Įkraunama...
Įkraunama...

Chicco vežimėliai

jeigu domina kaip tik parduodu chicco multiway isties beveik nauja vos kelis kartus naudota vieno vaikiuko vezimuka su visom i komplekta ieinanciom dalim - apkloteliu kojoms, pagalvele, apsaugele nuo lietaus ir buteliuko laikikliu. ilgai rinkomes, tikrai superinis vezimukas, vertas auksciausiu reitingu patogumo, erdvumo prasme. pirkom sia ziema, ale kad su paltais ir kombinzonais lengviau butu is trecio auksto nusileisti, bet per savo ligeles ir saltus orus tesugebejom pasivaikstent vos kelis kartus. pupai nupirkom triratuka pavasariui, ti vezimukas taip ir liks nenaudotas, todel perleidziam ji sauniam vaikiukui drinks_cheers.gif
noreciau 350 lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dainiuke: 20 kovo 2010 - 12:58
Sveikos mamytes smile.gif
laukiuosi antro vaikelio ir jau po truputi domiuosi apie vezimelius smile.gif Zinau kad noriu dideliais ratais ir kad tai butu triratis. Jau mazdaug nusiziurejau du variantus, tai chicco trio s3 ir preg peregio gt3. gal kuri mamyte esate turejusi, gal galetumete parasyti privalumus ir trukumus? aciu smile.gif
Atsakyti
Aš tai vis dėlto Chicco for me išsirinkau - į mamą atsukto vaiko funkcija man buvo esminė. Taip pat pilnai gulima padėtis. O sulankstyti greit įgudau - nieko sudėtingo ir svarbiausia, kad tikrai labai kompaktiškai susideda.

Dėl ratukų aš irgi sutinku, kad galėtų bent vieni būti dvigubi. Bet kelyje ne taip blogai, kaip bijojau - pravažiavo ir tirpstantį sniegą, purvą, žolę.
Atsakyti
QUOTE(Rugiirma @ 2010 03 04, 11:56)
Sveikos mamytės,
Esu naujokė, tad jei galite patarkite-
Gal kas gali pasakyti ką nors blogo ar gero apie chicco simplicity sportinuką?
Lyg ir apsiprendziau pirkti jį - bet būtų puiku paskaityti nuomonių apie jį.
ačiūkas

Lygiai ta pati norejau parasyti, ka parase mamyte apacioje. Esu 100% ir daugiau patenkinta. Nors pirkome deveta kito vaikucio, bet tikrai nenusivyliau! Patogiai susilanksto, maziukas, telpa i bet kokia bagazine, pirkiniu krepsys laaaabai erdvus ir didelis. Ir vaikiukui labai patinka. O svarbiausia, kad norint sulnakstyti vezima nereikia nuimti buomelio! Man tai buvo labai svarbu, kadangi kitas musu vezimaitis tik nuemus buomeli susilanksto. Tai laaabai nepatogu. doh.gif Zodziu, viskas super thumbup.gif

QUOTE(TyliMergaitė @ 2010 03 05, 13:57)
labas,mes turim chicco simplicity vežimuką jau beveik metus smile.gif man jis patinka,lengvas,vientisa rankena,labai geras pirkinių krepšys,gulima padėtis,lengvai susilanksto.Tikrai nenusivyliau 4u.gif

drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dainiuke @ 2010 03 20, 13:41)
jeigu domina kaip tik parduodu chicco multiway isties beveik nauja vos kelis kartus naudota vieno vaikiuko vezimuka su visom i komplekta ieinanciom dalim - apkloteliu kojoms, pagalvele, apsaugele nuo lietaus ir buteliuko laikikliu. ilgai rinkomes, tikrai superinis vezimukas, vertas auksciausiu reitingu patogumo, erdvumo prasme. pirkom sia ziema, ale kad su paltais ir kombinzonais lengviau butu is trecio auksto nusileisti, bet per savo ligeles ir saltus orus tesugebejom pasivaikstent vos kelis kartus. pupai nupirkom triratuka pavasariui, ti vezimukas taip ir liks nenaudotas, todel perleidziam ji sauniam vaikiukui  drinks_cheers.gif
noreciau 350 lt.

Svarstau apie Chicco Multiway, bet idomiai cia nuskambejo.... ar jus metinukui jau nebenaudosit vezimelio? nes as dar vyresniam ieskau pirkti... ir... kitoje temoje rasote, kad turite kitoki vezimeli, tai gal visgi su siuo kazkas ne taip buvo? 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri turit ir nepatingesit parasyt pliusus/minusus Chicco lite way vezimuko ax.gif . Aciu 4u.gif .
Atsakyti
mane tajp pat domina lite way..kokie pliusaj minusaj? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(caramele87 @ 2010 04 16, 13:01)
mane tajp pat domina lite way..kokie pliusaj minusaj? ax.gif

sveiki.vakar kaip tik apžiūrinėjau,norėjau aš jo,bet.... laaabai siaura sėdynė tik 30cm pločio.taip pat ir simplicity(todėl keista,kad juo taip patenkintos,mano vaikas vos telpa 9mėn) ir Skipo. mažas pakojukas,jei vaikas užmiega,jo kojos kabo,nėra ką pakelti.mes įsigijom Abc Design Giro.
Atsakyti
Labai stipriai domėjausi chicco for me dėl to, kad sėdimą dalį galima tvirtinti į abi puses... Tačiau čia paskaičiusi atsiliepimus apie vežimėlio netvirtumą, pasimečiau...
Kurios turit, ar tikrai jis toks barškalas?
Atsakyti
is kur jus perkat chicco multiway ax.gif , nes planuojam isigyti ir ieskom pigiausio varianto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(joRytė @ 2010 03 24, 12:38)
Sveikos mamytes smile.gif
laukiuosi antro vaikelio ir jau po truputi domiuosi apie vezimelius smile.gif Zinau kad noriu dideliais ratais ir kad tai butu triratis. Jau mazdaug nusiziurejau du variantus, tai chicco trio s3 ir preg peregio gt3. gal kuri mamyte esate turejusi, gal galetumete parasyti privalumus ir trukumus? aciu smile.gif

abu vezimai tikrai faini smile.gif
peg perego kiek sunkesnis,bet gulima padetis pilna yra smile.gif ir platesnis, bei ilgesnis smile.gif
o chicco lengvesnis,smile.gif , pakojis nesireguliuoja, kojytes vaiko butu nukarusios
Atsakyti
Nu ka gi pirkt, mamytes, chicco multiway ar ppg piko3?Chicco gal ratukai geresni?Nebesuprantu visai doh.gif
Atsakyti