Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (9 dalis)

REIKIA KOMENTARO (ciklas apie 30 dienu)... BT dar nepakilus.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gretusiu: 24 lapkričio 2009 - 19:38
QUOTE(gretusiu @ 2009 11 24, 20:34)
user posted image

as asmeniskai nematau teigiamo kol kas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(katrinka @ 2009 11 24, 19:41)
as asmeniskai nematau teigiamo kol kas unsure.gif

AGA, as asmeniskai irgi nematau g.gif
Atsakyti
QUOTE(AudroneM @ 2009 11 23, 14:31)
Man 11.07 buvo atlikta IUI. Taigi tas neryskus vaiduokliukas pasirode lygiai 14 d. po O. Ryskesnis - 16 DPO  ax.gif

kokios geros naujienos!!!!!! AS GI SAKIAU KAD PAVYKS mirksiukas.gif O TU NETIKEJAI!!!!
Papildyta:
QUOTE(gretusiu @ 2009 11 24, 20:43)
AGA, as asmeniskai irgi nematau  g.gif

gal tesiog ciklas ilgesnis bus, dar zinok buna kad merginom ta antra juostele taip ir nesusiligina su kontrolene o O ivyksta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(katrinka @ 2009 11 24, 19:52)
gal tesiog ciklas ilgesnis bus, dar zinok buna kad merginom ta antra juostele taip ir nesusiligina su kontrolene o O ivyksta  unsure.gif

REZIUME
liepa meciau KT, mm turejau 07-11, 08-11, 09-12 - tada dvieju menesiu anovuliacinis ciklas (pagal BT ir echo), mm po Duphastono atejo 11-08 doh.gif Taigi pirmieji du ciklai po KT buvo 31 ir 32 cd. Siandien jau 17cd - idomu, kuo viskas baigsis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gretusiu: 24 lapkričio 2009 - 19:56
gretusiu, man tai atrodo kad kazkokia uzuomina i O gali buti tavo 15 cd. O siaip pas mane panasaus ryskumo kelis menesius buvo juosteles. O dabar jau ryskesne. Duphaston geriu jau trecia menesi. Tikiuosi, kad jis padeda.

-Ana-, o tu nesigilink, darykit ND su vyru kas antra diena, o ypac, kai OT rodo O. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2009 11 24, 22:34)

-Ana-, o tu nesigilink, darykit ND su vyru kas antra diena, o ypac, kai OT rodo O. 4u.gif

labai teisinga pastebeta, maziau mergaites ziurekit i OT o daugiau i vyra biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos O gaudytojos hi.gif

Su OT dar nesu nei karto susidurus. Mano hormanai labai isiderino po pirmo nestumo. Daugiau nei puse metu po MP nutraukimo nesulaukiau mm, po to sulaukiau ir vel nesuliaukiau zodziu.. reik issiaiskinti kokie ten procesai vyksta pas mane ciklo metu.
Taigi Nors dar neturiu, bet jau sutariau perpirkti jau is nestuke.gif nepanaudotus OT su 15 jautrumu. Turiu keleta klausimu. Butu malonu, jei gauciau atsakymus wink.gif
p.s. temos tik 8 paskutinisu puslapius esu perskaicius.

QUOTE(Ice tea @ 2009 11 12, 16:32)
Kuo skaičius didesnis, tuo jautrumas mažesnis. Jautriausi yra 20-tukai

Bet nereiskia kad 20 PATYS jautriausi, jei perku 15 (primenu, kad dar rankose ju neturiu)

QUOTE(Žydros akys @ 2009 11 18, 13:56)
7 DPO progesterono tyrimą?  Kad įsitikinti ar įvyksta O

Kas tai per testas? g.gif

QUOTE(Saule danguje @ 2009 11 18, 17:34)

Del isprusimo: ND tai nestumo darbai?? biggrin.gif Teisingai supratau?

QUOTE(gretusiu @ 2009 11 24, 20:34)
user posted image

Idomu butu suzinoti kodel daromi iskart du skirtingo jautrumo testai? unsure.gif
------

Ir dar keleta klausimu. Kelios paminejo, kad vartoja dufastona del geresnio apvaisnimo? Teisingai supratau? g.gif

Jei as naudosiu to pacio jautrumo (labai jautrius 15) ar galiu apseit ir be maziau jautresniu OT? g.gif Juk mano supratimu, jei pamatai dvi ryskius bruksnelius tai ir kimbi i "darbus" smile.gif Nes tas 30 jautrumo tik labiau apibendrina diena. Bet jei darbuosies visas dienas (kokia savaite iseiles biggrin.gif ) tai tpokiu atveju galima apseit ir be 30ko? Teisingai supratau? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbuliene @ 2009 11 25, 01:10)
Idomu butu suzinoti kodel daromi iskart du skirtingo jautrumo testai?  unsure.gif

Kadangi sis klausimas buvo po mano OT nuotraukos - pabandysiu pasiaiskinti.
As irgi OT bandau pirma cikla - pries tai buvo dvieju menesiu anovuliacinis doh.gif - taigi dariau dvieju jautrumu testus del keliu priezasciu. Pirma, perskaicius teorija, as zinojau, ko laukti - deja, tai nepasiteisino g.gif Antra, tu OT parsisiunciau kaip sieno, taigi dariau ir 20, ir 30 tik tam, kad matyciau kokias nors tendencijas...
Atsakyti
QUOTE(-Anna- @ 2009 11 24, 18:07)
Klausimas: kodel testo rezultatai nesutampa su mano ovuliaciniais pojuciais?  g.gif  vaisingos isskyros man buvo nuo 10 c.d. iki 14 c.d. ir 14 c.d. vakare pajutau lygtais pilvo skausmus budingus ovuliacijai. o vat testukai sako apie kitokius terminus blink.gif

Viskas čia normaliai mirksiukas.gif Aš skausmelius pradedu 2-3 dienos prieš O jausti, o per pačią O net vaistukus geriu. Svarbu, kad O vyksta, o tai kuo puikiausiai OT parodė 16 CD thumbup.gif
Tikiuosi ND buvo SUPERINIAI mirksiukas.gif ir su rezultatu nestuke.gif
Papildyta:
QUOTE(gretusiu @ 2009 11 24, 19:34)

Dar lauk O mirksiukas.gif Ir nepamirškit ND thumbup.gif
Papildyta:
Taigi Nors dar neturiu, bet jau sutariau perpirkti jau is  nestuke.gif  nepanaudotus OT su 15 jautrumu. Turiu keleta klausimu. Butu malonu, jei gauciau atsakymus wink.gif
p.s. temos tik 8 paskutinisu puslapius esu perskaicius.
Bet nereiskia kad 20 PATYS jautriausi, jei perku 15 (primenu, kad dar rankose ju neturiu)

Vertėtų dar ir PIRMĄ lapą paskaityti mirksiukas.gif
Tai kažin ar yra 15-tukų g.gif Nes jei paskaitytumėt pirmą lapą, tai ten vaizdiškai parodyta, kad per O LH hormonas užkyla virš 25, tai to SOČIAI pakanka kad 20-tukai parodytų artėjančią O. Beje 15-tukai tokiu atveju iškraipys vaizdą- anksčiau pradės ryškėti ir net kelias dienas laikysis II rolleyes.gif

Papildyta:
Kas tai per testas?  g.gif
Del isprusimo: ND tai nestumo darbai??  biggrin.gif  Teisingai supratau?

Tai ne testas, o Progesterono TYRIMAS, kuris atliekamas 7-nios dienos po Ovuliacijos
ND yra namų darbai arba kitaip audra po koldra arba seksas mirksiukas.gif

Ir dar keleta klausimu. Kelios paminejo, kad vartoja dufastona del geresnio apvaisnimo? Teisingai supratau?  g.gif

Apie Duphastoną reiktų nueiti į kitą temą pasiskaityti

Jei as naudosiu to pacio jautrumo (labai jautrius 15) ar galiu apseit ir be maziau jautresniu OT?  g.gif  Juk mano supratimu, jei pamatai dvi ryskius bruksnelius tai ir kimbi i "darbus" smile.gif Nes tas 30 jautrumo tik labiau apibendrina diena. Bet jei darbuosies visas dienas (kokia savaite iseiles biggrin.gif ) tai tpokiu atveju galima apseit ir be 30ko? Teisingai supratau?  rolleyes.gif

Jei "darbuojiesi" visą laiką kas antrą dieną, tai NEREIKALINGI JOKIE OT thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 25 lapkričio 2009 - 08:55
Ice Tea, yra 15-tukų.. ir jei gerai atsimenam (porą trejetą temų atgal, aš pati juos dar naudodavau), tai jie labiausiai mergaitėm patikdavo wink.gif O kai atsirado 20-tukai, tai ir prasidėjo klausimai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydros akys @ 2009 11 25, 09:27)
Ice Tea, yra 15-tukų.. ir jei gerai atsimenam (porą trejetą temų atgal, aš pati juos dar naudodavau), tai jie labiausiai mergaitėm patikdavo wink.gif O kai atsirado 20-tukai, tai ir prasidėjo klausimai biggrin.gif

Savo OT naudojimo karjeroj 15-tukų jau neteko sutikti tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Ačiū, kad pataisei mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 25 lapkričio 2009 - 09:33