Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (9 dalis)

QUOTE(gandriuke... @ 2009 11 18, 15:26)
Sveikos as ir zaidziu su testukais  smile.gif Kol kas tik mokausi , nes vyras isvykes. Tai sendien 13 c.d , tai tike 20 , tiek 30 jautrumo testukai parode vienodo ryskumo 2 juosteles  thumbup.gif Tai iseitu kad ateinanti para man vaisingiausia ir ryt bus ovuliacija  g.gif reiks ziuret ka ryt rodys ??

Artimiausios dvi -trys paros 4u.gif Gaila, kad vyras išvykęs g.gif smile.gif

O gal nuotraukyte parodytum blush2.gif senai jau jau čia iliustracijų buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydros akys @ 2009 11 18, 14:31)
Artimiausios dvi -trys paros 4u.gif Gaila, kad vyras išvykęs g.gif  smile.gif

O gal nuotraukyte parodytum blush2.gif senai jau jau čia iliustracijų buvo ax.gif

darbe esu , neturiu fotiko ax.gif ryt dar pasidarysiu ir tada galesiu ikelt palyginimui
Atsakyti
Sveikutės smile.gif

Atbėgu aš su nuotraukyte pateršti eterio blush2.gif Kadangi tai tik pirmas stebėjimo mėnuo su O testukais (20-tukas), todėl noriu, kad pakonsultuotumėt, kuris čia teigiamas ir ar išvis teigamas kuris nors testukas g.gif Visas kitas cd juostelė tik viena unsure.gif
user posted image
ir vėl nuotraukytę apvertė doh.gif
Atsakyti
Nu kad 18 c.d. g.gif , bet aš pati tik pirma menesi bandau, pasakys ekspertės ax.gif
Atsakyti
18 c.d.-teigiamas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydros akys @ 2009 11 18, 16:17)
18 c.d.-teigiamas 4u.gif

Ačiū labai už komentarą 4u.gif O jei 19cd popiet jau maudė kairįjį šoną, tai jau ir vyko O tuo metu? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule danguje @ 2009 11 18, 17:27)
Ačiū labai už komentarą  4u.gif O jei 19cd popiet jau maudė kairįjį šoną, tai jau ir vyko O tuo metu?  bigsmile.gif

Greičiausiai kad taip thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydros akys @ 2009 11 18, 16:28)
Greičiausiai kad taip thumbup.gif

Viskas super, jei ne ND atlikti tik 20cd ax.gif Niu nieko, dar krūva ciklų priešaky bigsmile.gif
Atsakyti
Visai susipainiojau.
Pirmą mėnesį kai užtikau O, ji vyko 15 cd. Tada kitą mėnesį tokiu laiku buvo atsiradusi antra vaiduokliuojanti juostelė, bet nesuvienodėjo su pirmąja, tada rodė tik vieną juostelę ir nebesityriau, bet profilaktiškai išsityriau 19 cd. ir jau buvo dvi apyvienodės juostelės, panašiai ir 20 cd. Tą ciklą jau gėriau duphaston.
Dabar 12 сd pradėjau tirtis, nes ilgai tepliojo po mmm, ir pamačiau dvi juosteles, kurių antroji neryški, 13,14 cd viena tik juostelė, o antra vos vos įžiūrima. Visom šiom dienom išskiros vaisingos. OT dariausi 19-20 val. pries tai nesišlapinus apie tris val. ir daugiau.
Tai dabar galvoju negi man kitąkart darytis OT nors dar nesibaigę mmm ir teplioja? Arba gali būti, kad du kartus bando įvykti O ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamour: 18 lapkričio 2009 - 19:50
QUOTE(Glamour @ 2009 11 18, 20:48)
Visai susipainiojau.
Pirmą mėnesį kai užtikau O, ji vyko 15 cd. Tada kitą mėnesį tokiu laiku buvo atsiradusi antra vaiduokliuojanti juostelė, bet nesuvienodėjo su pirmąja, tada rodė tik vieną juostelę ir nebesityriau, bet profilaktiškai išsityriau 19 cd. ir jau buvo dvi apyvienodės juostelės, panašiai ir 20 cd. Tą ciklą jau gėriau duphaston.
Dabar 12 сd pradėjau tirtis, nes ilgai tepliojo po mmm, ir pamačiau dvi juosteles, kurių antroji neryški, 13,14 cd viena tik juostelė, o antra vos vos įžiūrima. Visom šiom dienom išskiros vaisingos. OT dariausi 19-20  val. pries tai nesišlapinus apie tris val. ir daugiau.
Tai dabar galvoju negi man kitąkart darytis OT nors dar nesibaigę mmm ir teplioja? Arba gali būti, kad du kartus bando įvykti O ?

Dvi O tai ne, bet pirmame šios temos puslapyje aiškiai parodyta, kad būna LH bangos, o po LH piko įvyksta O
O kokio ilgumo tavo ciklas būna ir ar reguliarus? smile.gif
Atsakyti
o mano atvejis si cikla tai toks:
ciklas 30 dienu, mmm man buna gan ilgai 7-8 dienos. sikart 10 c.d. pastebejau tas ovuliacines isskyras (nors visada kiek atsimenu budavo veliau), kurios ir sian 12 c.d. vis dar yra. nors jokiu pilvo skausmu kaip buna dazniausiai nejauciu. OT pradejau daryti vakar, 11 c.d. Aisku jis buvo neigiamas. Tai matyt si cikla man kazkaip anksciau prasidejo ta ovuliacija g.gif ir jei testa buciau darius 9 c.d. gal parodytu teigiama. Na kazkaip idomiai, idomiai cia gavosi, gerai kad bent 9 c.d. ir 10 c.d. ND buvo, gal pataikysim lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Kadangi as jau nestuke.gif , parduodu likusias OT juosteles smile.gif
Turiu 17 vnt., tas jautresnes smile.gif
Prasysiu 15 Lt 4u.gif
Rasykit i AZ 4u.gif
Atsakyti