Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (9 dalis)

Sveikos mergaitės, man 23 c. d. 20-ies jautrumo testukas (iš Žydros akys) smile.gif rodo vaiduokliųką, kaži ar galiu tikėtis nėštumo g.gif Nes kaip bebūtų keista savo buvusį nėštumą 27 c. d. būtent ir nusistačiau šiais ovuliacijos testukais (nėštumo neturėjau po ranka). O gal ir nieko nereiškia, gal čia aš labai tik noriu būti nėščia biggrin.gif Nu bus matyt, kas čia gausis (ovuliacijos nesekiau šį mėn.)
Atsakyti
QUOTE(Čiurlė @ 2009 09 28, 20:55)
Sveikos mergaitės, man 23 c. d. 20-ies jautrumo testukas (iš Žydros akys) smile.gif rodo vaiduokliųką, kaži ar galiu tikėtis nėštumo  g.gif Nes kaip bebūtų keista savo buvusį nėštumą 27 c. d. būtent ir nusistačiau šiais ovuliacijos testukais (nėštumo neturėjau po ranka). O gal ir nieko nereiškia, gal čia aš labai tik noriu būti nėščia biggrin.gif Nu bus matyt, kas čia gausis (ovuliacijos nesekiau šį mėn.)

ir man labai idomu, mano ir gi tokio jautrumo , tureciau sirgt 10 02 , o OT siandien akivaizdziai teigiamas, tai nzn ar cia ciklas sukvailiojo ar kas. Papasakok daugiau kaip tu ten dau pirma karta atitiko g.gif
Atsakyti
[quote=<Tita>,2009 09 28, 21:03]
tai taip ir atitiko (krūtinė jautri buvo) galvoju pasidarysiu aš ovuliacijos testuką ant durniaus (buvau nusipirkusi, bet dar nebuvau nei karto dariusi), na ir ką-ogi II juosteles ovuliacijos testukas man parodė 27 c. d., o paskui pasitvirtini, kad laukiuosi.
Atsakyti
ZA, aciukas tau uz testukus, o ypac uz laiminguosius NT su dviem pagaliukais wub.gif

Kitasyk zinosiu pas ka kreiptis kai reikes antro pagaliuko

thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Virvute: 28 rugsėjo 2009 - 20:44
QUOTE(Virvute @ 2009 09 28, 19:43)
ZA, aciukas tau uz testukus, o ypac uz laiminguosius NT su dviem pagaliukais  wub.gif

Kitasyk zinosiu pas ka kreiptis kai reikes antro pagaliuko

thumbup.gif

sveikinu 4u.gif 4u.gif sita temute labai vaisinga wub.gif wub.gif
Atsakyti
Tikrai taip rolleyes.gif
O shtai mano laimingiesi OT smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Virvute: 28 rugsėjo 2009 - 21:15
Čiurl ir Tita, manau, kad jums laikas NT gadint 4u.gif wub.gif

Virvute, o kur tie laimingieji NT blush2.gif ? (ar aš kažką ne taip supratau g.gif blush2.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydros akys: 29 rugsėjo 2009 - 07:08
QUOTE(Žydros akys @ 2009 09 29, 08:07)
Čiurl ir Tita, manau, kad jums laikas NT gadint 4u.gif  wub.gif

Virvute, o kur tie laimingieji NT blush2.gif ? (ar aš kažką ne taip supratau g.gif  blush2.gif )

Tai va, kad dariau ir vakar ir NT -NEIGIAMAS verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(<Tita> @ 2009 09 29, 08:14)
Tai va, kad dariau ir vakar ir NT -NEIGIAMAS verysad.gif

O tai visai visai neigiamas? unsure.gif nei jokio mažučio vaiduokliuko? unsure.gif

Nesamonė schmoll.gif taip ne sąąąąąžininga schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydros akys @ 2009 09 29, 08:18)
O tai visai visai neigiamas? unsure.gif nei jokio mažučio vaiduokliuko? unsure.gif

Nesamonė schmoll.gif taip ne sąąąąąžininga schmoll.gif

frusty.gif taiva, nu vakar bandziau ji vartyt i visas puses, vienu momentu lyg vaidenosi bet i pilkuma, ir manau mano cia fantazijos vaisius, o OT tikrai iskart dvi ryzkios pasidare, gal dar reik palaukt g.gif , o greiciausiai ciklas subludino verysad.gif cry.gif
Papildyta:
Va cia tai tikras stebuklas stebuklas
Atsakyti
apsileidau as si menesi su OT ir BT, bet jei nepavyks - kita menesi grisiu prie ju vel... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(<Tita> @ 2009 09 29, 08:28)
frusty.gif  taiva, nu vakar bandziau ji vartyt i visas puses, vienu momentu lyg vaidenosi bet i pilkuma, ir manau mano cia fantazijos vaisius, o OT tikrai iskart dvi ryzkios pasidare, gal dar reik palaukt g.gif , o greiciausiai ciklas subludino  verysad.gif  cry.gif
Papildyta:
Va cia tai tikras stebuklas stebuklas

nu ir sekasi kai kurioms smile.gif
Atsakyti
[quote=<Tita>,2009 09 29, 08:28]
neliūdėk, man po 10 min. tokio pat jautrumo kitas OT jau nieko neberodė (na labai keista sakyčiau, vadinasi kažkoios paklaidėlės visgi yra tuose OT, dėl nėštumo nežinau). Na nieko, mes kantrios palauksime dar truputėlį biggrin.gif
Atsakyti