QUOTE(*zuikulis* @ 2009 12 18, 21:17)
*zuikulis*, 18 Gru 2009 - 21:17, parašė:
*zuikulis*, 18 Gru 2009 - 21:17, parašė:
labukas mielosios,sveikatytes sergantiems,mes tik pirmadeni gryzom is ligonines,gydeme sdvi savates brochita,kol gale prikibo plauciu uzdegimas,dzaiugiuosi kad jau sveikuciai esam namie,o tai jau buvau pavargus,gerai kad mb galejo but su Justuku ligoninej ,nes kitaip nezinau ka butu reikeja su mazyte daryt,nes dra maitinu pati
mes nosyte plovem iki metuku kiekviena ryta ir drekindavau nisita tepaliuku,bet dabar viskas puiku,del nosytes bedu neturim,miega visad ant pilvo,nors ir as pati geriau miegu ant pilvo,bet kai miega auksciau galva tai miega ramiau,tai pirksim dormeo vaikiska pagalve gal miegas bus ramesnis
sveikateles Toniukui ir stiprybes saulesmamytei
labukas mielosios,sveikatytes sergantiems,mes tik pirmadeni gryzom is ligonines,gydeme sdvi savates brochita,kol gale prikibo plauciu uzdegimas,dzaiugiuosi kad jau sveikuciai esam namie,o tai jau buvau pavargus,gerai kad mb galejo but su Justuku ligoninej ,nes kitaip nezinau ka butu reikeja su mazyte daryt,nes dra maitinu pati
mes nosyte plovem iki metuku kiekviena ryta ir drekindavau nisita tepaliuku,bet dabar viskas puiku,del nosytes bedu neturim,miega visad ant pilvo,nors ir as pati geriau miegu ant pilvo,bet kai miega auksciau galva tai miega ramiau,tai
pirksim dormeo vaikiska pagalve gal miegas bus ramesnis
sveikateles Toniukui ir stiprybes saulesmamytei
Mano Tomukas irgi miega ant Dormeo pagalves

Kai ant pilviuko miega,tai daug geriau kvepuoja,o kai aukstielninkas - tai sunkokai snarpuoja,ir kriokia.....
Labai saunu,kad gera tetuka turit

O cia pasigrozekim graziom nuotraukytem su dar grazesniais vaikuciais - musu saulytem

Mano akys daug matė, tačiau nepavargo. Mano ausys girdėjo daug, bet trokšta daugiau. — [R.Tagorė]