Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

QUOTE(vasara5 @ 2009 12 18, 15:14)

vasara5, 18 Gru 2009 - 15:14, parašė:

vasara5, 18 Gru 2009 - 15:14, parašė:

Labukas,mano Emutei taip pat buna nosies gilumoje karkimas,bet del to jau nedarom tragedijos,is pradziu buvo baisu...dabar jai sloga ir ausyciu uzdegimas unsure.gif ,jau sveikstam,o gydomes sloga humeriu-sitas vandenelis tai pastoviai su mumis,vibrociliu ir yra geras daiktas traukti nosies sekretui rinomeras-slangute su antgaliukais.Labai padeda....buvom pas lor gydytoja,ji sitas pacias priemones paskyre-nieko naujo,o auseles gydomes antibiotikais ir kompresais.

Labukas,mano Emutei taip pat buna nosies gilumoje karkimas,bet del to jau nedarom tragedijos,is pradziu buvo baisu...dabar jai sloga ir ausyciu uzdegimas unsure.gif ,jau sveikstam,o gydomes sloga humeriu-sitas vandenelis tai pastoviai su mumis,vibrociliu ir yra geras daiktas traukti nosies sekretui rinomeras-slangute su antgaliukais.Labai padeda....buvom pas lor gydytoja,ji sitas pacias priemones paskyre-nieko naujo,o auseles gydomes antibiotikais ir kompresais.

Oi kai ausytes skauda,tai nera baisiau,netgi uz dantu skausma baisaiu......Sveikite 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės, žiūriu su nosyte visiems problemos tos pačios, nes jų ten kažkaip labai siauros skylutės. Maniškis gudrutis kai tik išmoko apsiversti ( kokių 6 mėn.) pradėjo ant pilvuko miegoti, pagalvę buvau atėmus, tai ilgai taip miegojo tikrai geriau buvo prakvėpuoti. Aišku ir sloga kamuodavo, bet su vaistais bijojau piktnaudžiauti, mums tiko Euforbium ( homeopatinis), o kuo toliau tuo gražiau, būdavo iš karto pūlinė sloga ir kokias tris savaites. Viskas baigėsi su adenoidų operacija. O dabar sloga ne bėda, jei būna tai normaliai per kelias dienas praeina.
Atsakyti
ir mano miega ant pilvo.irgi sunkiai kvepuoja ,mes kiekviena diena pries miega issivalom su juros vandeniu humeriu nosyte,tada lengviau kvepuoti.ir butinai gerai kambari vakare isvedinu, tada irgi geriau miega . biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara5 @ 2009 12 18, 16:14)

vasara5, 18 Gru 2009 - 16:14, parašė:

vasara5, 18 Gru 2009 - 16:14, parašė:

tai mes irgi su rinomeru ir humeriu nesiskiriam rolleyes.gif kartais ir vibrocilio ilasinu, bet jam lengviau nepalieka, o ir bijau, kad nepriprastu prie vaistuku unsure.gif nors man kai buvo sloga, tai isilasinau ir iskart palengvejo blush2.gif

oje, mamytes, nepaguodet manes unsure.gif o galvojau gal isaugama ar kokia stebuklinga procedura yra blush2.gif na ka gi, vargsim verysad.gif gaila tik maziuko, taip prastai miegot pradejo verysad.gif

Emutei sveikatytes 4u.gif o ausytes daznai buna? persalot ar kas nutiko? blush2.gif
Atsakyti
Maniskis irgi ant pilvo miega.....
Atsakyti
labukas mielosios,sveikatytes sergantiems,mes tik pirmadeni gryzom is ligonines,gydeme sdvi savates brochita,kol gale prikibo plauciu uzdegimas,dzaiugiuosi kad jau sveikuciai esam namie,o tai jau buvau pavargus,gerai kad mb galejo but su Justuku ligoninej ,nes kitaip nezinau ka butu reikeja su mazyte daryt,nes dra maitinu pati
mes nosyte plovem iki metuku kiekviena ryta ir drekindavau nisita tepaliuku,bet dabar viskas puiku,del nosytes bedu neturim,miega visad ant pilvo,nors ir as pati geriau miegu ant pilvo,bet kai miega auksciau galva tai miega ramiau,tai pirksim dormeo vaikiska pagalve gal miegas bus ramesnis
sveikateles Toniukui ir stiprybes saulesmamytei
Atsakyti
QUOTE(*zuikulis* @ 2009 12 18, 21:17)

*zuikulis*, 18 Gru 2009 - 21:17, parašė:

*zuikulis*, 18 Gru 2009 - 21:17, parašė:

labukas mielosios,sveikatytes sergantiems,mes tik pirmadeni gryzom is ligonines,gydeme sdvi savates brochita,kol gale prikibo plauciu uzdegimas,dzaiugiuosi kad jau sveikuciai esam namie,o tai jau buvau pavargus,gerai kad mb galejo but su Justuku ligoninej ,nes kitaip nezinau ka butu reikeja su mazyte daryt,nes dra maitinu pati
mes nosyte plovem iki metuku kiekviena ryta ir drekindavau nisita tepaliuku,bet dabar viskas puiku,del nosytes bedu neturim,miega visad ant pilvo,nors ir as pati geriau miegu ant pilvo,bet kai miega auksciau galva tai miega ramiau,tai pirksim dormeo vaikiska pagalve gal miegas bus ramesnis

Mano Tomukas irgi miega ant Dormeo pagalves thumbup.gif Kai ant pilviuko miega,tai daug geriau kvepuoja,o kai aukstielninkas - tai sunkokai snarpuoja,ir kriokia.....
Labai saunu,kad gera tetuka turit thumbup.gif thumbup.gif
O cia pasigrozekim graziom nuotraukytem su dar grazesniais vaikuciais - musu saulytem wub.gif wub.gif
user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo izabele111: 18 gruodžio 2009 - 21:48
Sveikutes 4u.gif

Sukuriau naujus namucius,tik neziurekit i pirma puslapiuka,nes pas mane internetas pradejo streikuoti,tai nedave daug ko ideti. blush2.gif Kai uzbaigsim sita tema prasom i nauja ax.gif

Toniukui blogai su sveikatele ir bijau,kad nereiketu i ligonine,bet vis kiekviena karta tikiuosi,kad viskas susitvarkys,kad Toniukas pasveiks namie,bet gaunasi kitaip verysad.gif

zuikuli,kaip gerai,kad jus jau pasveikot ir kad viskas gerai Justukui.Laikykites ir nesirkit.
Atsakyti
Sveikutes, mano mazyle ir susirgo verysad.gif bijau kad nebutu blogai,o dar krikstynos ant nosies, kad tik viskas butu gerai ir spetumem pasveikti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kissaule @ 2009 12 19, 12:19)

kissaule, 19 Gru 2009 - 12:19, parašė:

kissaule, 19 Gru 2009 - 12:19, parašė:

Sveikutes, mano mazyle ir susirgo  verysad.gif  bijau kad nebutu blogai,o dar krikstynos ant nosies, kad tik viskas butu gerai ir spetumem pasveikti  verysad.gif

Sveikutes, mano mazyle ir susirgo  verysad.gif  bijau kad nebutu blogai,o dar krikstynos ant nosies, kad tik viskas butu gerai ir spetumem pasveikti  verysad.gif

Laikykis kissaule console.gif Linkiu,kad mazyle greiciau pasveiktu ir viskas butu gerai.
Atsakyti
sveikit visi maziukai 4u.gif 4u.gif 4u.gif ir mes turim dormeo pagalve.Mantas jos nemegsta kai tik padedu meta tolyn biggrin.gif tai as miegu man visai nieko blush2.gif Lstan vaistukai nuo slogos yra tokie VIBROCIL tai prie ju nepriprantama galima naudot ilgiau. ax.gif o siandien pagaliau ir kaune sninga thumbup.gif buvom kieme Mantas pasieme pagali ir kol ejom pasivaikscioti visa kelia sustoja ir piesia ant tako lotuliukas.gif oaskui pirstine nusieme nes labai parupo sniega paciupinet ,paeme ir kai mete ,pradejo rankyte purtyti,salta biggrin.gif dabar vis eina prie lango paziureti i sniega.gal rytoi jau ir su rogutem pavyks iseiti...
Atsakyti
Sveikutės,
Visiems sergantiems vaikučiams kuo greičiau pasveikti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Mes slogai gyditi naudojame tokias pat priemones kaip ir rašėte tik dar geriame heomopatinius lašiukus SINUPRET,labai gerai padeda thumbup.gif be jų slogą gydydavome kur kas ilgiau ir sunkiau.
Atsakyti