Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (9 dalis)

QUOTE(Ice tea @ 2009 09 22, 11:00)
-hal-, kokie jūs jau dideli  thumbup.gif  thumbup.gif Kaip džiaugiuosi dėl jūsų  mirksiukas.gif

aciu Die augam 4u.gif praejo jau nerimas,maziukas jau juda,tai jau nestumu dziaugiuosi pilnu tempu,kaip ir kelnem isaugtom biggrin.gif
mergytes tikekit ir nepasiduokit,ateis jusu engeliukas pas jus anksciau ar veliau wub.gif mums prireike2,5 metu ir daug skaudzios patirties bet galu gale givybe nesioju po savo sirdele ir kad ir kaip bebutu bus dar ir trecias blush2.gif biggrin.gif biggrin.gif
as nepraleidziu nei vieno posto sitoi temutei nes tikrai laikau uz visas kumstukus ir kas ryta isijungus sm vis tikiuosi kad pamatysiu ka su gerom ziniom 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(- hal - @ 2009 09 22, 13:27)
aciu Die augam 4u.gif  praejo jau nerimas,maziukas jau juda,tai jau nestumu dziaugiuosi pilnu tempu,kaip ir kelnem isaugtom biggrin.gif
mergytes tikekit ir nepasiduokit,ateis jusu engeliukas pas jus anksciau ar veliau wub.gif  mums prireike2,5 metu  ir daug skaudzios patirties bet galu gale givybe nesioju po savo sirdele ir kad ir kaip bebutu bus dar ir trecias blush2.gif biggrin.gif  biggrin.gif
as nepraleidziu nei vieno posto sitoi temutei nes tikrai laikau uz visas kumstukus ir kas ryta isijungus sm vis tikiuosi kad pamatysiu ka su gerom ziniom 4u.gif  4u.gif

Nepatikėsi, bet jaučiu tą palaikymą iš tavęs, Bum ir ŽA wub.gif Nu aš tikiuosi, kad mums tiek laukti nereiks (mes jau 1,5 metų planuojam), nes jau esu pasiryžusi ir tvirtai apsisprendusi dėl laparoskopijos. Po jos manau, viskas bus aiškiau mirksiukas.gif
O jūs aukit ir stiprėkit, o mamytė lai pučiasi nestuke.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 09 22, 13:47)
Nepatikėsi, bet jaučiu tą palaikymą iš tavęs, Bum ir ŽA wub.gif Nu aš tikiuosi, kad mums tiek laukti nereiks (mes jau 1,5 metų planuojam), nes jau esu pasiryžusi ir tvirtai apsisprendusi dėl laparoskopijos. Po jos manau, viskas bus aiškiau  mirksiukas.gif
O jūs aukit ir stiprėkit, o mamytė lai pučiasi  nestuke.gif  mirksiukas.gif

Sveikos merginos 4u.gif , noreciau jungtis prie jusu ir suprast tuos testukus ax.gif . Situacija tokia pas mane, manau kad O turejo but apie 18d, nu dar neturejau testuku, tai tik speju pagal temp , vakar gavau testukus, tai siaip pasidariau ir OT rodo antra vos vos matoma, cia reiskia kad po O ir gi galetu rodyt vaiduokli ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(Lu-ma @ 2009 09 23, 09:18)
Sveikos merginos 4u.gif , noreciau jungtis prie jusu ir suprast tuos testukus  ax.gif . Situacija tokia pas mane, manau kad O turejo but apie 18d, nu dar neturejau testuku, tai tik speju pagal temp , vakar gavau testukus, tai siaip pasidariau ir OT rodo antra vos vos matoma, cia reiskia kad po O  ir gi galetu rodyt vaiduokli ar kaip?

Vos vos matomą pas mane 20-tukai visą ciklą rodo (aišku, per bangą išryškėja) mirksiukas.gif
O kokio jautrumo tu turi g.gif
OT rodo LH bangą, kuri būna 12-36 val iki O. Daugiau info pirmame lape mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu-ma @ 2009 09 23, 10:18)
Sveikos merginos 4u.gif , noreciau jungtis prie jusu ir suprast tuos testukus  ax.gif . Situacija tokia pas mane, manau kad O turejo but apie 18d, nu dar neturejau testuku, tai tik speju pagal temp , vakar gavau testukus, tai siaip pasidariau ir OT rodo antra vos vos matoma, cia reiskia kad po O  ir gi galetu rodyt vaiduokli ar kaip?

po O gali vaiduokliauti iki pat mmm 4u.gif jei vaiduokliauja pries mmm gan ryskiai, galima ir NT sugadinti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif

Ar gali OT nieko nerodyti, jei gleives lyg ir vaisingos?
Atsakyti
QUOTE(Evatam @ 2009 09 23, 13:53)
Sveikos mergaites 4u.gif

Ar gali OT nieko nerodyti, jei gleives lyg ir vaisingos?

gali, nes vaisingos gleives atsiranda net 5 dienos pries O, butina toliau testuotis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kinrozyte @ 2009 09 23, 12:20)
gali, nes vaisingos gleives atsiranda net 5 dienos pries O, butina toliau testuotis mirksiukas.gif

aciu 4u.gif siandien vel gadinsiu testuka smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Seniai cia buvau beprisijungus, nes bandziau OT, bet veliau pasirode, kad nelabai jos man gali ka parodyti, o dabar pagaliau ir zirniuka jau turiu wub.gif

Tai jau susiskaiciavau kiek man liko OT, sakau gal kam reikia? Aisku as nebeprisimenu uz kiek pirkau, bet susiziuresim smile.gif Tai turiu 17 vnt., 15 jautrumo, kam reikia parasykit i AZ.

Cia kazkas Bum paminejo, gal ji jau irgi nestuke.gif ? smile.gif
Atsimenu koki sausi musu ciklai vienodai ejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miestiete @ 2009 09 24, 10:02)
Sveikos merginos,

Seniai cia buvau beprisijungus, nes bandziau OT, bet veliau pasirode, kad nelabai jos man gali ka parodyti, o dabar pagaliau ir zirniuka jau turiu  wub.gif

Tai jau susiskaiciavau kiek man liko OT, sakau gal kam reikia? Aisku as nebeprisimenu uz kiek pirkau, bet susiziuresim smile.gif Tai turiu 17 vnt., 15 jautrumo, kam reikia parasykit i AZ.

Cia kazkas Bum paminejo, gal ji jau irgi  nestuke.gif ? smile.gif
Atsimenu koki sausi musu ciklai vienodai ejo smile.gif

Labai SMAGIOS ŽINIOS thumbup.gif thumbup.gif Lengvų nestuke.gif mėnesiukų mirksiukas.gif

Kiek žinau (kokių poros mėnesių senumo duomenys), Bum irgi nestuke.gif , bet reiktų patikslinti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 09 24, 10:33)
Labai SMAGIOS ŽINIOS  thumbup.gif  thumbup.gif Lengvų  nestuke.gif mėnesiukų  mirksiukas.gif

Kiek žinau (kokių poros mėnesių senumo duomenys), Bum irgi  nestuke.gif , bet reiktų patikslinti  blush2.gif

Naujesnes zinios, kad Bum ne nestuke.gif sad.gif Tas uzkibes zirniukas pabego...o paskutiniai IUI nesekmingi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(AudroneM @ 2009 09 24, 11:09)
Naujesnes zinios, kad Bum ne  nestuke.gif  sad.gif Tas uzkibes zirniukas pabego...o paskutiniai IUI nesekmingi  verysad.gif

Nu načiort cry.gif Ačiū už naujienas sad.gif
Atsakyti