Įkraunama...
Įkraunama...

Chicco vežimėliai

na as asmeniskai isvis nesiulychiau mazais ratais vezimo schmoll.gif bettai tik mano nuomone.
Atsakyti
QUOTE(Babetta @ 2010 02 01, 18:20)
na as asmeniskai isvis nesiulychiau mazais ratais vezimo schmoll.gif  bettai tik mano nuomone.

pirmam lopsini su dideliais ratais turejom, tai tikrai pasakiskas daiktas buvo.. bet man nesiot laiptais reikia, o dabar jau bus 2 vaikai, uztai ieskau lengvesnio varianto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(garbanėlė @ 2010 02 01, 19:32)
pirmam lopsini su dideliais ratais turejom, tai tikrai pasakiskas daiktas buvo.. bet man nesiot laiptais reikia, o dabar jau bus 2 vaikai, uztai ieskau lengvesnio varianto  mirksiukas.gif

aš irgi prieš vežimus mažiukais ratukais.. Pabandyk pliusų ir minusų sistemą - ar tie keli kg (pabrėžiu - skirtumas tikrai tik keli kg) verti kitų nepatogumų (dardėjimo, mažai vietos sportinuke, dvi rankenos ir tos pakankamai žemai - beje, forme sujungiama rankena tikrai nėra patogi).
Aš, jei rinkčiausi chicco, pirkčiau S3 - tikrai puikus vežimas, atitarnavo kiek priklauso ir pardaviau kaip naują, net ratai nensidėvėjo ir kaip nauji atrodė..
Atsakyti
QUOTE(opa-opa @ 2010 02 01, 19:21)
aš irgi prieš vežimus mažiukais ratukais.. Pabandyk pliusų ir minusų sistemą - ar tie keli kg (pabrėžiu - skirtumas tikrai tik keli kg) verti kitų nepatogumų (dardėjimo, mažai vietos sportinuke, dvi rankenos ir tos pakankamai žemai - beje, forme sujungiama rankena tikrai nėra patogi).
Aš, jei rinkčiausi chicco, pirkčiau S3 - tikrai puikus vežimas, atitarnavo kiek priklauso ir pardaviau kaip naują, net ratai nensidėvėjo ir kaip nauji atrodė..

Turėjau keliais kg sunkesni... man per sunku buvo blush2.gif gal kokia paliegėlė esu lotuliukas.gif lotuliukas.gif pirmasis lelius pastoviai ant ranku lauke būdavo, tai jau taip nusikaldavau su juo, kad kai reikėdavo vežimą parsinešt jau geriau eidavau pas tėvus į svečius kur yra liftas ir laukdavau kol vyras grįš po darbo doh.gif
S3 man irgi labai labai faini, bet bijau 3 ratų, nes pirmagimis labai jau mėgsta stumdyt vežimukus ir taip inirtingai... bijau kad nenusaugosiu ir išvers leliuką verysad.gif jei būtų pirmas leliukas, tikrai tokį rinkčiaus.. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(garbanėlė @ 2010 02 01, 20:39)
... bijau kad nenusaugosiu ir išvers leliuką verysad.gif  jei būtų pirmas leliukas, tikrai tokį rinkčiaus..  thumbup.gif

g.gif idomu kaip?
manau ir keturati jega stumterejus kur per sona pargriaut galima.

na jei tu ziuri pagal kg - tada jo. tada prioritetas svoriui- ne pravazumui
Atsakyti
QUOTE(garbanėlė @ 2010 02 01, 22:39)
Turėjau keliais kg sunkesni... man per sunku buvo  blush2.gif  gal kokia paliegėlė esu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif pirmasis lelius pastoviai ant ranku lauke būdavo, tai jau taip nusikaldavau su juo, kad kai reikėdavo vežimą parsinešt jau geriau eidavau pas tėvus į svečius kur yra liftas ir laukdavau kol vyras grįš po darbo  doh.gif
S3 man irgi labai labai faini, bet bijau  3 ratų, nes pirmagimis labai jau mėgsta stumdyt vežimukus ir taip inirtingai... bijau kad nenusaugosiu ir išvers leliuką  verysad.gif  jei būtų pirmas leliukas, tikrai tokį rinkčiaus..  thumbup.gif

klaidinga nuomonė, kad triračiai virsta. Nieko panašaus. Gali kaip stumdyt kaip nori įnirtingai - neapversi. Nebent ant-nuo bordiūro važiuojant lygsvaros neišlaikytų..
Beje, chico turi ir keturratį triračio analogą - chicco tour 4. Visos savyės tos pačios, tik ratai keturi.
Bet, turėk omeny, kad joks keturratis triračio nepralenks manevringumu ir pravažumu. Esu išbandžiusi - žinau ką rašau smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(opa-opa @ 2010 02 02, 12:41)
klaidinga nuomonė, kad triračiai virsta. Nieko panašaus. Gali  kaip stumdyt kaip nori įnirtingai - neapversi. Nebent ant-nuo bordiūro važiuojant lygsvaros neišlaikytų..
Beje, chico turi ir keturratį triračio analogą - chicco tour 4. Visos savyės tos pačios, tik ratai keturi.
Bet, turėk omeny, kad joks keturratis triračio nepralenks manevringumu ir pravažumu. Esu išbandžiusi - žinau ką rašau smile.gif  4u.gif

Dekui uz patarimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif Reikes dar ta tour 4 pasiziurinet mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Mamyte smile.gif,2010 01 23, 18:26]

turiu chicco ct 0.1
Šitas modelis turbūt jau pasenes, bet aš vis dar apie jį...
Vasarą galvojau, kad labai kratosi, bet kai atėjo žiema, tai vėl laukiu vasaros, nes per išmindžiotą sniegą dar labiau purto.. Tai kaimo keliukais, manau, būtų panašiai. smile.gif
Automobilinėj kėdutėj, bent jau mano vaikui, per žemai saugos diržai, galėtų būti dar aukščiau skylės, o parašyta, kad iki 13kg.. Maniškis dabar 8 sveria, bet jau diržai nepatogūs, o ką vėliau daryti.. Ir statumas man kliūna vis vien.
Ko dar nepaminėjau - nėra supimo funkcijos - tai vežymėlį klebint tenka.
Į lopšį, jei dar su dekiuku, tai jau viršaus neužsegsi, vos įbraška. Pabandžiau lietuvišką Tutti pas pažįstamus, tai ten bent rankos nepakyla paguldžius (aišku siaurame platus lopšys netilptų// biggrin.gif ) Bet jei siauro nereik, tai platus patogiau.
Turbūt reiks sportinę dalį greitu laiku imt g.gif
Čia tik mano nuomonė, kitam gal tie trūkumai yra privalumai cool.gif
Atsakyti
Sveikos.
Ar galetu kas atsakyti?
Mastau apie Trio Tour 4 (spalvos veda i nevilti doh.gif , bet jau nebezinau i ka ziureti ir pavargau tai daryti smile.gif ).
Mano klausimai:
1. Ar sportine dalis turi pilnai gulima padeti?
2. Per kelias galines sedynes tvritinasi lopsys - 2 ar 3?
3. Reguliuojasi pakojis?
4. Nusiima buomelis?

Veliau dar sugalvosiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eLBė @ 2010 02 04, 17:21)
Sveikos.
Ar galetu kas atsakyti?
Mastau apie Trio Tour 4 (spalvos veda i nevilti  doh.gif , bet jau nebezinau i ka ziureti ir pavargau tai daryti smile.gif ).
Mano klausimai:
1. Ar sportine dalis turi pilnai gulima padeti?
2. Per kelias galines sedynes tvritinasi lopsys - 2 ar 3?
3. Reguliuojasi pakojis?
4. Nusiima buomelis?

Veliau dar sugalvosiu  biggrin.gif

1. Turi. Pakankamai plačią.
2. Per dvi vietas - šalia lopšio dar ir pati tilpsi wink.gif
3. Tour 4 - taip, S3 - ne.
4. Tiksliai nepamenu, bet berods, kad taip.
Atsakyti
QUOTE(opa-opa @ 2010 02 04, 17:32)
1. Turi. Pakankamai plačią.
2. Per dvi vietas - šalia lopšio dar ir pati tilpsi wink.gif
3. Tour 4 - taip, S3 - ne.
4. Tiksliai nepamenu, bet berods, kad taip.

Aciu ok.gif
Tada dar prie to - o kokie matmenys vidiniai lopsio ir sportines dalies? Kas ta "plati"? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(eLBė @ 2010 02 04, 18:39)
Aciu  ok.gif
Tada dar prie to - o kokie matmenys vidiniai lopsio ir sportines dalies? Kas ta "plati"?  blush2.gif

o šito tai neatsakysiu, nes vežimo nebeturiu - pradavėm prieš metus. (turėjau S3, jie identiški, tik ratų skaičius skiriasi).
Galiu tik amžiumi išmatuot - lopšyje iki kokių 7-8 mėn laisvai, sėdimoje dalyje irgi iki 2 metų be problemų - ir su kombezu, ir su tuo voku (chicco komplektacijoje buvo toks šiltas vokas sportiniam vežimui - idealus variantas šaltajam metų laikui, aš jį net į lopšį tiesdavau)..
čia tą plotį paminėjau, nes dauuma mamų vežimuose kaip trūkumą vertina tai, kad vaikutis šiltai aprengtas sėdi vežime suspaustas ir pajudėt negali. Man tokių įspūdžių tikrai nepaliko.
Atsakyti