Įkraunama...
Įkraunama...

Chicco vežimėliai

QUOTE(opa-opa @ 2010 02 05, 12:00)
o šito tai neatsakysiu, nes vežimo nebeturiu  - pradavėm prieš metus. (turėjau S3, jie identiški, tik ratų skaičius skiriasi).

Dar karta aciu. Matyt cia ir baigsiu kankinancias paieskas smile.gif
Atsakyti
Oi,mamytes padekit. Esu kryzkelej, ir visiskai pasimetusi tarp dvieju sportinuku doh.gif :Chicco Multiway ir Chicco for me. Man jie kaip vezimeliai abu vienodai ir labai patinka. Vienas vilioja del savo galimybes keisti sedimosios dalies puses (veidu i mama ir nugara), taciau baimina del priekiniu mazu rauku,o multiway vilioja kaip tik del tu ratu. Patarkit, mamytes, kuri man pasirinkti. Kaip kiekvienas is situ vezimeliu pravazumo per "kliutis" (sniega,smeli,purvus), kietumo atzvilgiu ir t.t. Buciau labai dekinga blush2.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės,
Esu naujokė, tad jei galite patarkite-
Gal kas gali pasakyti ką nors blogo ar gero apie chicco simplicity sportinuką?
Lyg ir apsiprendziau pirkti jį - bet būtų puiku paskaityti nuomonių apie jį.
ačiūkas
Atsakyti
QUOTE(SaulenaP @ 2010 03 03, 16:37)
Oi,mamytes padekit. Esu kryzkelej, ir visiskai pasimetusi tarp dvieju sportinuku doh.gif :Chicco Multiway ir Chicco for me. Man jie kaip vezimeliai abu vienodai ir labai patinka. Vienas vilioja del savo galimybes keisti sedimosios dalies puses (veidu i mama ir nugara), taciau baimina del priekiniu mazu rauku,o multiway vilioja kaip tik del tu ratu. Patarkit, mamytes, kuri man pasirinkti. Kaip kiekvienas is situ vezimeliu pravazumo per "kliutis" (sniega,smeli,purvus), kietumo atzvilgiu ir t.t. Buciau labai dekinga blush2.gif

As naudoju Multyway. Per smely, sniega, purva - sunkiai. Su juo patogu tik lygiu keliu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandriulis 25 @ 2010 03 04, 15:18)
As naudoju Multyway. Per smely, sniega, purva - sunkiai. Su juo patogu tik lygiu keliu.  4u.gif

visi vežimukai mažais ratais sunkiau važiuoja per smėlį, sniegą ar purvą. Čia ar Multiway ar for me - didelio skurtumo nebus... Gal tik Multiway pranašesnis tuo, kad yra erdvesnė sėdimoji dalis ir kaina prieinamesnė...
Atsakyti
QUOTE(Rugiirma @ 2010 03 04, 11:56)
Sveikos mamytės,
Esu naujokė, tad jei galite patarkite-
Gal kas gali pasakyti ką nors blogo ar gero apie chicco simplicity sportinuką?
Lyg ir apsiprendziau pirkti jį - bet būtų puiku paskaityti nuomonių apie jį.
ačiūkas

labas,mes turim chicco simplicity vežimuką jau beveik metus smile.gif man jis patinka,lengvas,vientisa rankena,labai geras pirkinių krepšys,gulima padėtis,lengvai susilanksto.Tikrai nenusivyliau 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už patarimus thumbup.gif
Atsakyti
mes gavom vieno vaikelio jau naudota Chicco universala, bet kazkaip nepatinka, kad lopsys kliba ant remo ir labai juda aukstyn - zemyn verysad.gif na zinoma, vezimelis nenaujas, tai nera ko noreti... bet gal ir nauji turi panasu polinki? g.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliux403 @ 2010 03 06, 22:00)
mes gavom vieno vaikelio jau naudota Chicco  universala, bet kazkaip nepatinka, kad lopsys kliba ant remo ir labai juda aukstyn - zemyn  verysad.gif  na zinoma, vezimelis nenaujas, tai nera ko noreti... bet gal ir nauji turi panasu polinki? g.gif

universalas - tai kurį modelį turi omeny? daugumos vežimų 3 in 1 lopšiai šiek tiek kliba ant rėmo, bet labai tai nepasakyčiau. Turėjau Chicco S3, tai tokių didelių nusiskundimų nebuvo. Nors, dabar turiu Pegperego, tai šitas mažiau juda.
Bet iš esmės kalbant, Chicco nėra tie vežimai, kurie ypač klibėtų. Gal labai daug tikiesi? Arba buvę šeimininkai vežimo nemylėjo ir neprižiūrėjo 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(opa-opa @ 2010 03 07, 16:56)
universalas - tai kurį modelį turi omeny? daugumos vežimų 3 in 1 lopšiai šiek tiek kliba ant rėmo, bet labai tai nepasakyčiau. Turėjau Chicco S3, tai tokių didelių nusiskundimų nebuvo. Nors, dabar turiu Pegperego, tai šitas mažiau juda.
Bet iš esmės kalbant, Chicco nėra tie vežimai, kurie ypač klibėtų. Gal labai daug tikiesi? Arba buvę šeimininkai vežimo nemylėjo ir neprižiūrėjo  4u.gif  4u.gif

Trio ct01 blush2.gif Vežimėlis buvo naudotas ~2 metus, tai sportinė dalis stabili, bet uždėjus auto kėdutę ar lopšį verysad.gif -MB sakė, reikės nugręžinėt išklerusių sujungimų kniedes ir burt kažką. Galinių ratų ašys padariusios ~1 cm išdirbį plastmasiniame laikiklyje ant rėmo. Rankenos taip pat neblogai paklibusios. Buvusi šeimininkė vežimėlio kiek žinom turėjo auklę, tai matyt gerą ridą įvyniojo rolleyes.gif tai pasidėvėjo natūraliai. Na nieko, sake patvarkysim ir bus tvarkoj. Jei kas pirksit dėvėtą - siūlytumėm apžiūrėti kaip ratai iš ašių, lopšio stabilumas įdėjus į rėmą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doviliux403: 08 kovo 2010 - 20:31
QUOTE(doviliux403 @ 2010 03 08, 22:22)
Trio ct01  blush2.gif  Vežimėlis buvo naudotas ~2 metus, tai sportinė dalis stabili, bet uždėjus auto kėdutę ar lopšį  verysad.gif -MB sakė, reikės nugręžinėt išklerusių sujungimų kniedes ir burt kažką. Galinių ratų ašys padariusios ~1 cm išdirbį plastmasiniame laikiklyje ant rėmo. Rankenos taip pat neblogai paklibusios. Buvusi šeimininkė vežimėlio kiek žinom turėjo auklę, tai matyt gerą ridą įvyniojo  rolleyes.gif tai pasidėvėjo natūraliai.  Na nieko, sake patvarkysim ir bus tvarkoj. Jei kas pirksit dėvėtą  - siūlytumėm apžiūrėti kaip ratai iš ašių, lopšio stabilumas įdėjus į rėmą.

tada aišku... CT01 ir naujas kliba ir barška.. Rankenos irgi..
Atsakyti
QUOTE(SaulenaP @ 2010 03 03, 16:37)

Mes planuojam Multiway pirkti. Siaip irgi norejau vezimelio, kad galeciau vezti vaika ir nuo saves, ir i save, bet for me nepatiko del to, kad sulankstyt sudetinga g.gif ir ratukai mazoki ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milima: 09 kovo 2010 - 17:01