sveikutes, o kur Js perkat sitas juosteles?!
QUOTE(Triksi26 @ 2009 11 19, 20:43)
sveikutes, o kur Js perkat sitas juosteles?!
fforume is zydru akiu
Žydros akys, mano ciklas reguliarus 31 d. 16-25 сd geriu vieną duphastono. Gal nuo jo čia bangos (jau trečias menuo kaip geriu). Na šiandieninio mano OT rezultatai man primena O,bandau nuotrauką įdėti
QUOTE(Glamour @ 2009 11 19, 21:41)
Žydros akys, mano ciklas reguliarus 31 d. 16-25 сd geriu vieną duphastono. Gal nuo jo čia bangos (jau trečias menuo kaip geriu). Na šiandieninio mano OT rezultatai man primena O,nemoku nuotraukos ideti
Atsiųsk man į d.ziviliukas@gmail.com nuotraukas. Įdėsiu čia, aptarsim OT darytojųb konsiliumas
gavos ir pačiai- dirstelkit i pakeistą žinutę. Šiaip tą mėnesį kai echoskopu matė, kad O įvykusi, tai 15 cd labai panašiai rodė, nebuvo visiškai identiškos juostelės.
o ką NT rodo ? Ar tikrai neigiamas?
LABA DIENA, OT (NE)GADINTOJOS
Tikiuos, priimsit mane i kompanija ir duok Dieve - neilgam
TRUMPAI SITUACIJA (Pirma temeles psl skaiciau tris kartus )
KT meciau vasaros pradzioj, mm turejau 07-11, 08-11, 09-12, 11-08 Taigi du normalus ciklai, po to pradejau matuoti BT - ir pataikiau ant anovuliacinio 60 dienu Taigi issauke mm su Duphastonu ir si cikla imuosi is peties...
Reikia patarimo. Siandien parsiunte OT - 20 ir 30 jautrumo. Man 13cd, pagal pirmus du ciklus po KT (BT tada nematavau ir pas gine nesilankiau, taigi nesu 100% tikra, kad O vyko) - 31 ir 32 dienos - speju, kad sis bus panasus
Kada pradeti gadinti OT? Nuo kurio jautrumo pradeti?
Tikiuos, priimsit mane i kompanija ir duok Dieve - neilgam
TRUMPAI SITUACIJA (Pirma temeles psl skaiciau tris kartus )
KT meciau vasaros pradzioj, mm turejau 07-11, 08-11, 09-12, 11-08 Taigi du normalus ciklai, po to pradejau matuoti BT - ir pataikiau ant anovuliacinio 60 dienu Taigi issauke mm su Duphastonu ir si cikla imuosi is peties...
Reikia patarimo. Siandien parsiunte OT - 20 ir 30 jautrumo. Man 13cd, pagal pirmus du ciklus po KT (BT tada nematavau ir pas gine nesilankiau, taigi nesu 100% tikra, kad O vyko) - 31 ir 32 dienos - speju, kad sis bus panasus
Kada pradeti gadinti OT? Nuo kurio jautrumo pradeti?
QUOTE(gretusiu @ 2009 11 20, 13:31)
LABA DIENA, OT (NE)GADINTOJOS
Manau nuo šiandienos arba nuo rytojaus gali pradėti ir tu OT (ne)gadinti Pirma 20-tukai, kaip pamatysi 20-tuką RYŠKŲ, tada 30-tuką ir taip kol išvysi 30-tuką LABAI ryškų Lauksim vaizdinių rezultatų
QUOTE(Ice tea @ 2009 11 20, 14:22)
Manau nuo šiandienos arba nuo rytojaus gali pradėti ir tu OT (ne)gadinti Pirma 20-tukai, kaip pamatysi 20-tuką RYŠKŲ, tada 30-tuką ir taip kol išvysi 30-tuką LABAI ryškų Lauksim vaizdinių rezultatų
Aciu uz patarimus - as kelis kartus perskaicius informacija 1 psl ir padariau lygiai tokias pacias isvadas Vadinasi, teorija suoratau teisingai, dabar belieka tikrinti praktiskai
Dar norejau paklausti del OT laiko. Parasyta, kad reikia tirtis tuo pat metu, geriausia 14-16 val. Vadinasi, vakare daromas OT ne toks tikslus? Jei laikas skiriasi keliomis valandomis - kaip interpretuoti rezultatus? Man labai maga siandien vakare jau isbandyti OT, kitom dienom puikiausiai tiktu nurodytas laikas
QUOTE(gretusiu @ 2009 11 20, 15:03)
Dar norejau paklausti del OT laiko.
Aš darydavausi apie 19 val. bet visada +- 10 min Dėl valandos skirtumo, manau, bus sunkiau lyginti rezultatus ir tiek
Bet kokiu atveju ND svarbiau, nei OT rezultatai
NT tikru tikriausiai neigiamas, ND atlikti , šiandien antroji juostelė kiek blankesnė. Kaip manau šį mėnesį galėsiu dar viena NT bandyti. Taigi O vyksta, vyro turtas pagaliau ištirtas ir geros kokybės. Šansų daug
Sveikos, mamytes ir busimos , noriu jusu paklausti, o OT galima nusipirkti vaistineje?