Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (9 dalis)

sveikutes, o kur Js perkat sitas juosteles?! blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Triksi26 @ 2009 11 19, 20:43)
sveikutes, o kur Js perkat sitas juosteles?! blush2.gif
f

forume is zydru akiu
Atsakyti
Žydros akys, mano ciklas reguliarus 31 d. 16-25 сd geriu vieną duphastono. Gal nuo jo čia bangos (jau trečias menuo kaip geriu). Na šiandieninio mano OT rezultatai man primena O,bandau nuotrauką įdėti sad.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamour: 19 lapkričio 2009 - 21:12
QUOTE(Glamour @ 2009 11 19, 21:41)
Žydros akys, mano ciklas reguliarus 31 d. 16-25 сd geriu vieną duphastono. Gal nuo jo čia bangos (jau trečias menuo kaip geriu). Na šiandieninio mano OT rezultatai man primena O,nemoku nuotraukos ideti sad.gif

Atsiųsk man į d.ziviliukas@gmail.com nuotraukas. Įdėsiu čia, aptarsim OT darytojųb konsiliumas biggrin.gif
Atsakyti
gavos ir pačiai- dirstelkit i pakeistą žinutę. Šiaip tą mėnesį kai echoskopu matė, kad O įvykusi, tai 15 cd labai panašiai rodė, nebuvo visiškai identiškos juostelės.
Atsakyti
g.gif o ką NT rodo g.gif ? Ar tikrai neigiamas? g.gif
Atsakyti
LABA DIENA, OT (NE)GADINTOJOS 4u.gif
Tikiuos, priimsit mane i kompanija ir duok Dieve - neilgam lotuliukas.gif
TRUMPAI SITUACIJA (Pirma temeles psl skaiciau tris kartus lotuliukas.gif )
KT meciau vasaros pradzioj, mm turejau 07-11, 08-11, 09-12, 11-08 doh.gif Taigi du normalus ciklai, po to pradejau matuoti BT - ir pataikiau ant anovuliacinio 60 dienu doh.gif Taigi issauke mm su Duphastonu ir si cikla imuosi is peties...
Reikia patarimo. Siandien parsiunte OT - 20 ir 30 jautrumo. Man 13cd, pagal pirmus du ciklus po KT (BT tada nematavau ir pas gine nesilankiau, taigi nesu 100% tikra, kad O vyko) - 31 ir 32 dienos - speju, kad sis bus panasus ax.gif
Kada pradeti gadinti OT? Nuo kurio jautrumo pradeti?
Atsakyti
QUOTE(gretusiu @ 2009 11 20, 13:31)
LABA DIENA, OT (NE)GADINTOJOS  4u.gif

Manau nuo šiandienos arba nuo rytojaus gali pradėti ir tu OT (ne)gadinti mirksiukas.gif Pirma 20-tukai, kaip pamatysi 20-tuką RYŠKŲ, tada 30-tuką ir taip kol išvysi 30-tuką LABAI ryškų mirksiukas.gif Lauksim vaizdinių rezultatų thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 11 20, 14:22)
Manau nuo šiandienos arba nuo rytojaus gali pradėti ir tu OT (ne)gadinti  mirksiukas.gif Pirma 20-tukai, kaip pamatysi 20-tuką RYŠKŲ, tada 30-tuką ir taip kol išvysi 30-tuką LABAI ryškų  mirksiukas.gif Lauksim vaizdinių rezultatų  thumbup.gif  thumbup.gif

Aciu uz patarimus - as kelis kartus perskaicius informacija 1 psl ir padariau lygiai tokias pacias isvadas 4u.gif Vadinasi, teorija suoratau teisingai, dabar belieka tikrinti praktiskai thumbup.gif
Dar norejau paklausti del OT laiko. Parasyta, kad reikia tirtis tuo pat metu, geriausia 14-16 val. Vadinasi, vakare daromas OT ne toks tikslus? Jei laikas skiriasi keliomis valandomis - kaip interpretuoti rezultatus? Man labai maga siandien vakare jau isbandyti OT, blush2.gif blush2.gif blush2.gif kitom dienom puikiausiai tiktu nurodytas laikas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gretusiu @ 2009 11 20, 15:03)
Dar norejau paklausti del OT laiko.

Aš darydavausi apie 19 val. bet visada +- 10 min mirksiukas.gif Dėl valandos skirtumo, manau, bus sunkiau lyginti rezultatus ir tiek mirksiukas.gif
Bet kokiu atveju ND svarbiau, nei OT rezultatai mirksiukas.gif
Atsakyti
NT tikru tikriausiai neigiamas, ND atlikti rolleyes.gif , šiandien antroji juostelė kiek blankesnė. Kaip manau šį mėnesį galėsiu dar viena NT bandyti. Taigi O vyksta, vyro turtas pagaliau ištirtas ir geros kokybės. Šansų daug cool.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytes ir busimos nestuke.gif , noriu jusu paklausti, o OT galima nusipirkti vaistineje? blush2.gif
Atsakyti