancio  budavo, i bagazine irgi tik buteliukas tilpdavo, o i masinos bagazine irgi nieko netlpdavo apart vezimo;( O gal kas turit TOUR 4, galite pasidalinti privalumais ir trukumais. As isivaizduoju jis turetu but fainas, kazkaip linkstu link tokio, idomu kaip tie ratai, irgi kliuna, beje drauge turi CT01, niekada neminejo tokio dalyko, visada tik geri atsiliepimai buvo apie sita vezima, o TOUR 4, tai ko gero kaina turetu buti irgi faina;) Beje, tai galima atskitai sportini kazkur nusipirkti, ar ne. Gal kas nors pirkot ir turit kontaktus is Kauno zmoniu, kurie patys veza vezimus. Buciau dekinga.

mano akis irgi krito uz tour 4,bet jis geriau mazesnem vaikui,
chicco ,kad ir pakojis nesikelia vaikui labai patogu,tas koju nuleidimo kampas superinis,dydesni vaikas graziai kojom atsiremia i ta atsikisima,o kai kitame vezime jau tokio ilgio kojos 100proc kabetu biggrin.gif
Papildyta:
musu chico
sedi viduje 1.5m mazius smile.gif kojos super, dar toli jom iki kabejimo wub.gif

user posted image

o ir vyresnelis pavarges atsisedavo ir vaziuodavo kartu rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 27 liepos 2010 - 22:54
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 07 28, 00:54)
mano akis irgi krito uz tour 4,bet jis geriau mazesnem vaikui,
chicco ,kad ir pakojis nesikelia vaikui labai patogu,tas koju nuleidimo kampas superinis,dydesni vaikas graziai kojom atsiremia i ta atsikisima,o kai kitame vezime jau tokio ilgio kojos 100proc kabetu biggrin.gif
Papildyta:
musu chico
sedi viduje 1.5m mazius smile.gif kojos super, dar toli jom iki kabejimo  wub.gif

o aš pasigedau šitam vežime reguliuojamo pakojo - naudojom iki 2,5 metų, tai miegančio vaiko kojos jau kabodavo.. Šiek tiek per trumpa ta sėdimoji dalis.Bet šiaip vežimas - thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Tavo ir spalvos labai superinės - mano buvo su šviesiai melsvais porankais, bet ir tai liuks laikėsi ir nuostabiai valėsi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo opa-opa: 28 liepos 2010 - 13:42
QUOTE(Baziute @ 2010 07 14, 16:42)
Sveikos mamytes! Smagu kad cia galima gauti patarimu is patirties. Noreciau paklausti, ar kai pritvirtini chicco lopsiuka ant gallines sedynes ten dar lieka vietos kito vaiko auto kedutei? Automobilis vidutinio dydzio.
Esu ant apsisprendimo krizkeles nezinau ar man pirkti 3in1 ar uztektu paprasto vezimo o auto kedute nusipirkciau atskirai. Turesiu 2 vaikucius ir noreciau kad abu keliautu ant galines sedynes.

Nezinau jusu masinos ismatavimu bet musu Crysler Sebring tokia sakyciau nesiaura masina g.gif , tai ant galines sedynes tilpo lopsys su dviem dirzais ir dar kedute su treciu dirzu, tik kedute turetu buti be tos "bazes" , nes su jau jau sunkiai viskas susitelpa 4u.gif
Atsakyti
Mes turim tour 4 tai as pradzioje buvau nelabai patenkinta, del jungciu kurios braska, del dardejimo amzino ir t.t. kas liecia patoguma, tai galiu pasakyti kad vyras apziurejes pats daug variantu pasake kad savo vezimo neparduosim iki kol reiks jo palamai nes nieko geresnio nera schmoll.gif , sportine dalis plati patogi, ratai dydziu irgi tenkina (2 dideli ir 2 mazesni), triratis man visada buvo priesas nes pati savo akim maciau mama ant auksto bordiuro vaziuojancia skersa. taip kad neliko nieko stebuklingo ir pasilikom prie savo 4 modeliuko ax.gif bet man jis vistik toks tarskalas barskalas blush2.gif
Atsakyti
Aciu uz pagalba ir patarimus, bet vis tik liksiu prie CT01, pabandziau viska tiko, ir kainos normalios. Aciu.
Atsakyti

Siuo metu turime Chico Litlle way , kolkas esu patenkinta, lengvas, manervirngas, o svarbiausia yra pilnai gulima padietis smile.gif

user posted image

biski video http://www.youtube.c...h?v=i2sOUxyHFwo
Atsakyti
QUOTE(Teslike;) @ 2010 08 02, 18:04)
Aciu uz pagalba ir patarimus, bet vis tik liksiu prie CT01, pabandziau viska tiko, ir kainos normalios. Aciu.

svarbiausia,kad patiko 4u.gif

nes man tai nei vienas chicco sketukas nepatinka,tarskaliukai ir tiek 4u.gif
Atsakyti