Aciu opa opa . As apie tu sediniu neligumus net nepagalvojau.Kai lelia gims man vyras savo dzipa grasinasi palikti ten kaip tik tokios ir yra sedynes. Vaikialio susilauksiu lapkriti tai kazkaip tos kedutes nelabai siltai atrodo. Dar yra viresnelis o man teks buti savarankiskai nes vyras dirba uzsenyje. Tai masatau koki varianta rinktis kad greiciau i masina susipakuociau pirmyn atgal.
QUOTE(Baziute @ 2010 07 15, 20:28)
Aciu opa opa . As apie tu sediniu neligumus net nepagalvojau.Kai lelia gims man vyras savo dzipa grasinasi palikti ten kaip tik tokios ir yra sedynes. Vaikialio susilauksiu lapkriti tai kazkaip tos kedutes nelabai siltai atrodo. Dar yra viresnelis o man teks buti savarankiskai nes vyras dirba uzsenyje. Tai masatau koki varianta rinktis kad greiciau i masina susipakuociau pirmyn atgal.
Tada tikrai rinkis 3in1 komplektą - dar aš turėjau tokį padą, kurį palieki pritvirtintą mašinoje ir kėdutė ant jo tvirtinasi ta pačia click-clack sistema,kaip ir ant rėmo. Tai iš viso patogu - atėjai, įstatei ir nereikia jokių diržų segioti - tik užtempi ant kėdutės nugaros prisegtą diržą ir viskas (dabar turiu PegPerego - čia tas padas į komplektą neįėjo, tai galiuosi, kad papildomai nepirkau - nėra taip patogu tą mažąją kėdutę su diržais kaskartą segiot). Dėl šiltumo - tikrai neabejok, nes su kėdute lauke ilgai nebūsi, be to, ji pakankamai išgaubta ir tikrai leliukas joje nesušals (vasarą net per šilta) - aš užklodavau pleduku nešdama per lauką
O, kadangi aš irgi gyvenu savarankiškai , tai turiu visus įmanomus variantus (ir kėdutę, ir lopšį) ir naudoju pagal situaciją: į pardą ar polikliniką - tik su kėdute, į svečius ilgesniam laikui su lopšiu (jei netoli važiuot, tai dedu ir ant nelygių sėdynių), atostogoms ar tolimesnėms distancijms - važiuojam su kėdute ir bagažinėj vežamės lopšį (kad paskui galėtų patogiai pamiegot). Jei turėsi džipą - su vieta bagažinėj problemų neturėtų iškilt
Be to, mano subjektyvia nuomone - autokėdutė yra tikrai saugiau ne lopšys.. Net ir su diržais prisegtas ir tam pritaikytas
Aciu dar karta uz patarima as labaiusiai linkstu prie chicco s3 ir tuor 4. Kazkaip jie man lengvesni atrodo. Peg pregas atrodo stabilesnis vezimukas bet auto sedyne labai sunki gal del to kad saugesne. Na ir chicco atrodo saugios ir daug lengvesnes mano viresnelis puses metu svere apie 10kg. kai pagalvoji dar plius kedutes svoris butu sunku. Ir lopsiukas lengvesnis bet ir mazesnis.
QUOTE(Baziute @ 2010 07 16, 11:59)
Aciu dar karta uz patarima as labaiusiai linkstu prie chicco s3 ir tuor 4. Kazkaip jie man lengvesni atrodo. Peg pregas atrodo stabilesnis vezimukas bet auto sedyne labai sunki gal del to kad saugesne. Na ir chicco atrodo saugios ir daug lengvesnes mano viresnelis puses metu svere apie 10kg. kai pagalvoji dar plius kedutes svoris butu sunku. Ir lopsiukas lengvesnis bet ir mazesnis.
nėra už ką
Dėl svorių - tai tikrai klysti, labai panašu tiek Chicco, tiek PegPerego. Dėl stabilumo - man kažkodėl dabar atrodo, kad Chicco stabilesnė važiuoklė (na, gal nepamenu realaus vaizdo). Bet, jei lygint išituos du gamintojus, tai esminiai skirtumai būtų tokie (apie S3 rašysiu):
chicco - susilanksto kompaktiškiau, stovi sulankstytas, nepripučiami ratai. Minusas - nesireguliuoja pakojis (PegPerego reguliuojasi) ir sportinė dalis turi pilnai gulimą ir erdvia padėtį (chicco šito pasigedau - pilnai gulima yra, tačiau trumpoka, kabaruoja vaiko kojos).
lopšiai - analogiški. Netgi dydžiais. Skiriasi tik spalvinė gama. PegPerego lopšys kiek stabiliau tvirtinasi ant važiuoklės, mažiau siūbuoja.
Kėdutės - taip pat labai panašios.
Esminis chicco privalumas - žemesnė kaina ir pilnesnė komplektacija (krepšys daiktams, padas kėdutei, vokelis-miegmaišis prie sportinio vežimo). PegPeregai turi daugiau komfortiškų privalumų - rėme buteliukų laikikliai, priekinio rato fiksatorus ant rėmo, stabdis ant rankenos ir labai didelis pirkinių krepšys.
Na man sportinukai visai neaktualus as nuo pirmo turiu superini net nezinau kokios firmos pirkom uzsenyje. Jis susilanksto kaip sketukas yra pakankamai platus ir didelis , lengvas kaip tik ko man reikia . Kai mazylis pauges ir tvirtai sedes savarankiskai pradesime naudoti ta sketuka. Mintis sukasi ir apie naudota vezimeli nes jo reikes tik kokia 6 - 7men. Kaip manai ar chicco pakankami patvarus du vaikucius atvezioti. Ir dar vienas klausimelis. Kaip supratau turejai ir chicco s3 as nerimauju jei savo dickiui leisiu po duobeta kelia pavezioti maziu (pas mus aplink zvirkelis ir nevisai tvarkingas) ar nera rizikos kad vezimas apvirs. Kaz kaip tie tris ratai man atrodo nesaugiai. Suprantu kad jei labai noresi tai ir keturati gali apversti .
QUOTE(Baziute @ 2010 07 17, 11:54)
Na man sportinukai visai neaktualus as nuo pirmo turiu superini net nezinau kokios firmos pirkom uzsenyje. Jis susilanksto kaip sketukas yra pakankamai platus ir didelis , lengvas kaip tik ko man reikia . Kai mazylis pauges ir tvirtai sedes savarankiskai pradesime naudoti ta sketuka. Mintis sukasi ir apie naudota vezimeli nes jo reikes tik kokia 6 - 7men. Kaip manai ar chicco pakankami patvarus du vaikucius atvezioti. Ir dar vienas klausimelis. Kaip supratau turejai ir chicco s3 as nerimauju jei savo dickiui leisiu po duobeta kelia pavezioti maziu (pas mus aplink zvirkelis ir nevisai tvarkingas) ar nera rizikos kad vezimas apvirs. Kaz kaip tie tris ratai man atrodo nesaugiai. Suprantu kad jei labai noresi tai ir keturati gali apversti .
Jeigu kabinsis at rėmo - apvers. Bet Tavo dičkis jau visas dičkis - neturėtų taip atsitikt. Nes, norint, ir keturratį apversi. Dėl chicco patvarumo -sakyčiau jis galėtų ie du, ir tris vaikučius atvežioti, nors, be abejo, labai priklauso nuo to, kaip buvo prižiūrimas.. Aš būčiau žinojus, kad turėsiu dar vieną - būčiau chicco nepardavus ) Labai jį mylėjau, prižiūrėjau (valiau po smėlio, tepiau ratus ir tt), pardaviau kaip naują ir pirmam apžūrėjusiam pirkėjui
Dėl trijų ratų - man neatrodė nesaugu.. Dabartinis PegPerego man atrodo ne toks stabilus, bet tuo atveju, jei nestumi, o trauki. Tai liepk tik vežt į priekį ir neišvers o manevringumo prasme - tai 100 balų iš 10
Beje, man PegPeregas linkęs virsti ne žvyrkelyje, o miške per šaknis, kopose, traukiant gerokai pasviru paviršiumi - klausimas ar keturratis tokiom sąlygom nevirstų...
QUOTE(Baziute @ 2010 07 15, 19:28)
Jei gerai supratau, norit ant galines sedynes ir lopsi ir kedute tvirtint? tai nroeciau atkreipt demesi kad pvz musu chicco tour 4 lopsys turi dirzus kad vezti lopsi ant galines sedynes. nors ne karto taip ir neisbandem sito privalumo, bet kaip supratau is instrukcijos tai lopsi is vieno galo tvirtina vienas saugos dirzas, is kito - kitas. tai lieka klausimas kuom pritvirtint dar ir autokedute? nemanau kad gelbetu tas vidurinis maziukas dirziukas, o dar be to ir ne visos masinos ji turi..
na nezinau ar pagelbejau ar aiskiai cia parasiau..
lietaus apsaug pas mus komplekte buvo
patys geriausi atsiliepimai Chicco S3 vezimukui
jau antra karta su juo keliaujame prie juros,tai super
rieda fantastiskai, net isodinus vyresneli, vezima stument,atrodo,kad jame niekas nesedi
kas patiko,kad ir dydesnis leliukas jame visada gerai atrode,ir jam bus patogu,kojom pasideti super
labai mum patinka tas patiesaliukas,kur ziemai ir vasarai
stogas nusileidzia zemai ratai dydeli
vezimas yra nesunkus,ir labai jau kompatiskas man uzima vos puse audi a4 bagazines zienu zodziu super
turime jau antra chicco s3, pirma vaika irgi jame veziojau
tik abu vezimus pirkau jau kaip sportinius, be lopsiuku
siaip jie labai panasus su peg perego GT3
tik peg prege, pakojis kilnojasi, bet uztat pats vezimas daug dydesnis, kas man yra minusas jau paaugusiam vaikui, o ir sunkesnis uz Chicco
rieda fantastiskai, net isodinus vyresneli, vezima stument,atrodo,kad jame niekas nesedi
kas patiko,kad ir dydesnis leliukas jame visada gerai atrode,ir jam bus patogu,kojom pasideti super
labai mum patinka tas patiesaliukas,kur ziemai ir vasarai
stogas nusileidzia zemai ratai dydeli
vezimas yra nesunkus,ir labai jau kompatiskas man uzima vos puse audi a4 bagazines zienu zodziu super
turime jau antra chicco s3, pirma vaika irgi jame veziojau
tik abu vezimus pirkau jau kaip sportinius, be lopsiuku
tik peg prege, pakojis kilnojasi, bet uztat pats vezimas daug dydesnis, kas man yra minusas jau paaugusiam vaikui, o ir sunkesnis uz Chicco
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 07 20, 14:52)
patys geriausi atsiliepimai Chicco S3 vezimukui
Del riedejimo - pritariu. As irgi juo pajury atsidziaugt negalejau.
Del svorio ir dydzio - klysti. Sveria tiek pat kaip PegPeregas triratis (na gal kokiu kg ir chicco lengvesnis, bet cia jau ne esme, kai svoris 12-13kg). Dydis irgi toks pats. Tik reguliuojasi pakojis ir sedima dalis yra ilgesne PegPerego - mano supratimu ir patirtim, paaugusiam vaikui miegot ir sedet kur kas patogiau, kai erdves daugiau.... Ir PegPeregas ne taip graziai susilanksto, negalima jo sulankstyto pastatyti...
opa-opa, ar kada nors esi uzkelusi savo GT3 ant svarstykliu? kad ir idomumo delei Kiek skaiciau tos kas bande svert naminiu budu raso, kad jis 16-17 kg sveria. Gamintojai daznai pateikia vaziuokles svori be sedimosios ir ratu, GT3 atveju manau tas pats
QUOTE(gitulia @ 2010 07 21, 12:09)
opa-opa, ar kada nors esi uzkelusi savo GT3 ant svarstykliu? kad ir idomumo delei Kiek skaiciau tos kas bande svert naminiu budu raso, kad jis 16-17 kg sveria. Gamintojai daznai pateikia vaziuokles svori be sedimosios ir ratu, GT3 atveju manau tas pats
Kai prabus mažiukas - būtinai pasversiu
Bet, esu kilnojusi ir tą, ir tą vežimą parduotuvėje (jau nežiūrint to, kad vidurinysis sūnus S3 vežime užaugo - žinau, kokio jis svorio laabai gerai) - didelių skirtumų nepajaučiau..
Apskritai, S3 negaliu labai peikt.. - man jis patiko. Tačiau turi keletą esminių trūkumų, kurie "išlindo" naudojant, todėl trečiam vaikui chicco nesirinkau. Apskritai, renkantis vežimą, svoris man visiškai neaktualu. Turiu kitus prioritetus
Bet, jei kalbėt apie S3 - tai puikus kainos ir kokybės santykis.
Beje, ar matėt, kad naujose kolekcijose S3 jau nebėra? Tipo, nebegamina?? Įdomu, kodėl.... Gal patobulins ir naujus paleis, nesamonė, jei tokį šaunų modeliuką nuėmė nuo gamybos...
Laba diena, neseniai suzinojom, kad laukiames antro mazylio, bet dar tik pora menesiuku. Pirma vaikuciui jau 3 metai, tad vezimus seniai buvom pamirse. Kol kas dar dirbu tad nelabai galejau cia viska perskaityti, gal kas galesite patarti ir padeti. Man laai patinka Chicco vezimeliai, su pirmu vaikeliui irgi turejau ivairius variantus, lopsi nusipirkau is cia, labai patenkinta, sportinuka pirkom is parduotuves S3, is pradziu veziojom su lopsiu paskui uzsedejom sportinuka, bet galiu pasakyti, kad S3 man nelabai patiko, nepykit, kas planuojat pirkti. Siaip vaikui, kai dabar palyginu su dabartiniu pigiu sketuku, tai labai fainas, bet labai maza bagazine, nera kojoms pasideti atrameles, ir kai mes daznai keliaudavom labai sunkus ir daug uzima vietos. Taigi, mes ta S3 pardavem ir dabar likom be ratu, tik su lopsiu. Labai noreciau nusipirkti sportinuka ct01, tik nezinau, gal dabar labai sudetinga juos rasti, visgi praejo daug laiko. Beje, kaip manot, anksciau tie lopsiai buvo labai deficitas, gal parduoti ir pabandyti koki Baby comfort? Dar galvoju jei antras vaikas bus mergyte, pas mane tas lopsys labai grazios berniukiskos spalvos melynas su oranziniu, gal mergytei nelabai...? Is anksto dekoju, kas isreiks savo nuomone, taip pat uz pasiulymus