Sveikos mergaitės, man 23 c. d. 20-ies jautrumo testukas (iš Žydros akys) rodo vaiduokliųką, kaži ar galiu tikėtis nėštumo Nes kaip bebūtų keista savo buvusį nėštumą 27 c. d. būtent ir nusistačiau šiais ovuliacijos testukais (nėštumo neturėjau po ranka). O gal ir nieko nereiškia, gal čia aš labai tik noriu būti nėščia Nu bus matyt, kas čia gausis (ovuliacijos nesekiau šį mėn.)
QUOTE(Čiurlė @ 2009 09 28, 20:55)
Sveikos mergaitės, man 23 c. d. 20-ies jautrumo testukas (iš Žydros akys) rodo vaiduokliųką, kaži ar galiu tikėtis nėštumo Nes kaip bebūtų keista savo buvusį nėštumą 27 c. d. būtent ir nusistačiau šiais ovuliacijos testukais (nėštumo neturėjau po ranka). O gal ir nieko nereiškia, gal čia aš labai tik noriu būti nėščia Nu bus matyt, kas čia gausis (ovuliacijos nesekiau šį mėn.)
ir man labai idomu, mano ir gi tokio jautrumo , tureciau sirgt 10 02 , o OT siandien akivaizdziai teigiamas, tai nzn ar cia ciklas sukvailiojo ar kas. Papasakok daugiau kaip tu ten dau pirma karta atitiko
[quote=<Tita>,2009 09 28, 21:03]
tai taip ir atitiko (krūtinė jautri buvo) galvoju pasidarysiu aš ovuliacijos testuką ant durniaus (buvau nusipirkusi, bet dar nebuvau nei karto dariusi), na ir ką-ogi II juosteles ovuliacijos testukas man parodė 27 c. d., o paskui pasitvirtini, kad laukiuosi.
tai taip ir atitiko (krūtinė jautri buvo) galvoju pasidarysiu aš ovuliacijos testuką ant durniaus (buvau nusipirkusi, bet dar nebuvau nei karto dariusi), na ir ką-ogi II juosteles ovuliacijos testukas man parodė 27 c. d., o paskui pasitvirtini, kad laukiuosi.
ZA, aciukas tau uz testukus, o ypac uz laiminguosius NT su dviem pagaliukais
Kitasyk zinosiu pas ka kreiptis kai reikes antro pagaliuko
QUOTE(Virvute @ 2009 09 28, 19:43)
ZA, aciukas tau uz testukus, o ypac uz laiminguosius NT su dviem pagaliukais
sveikinu sita temute labai vaisinga
Tikrai taip
O shtai mano laimingiesi OT
O shtai mano laimingiesi OT
Čiurl ir Tita, manau, kad jums laikas NT gadint
Virvute, o kur tie laimingieji NT ? (ar aš kažką ne taip supratau )
QUOTE(Žydros akys @ 2009 09 29, 08:07)
Čiurl ir Tita, manau, kad jums laikas NT gadint
Tai va, kad dariau ir vakar ir NT -NEIGIAMAS
QUOTE(<Tita> @ 2009 09 29, 08:14)
Tai va, kad dariau ir vakar ir NT -NEIGIAMAS
O tai visai visai neigiamas? nei jokio mažučio vaiduokliuko?
Nesamonė taip ne sąąąąąžininga
QUOTE(Žydros akys @ 2009 09 29, 08:18)
O tai visai visai neigiamas? nei jokio mažučio vaiduokliuko?
taiva, nu vakar bandziau ji vartyt i visas puses, vienu momentu lyg vaidenosi bet i pilkuma, ir manau mano cia fantazijos vaisius, o OT tikrai iskart dvi ryzkios pasidare, gal dar reik palaukt , o greiciausiai ciklas subludino
Papildyta:
Va cia tai tikras stebuklas stebuklas
apsileidau as si menesi su OT ir BT, bet jei nepavyks - kita menesi grisiu prie ju vel...
Papildyta:
nu ir sekasi kai kurioms
Papildyta:
QUOTE(<Tita> @ 2009 09 29, 08:28)
taiva, nu vakar bandziau ji vartyt i visas puses, vienu momentu lyg vaidenosi bet i pilkuma, ir manau mano cia fantazijos vaisius, o OT tikrai iskart dvi ryzkios pasidare, gal dar reik palaukt , o greiciausiai ciklas subludino
Papildyta:
Papildyta:
nu ir sekasi kai kurioms
[quote=<Tita>,2009 09 29, 08:28]
neliūdėk, man po 10 min. tokio pat jautrumo kitas OT jau nieko neberodė (na labai keista sakyčiau, vadinasi kažkoios paklaidėlės visgi yra tuose OT, dėl nėštumo nežinau). Na nieko, mes kantrios palauksime dar truputėlį
neliūdėk, man po 10 min. tokio pat jautrumo kitas OT jau nieko neberodė (na labai keista sakyčiau, vadinasi kažkoios paklaidėlės visgi yra tuose OT, dėl nėštumo nežinau). Na nieko, mes kantrios palauksime dar truputėlį