REIKIA KOMENTARO (ciklas apie 30 dienu)... BT dar nepakilus.
QUOTE(gretusiu @ 2009 11 24, 20:34)
as asmeniskai nematau teigiamo kol kas
QUOTE(katrinka @ 2009 11 24, 19:41)
as asmeniskai nematau teigiamo kol kas
AGA, as asmeniskai irgi nematau
QUOTE(AudroneM @ 2009 11 23, 14:31)
Man 11.07 buvo atlikta IUI. Taigi tas neryskus vaiduokliukas pasirode lygiai 14 d. po O. Ryskesnis - 16 DPO
kokios geros naujienos!!!!!! AS GI SAKIAU KAD PAVYKS O TU NETIKEJAI!!!!
Papildyta:
QUOTE(gretusiu @ 2009 11 24, 20:43)
AGA, as asmeniskai irgi nematau
gal tesiog ciklas ilgesnis bus, dar zinok buna kad merginom ta antra juostele taip ir nesusiligina su kontrolene o O ivyksta
QUOTE(katrinka @ 2009 11 24, 19:52)
gal tesiog ciklas ilgesnis bus, dar zinok buna kad merginom ta antra juostele taip ir nesusiligina su kontrolene o O ivyksta
REZIUME
liepa meciau KT, mm turejau 07-11, 08-11, 09-12 - tada dvieju menesiu anovuliacinis ciklas (pagal BT ir echo), mm po Duphastono atejo 11-08 Taigi pirmieji du ciklai po KT buvo 31 ir 32 cd. Siandien jau 17cd - idomu, kuo viskas baigsis
gretusiu, man tai atrodo kad kazkokia uzuomina i O gali buti tavo 15 cd. O siaip pas mane panasaus ryskumo kelis menesius buvo juosteles. O dabar jau ryskesne. Duphaston geriu jau trecia menesi. Tikiuosi, kad jis padeda.
-Ana-, o tu nesigilink, darykit ND su vyru kas antra diena, o ypac, kai OT rodo O.
-Ana-, o tu nesigilink, darykit ND su vyru kas antra diena, o ypac, kai OT rodo O.
QUOTE(Glamour @ 2009 11 24, 22:34)
labai teisinga pastebeta, maziau mergaites ziurekit i OT o daugiau i vyra
Sveikos O gaudytojos
Su OT dar nesu nei karto susidurus. Mano hormanai labai isiderino po pirmo nestumo. Daugiau nei puse metu po MP nutraukimo nesulaukiau mm, po to sulaukiau ir vel nesuliaukiau zodziu.. reik issiaiskinti kokie ten procesai vyksta pas mane ciklo metu.
Taigi Nors dar neturiu, bet jau sutariau perpirkti jau is nepanaudotus OT su 15 jautrumu. Turiu keleta klausimu. Butu malonu, jei gauciau atsakymus
p.s. temos tik 8 paskutinisu puslapius esu perskaicius.
Bet nereiskia kad 20 PATYS jautriausi, jei perku 15 (primenu, kad dar rankose ju neturiu)
Kas tai per testas?
Del isprusimo: ND tai nestumo darbai?? Teisingai supratau?
Idomu butu suzinoti kodel daromi iskart du skirtingo jautrumo testai?
------
Ir dar keleta klausimu. Kelios paminejo, kad vartoja dufastona del geresnio apvaisnimo? Teisingai supratau?
Jei as naudosiu to pacio jautrumo (labai jautrius 15) ar galiu apseit ir be maziau jautresniu OT? Juk mano supratimu, jei pamatai dvi ryskius bruksnelius tai ir kimbi i "darbus" Nes tas 30 jautrumo tik labiau apibendrina diena. Bet jei darbuosies visas dienas (kokia savaite iseiles ) tai tpokiu atveju galima apseit ir be 30ko? Teisingai supratau?
Su OT dar nesu nei karto susidurus. Mano hormanai labai isiderino po pirmo nestumo. Daugiau nei puse metu po MP nutraukimo nesulaukiau mm, po to sulaukiau ir vel nesuliaukiau zodziu.. reik issiaiskinti kokie ten procesai vyksta pas mane ciklo metu.
Taigi Nors dar neturiu, bet jau sutariau perpirkti jau is nepanaudotus OT su 15 jautrumu. Turiu keleta klausimu. Butu malonu, jei gauciau atsakymus
QUOTE(Ice tea @ 2009 11 12, 16:32)
Kuo skaičius didesnis, tuo jautrumas mažesnis. Jautriausi yra 20-tukai
Bet nereiskia kad 20 PATYS jautriausi, jei perku 15 (primenu, kad dar rankose ju neturiu)
QUOTE(Žydros akys @ 2009 11 18, 13:56)
7 DPO progesterono tyrimą? Kad įsitikinti ar įvyksta O
Kas tai per testas?
QUOTE(Saule danguje @ 2009 11 18, 17:34)
QUOTE(gretusiu @ 2009 11 24, 20:34)
------
Ir dar keleta klausimu. Kelios paminejo, kad vartoja dufastona del geresnio apvaisnimo? Teisingai supratau?
Jei as naudosiu to pacio jautrumo (labai jautrius 15) ar galiu apseit ir be maziau jautresniu OT? Juk mano supratimu, jei pamatai dvi ryskius bruksnelius tai ir kimbi i "darbus" Nes tas 30 jautrumo tik labiau apibendrina diena. Bet jei darbuosies visas dienas (kokia savaite iseiles ) tai tpokiu atveju galima apseit ir be 30ko? Teisingai supratau?
QUOTE(Burbuliene @ 2009 11 25, 01:10)
Kadangi sis klausimas buvo po mano OT nuotraukos - pabandysiu pasiaiskinti.
As irgi OT bandau pirma cikla - pries tai buvo dvieju menesiu anovuliacinis - taigi dariau dvieju jautrumu testus del keliu priezasciu. Pirma, perskaicius teorija, as zinojau, ko laukti - deja, tai nepasiteisino Antra, tu OT parsisiunciau kaip sieno, taigi dariau ir 20, ir 30 tik tam, kad matyciau kokias nors tendencijas...
QUOTE(-Anna- @ 2009 11 24, 18:07)
Klausimas: kodel testo rezultatai nesutampa su mano ovuliaciniais pojuciais? vaisingos isskyros man buvo nuo 10 c.d. iki 14 c.d. ir 14 c.d. vakare pajutau lygtais pilvo skausmus budingus ovuliacijai. o vat testukai sako apie kitokius terminus
Viskas čia normaliai Aš skausmelius pradedu 2-3 dienos prieš O jausti, o per pačią O net vaistukus geriu. Svarbu, kad O vyksta, o tai kuo puikiausiai OT parodė 16 CD
Tikiuosi ND buvo SUPERINIAI ir su rezultatu
Papildyta:
QUOTE(gretusiu @ 2009 11 24, 19:34)
REIKIA KOMENTARO (ciklas apie 30 dienu)... BT dar nepakilus.
Dar lauk O Ir nepamirškit ND
Papildyta:
Vertėtų dar ir PIRMĄ lapą paskaityti
Tai kažin ar yra 15-tukų Nes jei paskaitytumėt pirmą lapą, tai ten vaizdiškai parodyta, kad per O LH hormonas užkyla virš 25, tai to SOČIAI pakanka kad 20-tukai parodytų artėjančią O. Beje 15-tukai tokiu atveju iškraipys vaizdą- anksčiau pradės ryškėti ir net kelias dienas laikysis II
Papildyta:
Kas tai per testas?
Tai ne testas, o Progesterono TYRIMAS, kuris atliekamas 7-nios dienos po Ovuliacijos
ND yra namų darbai arba kitaip audra po koldra arba seksas
Apie Duphastoną reiktų nueiti į kitą temą pasiskaityti
Jei "darbuojiesi" visą laiką kas antrą dieną, tai NEREIKALINGI JOKIE OT
Ice Tea, yra 15-tukų.. ir jei gerai atsimenam (porą trejetą temų atgal, aš pati juos dar naudodavau), tai jie labiausiai mergaitėm patikdavo O kai atsirado 20-tukai, tai ir prasidėjo klausimai
QUOTE(Žydros akys @ 2009 11 25, 09:27)
Ice Tea, yra 15-tukų.. ir jei gerai atsimenam (porą trejetą temų atgal, aš pati juos dar naudodavau), tai jie labiausiai mergaitėm patikdavo O kai atsirado 20-tukai, tai ir prasidėjo klausimai
Savo OT naudojimo karjeroj 15-tukų jau neteko sutikti
Ačiū, kad pataisei