QUOTE(Teslike;) @ 2010 07 21, 16:04)
Laba diena, neseniai suzinojom, kad laukiames antro mazylio, bet dar tik pora menesiuku. Pirma vaikuciui jau 3 metai, tad vezimus seniai buvom pamirse. Kol kas dar dirbu tad nelabai galejau cia viska perskaityti, gal kas galesite patarti ir padeti. Man laai patinka Chicco vezimeliai, su pirmu vaikeliui irgi turejau ivairius variantus, lopsi nusipirkau is cia, labai patenkinta, sportinuka pirkom is parduotuves S3, is pradziu veziojom su lopsiu paskui uzsedejom sportinuka, bet galiu pasakyti, kad S3 man nelabai patiko, nepykit, kas planuojat pirkti. Siaip vaikui, kai dabar palyginu su dabartiniu pigiu sketuku, tai labai fainas, bet labai maza bagazine, nera kojoms pasideti atrameles, ir kai mes daznai keliaudavom labai sunkus ir daug uzima vietos. Taigi, mes ta S3 pardavem ir dabar likom be ratu, tik su lopsiu. Labai noreciau nusipirkti sportinuka ct01, tik nezinau, gal dabar labai sudetinga juos rasti, visgi praejo daug laiko. Beje, kaip manot, anksciau tie lopsiai buvo labai deficitas, gal parduoti ir pabandyti koki Baby comfort? Dar galvoju jei antras vaikas bus mergyte, pas mane tas lopsys labai grazios berniukiskos spalvos melynas su oranziniu, gal mergytei nelabai...? Is anksto dekoju, kas isreiks savo nuomone, taip pat uz pasiulymus
CT01 nepirkčiau. Labai darda, labai kietas, labai mažas tarpas tarp galinių ratų - stumiant vežimą man kojos kliuvo.. Pardaviau po savaitės bandymo naudoti. Jei lyginsi su S3 - tai skirtumas tik svoryje ir kompaktiškume sulankstyto... O dėl vietos vežme - tai tas pats š... ar S3 su nereguliuojamu pakoju, ar CT01 su reguliuojamu- miegojimui vis tiek per trumpas..... dar CT ir siauresnis gerokai...
Papildyta:
QUOTE(gitulia @ 2010 07 21, 12:09)
opa-opa, ar kada nors esi uzkelusi savo GT3 ant svarstykliu? kad ir idomumo delei Kiek skaiciau tos kas bande svert naminiu budu raso, kad jis 16-17 kg sveria. Gamintojai daznai pateikia vaziuokles svori be sedimosios ir ratu, GT3 atveju manau tas pats
na ką, užkėliau GT3 ant buitinių svarstyklių. Nuvilsiu skeptikes - važuoklė su ratais sveria apie (raša apie, nes vis tik svarstyklės buitinės) 12 kg... Paėmiau iš dėžės sportinę dalį visam maiše su visu užklotu kojoms, buomeliu ir tt. Tai kažkur iki 2 kg gaunasi.. Tai bendroj sumoj 14???
Dar kartą galiu pasakyti - esminiai skirtumai su S3 tikrai ne svoris. Mano suvokimu ir prioritetų skalėje - pagrindinis dalykas buvo reguliuojamas pakojis ir ilgesnė sėdimoji dalis. Pvz, S3 nerealus pliusas nepripučiami ratai. Nors, daug kas ieško pripučiamų, nes, atseit,minkščiau. Nei velnio ne minkščiau... S3 tikrai lengviau rieda, manevringesnis.
Nerašau iš lempos - IŠBANDYTA. Ir ne pardoj, ne pas draugę, o TURĖJAU IR NAUDOJAU.