Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (9 dalis)

QUOTE(gretusiu @ 2009 11 24, 21:34)
REIKIA KOMENTARO (ciklas apie 30 dienu)... BT dar nepakilus.
user posted image

aš nemtau teigiamų schmoll.gif

QUOTE(Žydros akys @ 2009 11 25, 11:27)
Ice Tea, yra 15-tukų.. ir jei gerai atsimenam (porą trejetą temų atgal, aš pati juos dar naudodavau), tai jie labiausiai mergaitėm patikdavo wink.gif O kai atsirado 20-tukai, tai ir prasidėjo klausimai biggrin.gif

o kur dabar jų gauti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbuliene @ 2009 11 25, 02:10)
...
Kas tai per testas?  g.gif
...

Laboratorijojje atliekamas kraujo tyrimas, nustatyti progesterono kiekį kraujyje 4u.gif
Atsakyti
NAUJA TEMA
Atsakyti
damusinejammmmm!!! 4u.gif
Atsakyti

Tai jau TIKRAI thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
linkiu kad nauja temute butu pati vaisingiause visoms cia uzsilaikiusioms mergytem 4u.gif 4u.gif 4u.gif
laikau uz jus kumstukus!!
Atsakyti
QUOTE(- hal - @ 2009 11 25, 17:27)
linkiu kad nauja temute butu pati vaisingiause visoms cia uzsilaikiusioms mergytem 4u.gif  4u.gif  4u.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(- hal - @ 2009 11 25, 16:27)
linkiu kad nauja temute butu pati vaisingiause visoms cia uzsilaikiusioms mergytem 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Matei, tavo frazę įkėliau bigsmile.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Lekiam į vaisingą temutę bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(- hal - @ 2009 11 25, 16:27)

Aciu -hal- kad musu nepalieki ir nepamirsti 4u.gif
Jau gal tikrai laikas greiciau iseiti si planuojanciu skyrelio pas perisiplanavusias biggrin.gif
Nes jau pradeda nusibosti... doh.gif

p.s. si cikla paskutini kaip planuosiu, po to jau testuku negadinsiu ir nieko specialiai nedarysiu. Ir jei uzteks drasos ir ryzto pasidarysiu laparaskopija issiaiskitnti viena kart kas ir kaip ten pas mane cool.gif
Atsakyti
man temperatūra laikosi 37, ryt naujo ciklo pirmoji diena, kažkaip keistai duria pilvo apačią
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 11 25, 15:46)
Matei, tavo frazę įkėliau  bigsmile.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif maciau thumbup.gif thumbup.gif

neina man jusu mergytes palikti,vis skaitau kas diena ir prisijungus pirma cia lendu.vis tikiuosi ir laukiu kad kam nors uzkibs wub.gif
tik nepraraskit vilties,pamatysit viskas bus gerai 4u.gif 4u.gif mes laikom uz jus visas daug kumstuku!!
Atsakyti