Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (9 dalis)

QUOTE(Žydros akys @ 2009 11 17, 11:16)

Simlex, žinai, pagalvojau, neimk tu į galvą, kad kitą dieną buvo tik viena juostelė. Svarbiausia, kad buvo teigiamas OT wink.gif

Oi, čia Simplex turėjau omeny blush2.gif
Atsakyti
O jei 20-tuko testine linija net nebuvo ryskesne uz kontroline? Po mazdaug pusvalandzio paryskejo iki vienodumo, bet tikrai ne ryskesne uz kontroline...Reiskia, ciklas veltui? Is tiesu jis buvo veltui, sulaukiau mmm. Tik galvoju, ar tai sutapimas, ar hormonai durniuoja....
Atsakyti
QUOTE(Žydros akys @ 2009 11 17, 09:16)

Pas mane irgi taip būna..
Gal vėliau įdėsiu nuotraukytes.. ax.gif
Dar dabar turiu naujus OT.. rašo, kad 20 jautrumo, ir dariau kartu su tais senaisiais (one step), tai per LH bangą buvo abu laaabai teigiami, o kitą dieną abu blankesni, o trečią one step'as viena juostelė, o tas kitas su ryškoku vaiduokliuku (bet tikrai ne teigiamas)..
Šiaip tai patinka naujieji, nes mažiausias LH svyravimas ar HCG augimas ir jau matysis ant OT biggrin.gif  blush2.gif
Ir iš viso.. man taip malonu į tas II juotesles žiūrėti lotuliukas.gif  doh.gif  lotuliukas.gif kaip teigiamas NT būtų wub.gif  blush2.gif
Papildyta:
Simlex, žinai, pagalvojau, neimk tu į galvą, kad kitą dieną buvo tik viena juostelė. Svarbiausia, kad buvo teigiamas OT wink.gif

Aciu mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,
labai is manes nesijuokite,bet nesusigaudau as savo ciklo blush2.gif doh.gif Nezinau nei kada tos vaisingos dienos blush2.gif Mano ciklas nereguliarus dazniausiai ,buna ir 30 ,ir 35-37 dienos g.gif Is kur man suzinoti savo vaisingas dienas doh.gif Pozymiu nera jokiu,nei isskyros kokios kitokios ,nei kas verysad.gif

skaitineju jusu temute...kas tie testeriai?Pirma karta girdziu g.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rismena: 17 lapkričio 2009 - 14:53
jau kazka issiaiskinau thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Eglucia @ 2009 09 11, 22:02)
Na ne, darau 30 ar net 40 jautrumo.

mergaites,o visvien dar man paaiskinkit,ka reiskia tas jautrumas? blush2.gif is kur zinoti,kokio man reikia? Nuo kokio galeciau pradeti? blush2.gif Aciu..
Atsakyti
QUOTE(Gytr @ 2009 11 17, 14:34)
O jei 20-tuko testine linija  net nebuvo ryskesne uz kontroline? Po mazdaug pusvalandzio paryskejo iki vienodumo, bet tikrai ne ryskesne uz kontroline...Reiskia, ciklas veltui? Is tiesu jis buvo veltui, sulaukiau mmm. Tik galvoju, ar tai sutapimas, ar  hormonai durniuoja....

Jei tik po pusvalandžio.. na net nežinau g.gif O tau taip visada būna ar tik šį ciklą? rolleyes.gif
QUOTE(Rismena @ 2009 11 17, 15:49)
Sveikutes,
labai is manes nesijuokite,bet nesusigaudau as savo ciklo blush2.gif  doh.gif Nezinau nei kada tos vaisingos dienos blush2.gif Mano ciklas nereguliarus dazniausiai ,buna ir 30 ,ir 35-37 dienos g.gif Is kur man suzinoti savo vaisingas dienas doh.gif Pozymiu nera jokiu,nei isskyros kokios kitokios ,nei kas verysad.gif

Jei net preliminariai nežinai kada, tai reikėtų OT darytis kasdien nuo kokios 10-12 c.d. iki mmm. ir būtų viskas aišku ar vyksta, kada vyksta 4u.gif

QUOTE(Rismena @ 2009 11 17, 20:50)
jau kazka issiaiskinau thumbup.gif
Papildyta:
mergaites,o visvien dar man paaiskinkit,ka reiskia tas jautrumas? blush2.gif is kur zinoti,kokio man reikia? Nuo kokio galeciau pradeti? blush2.gif Aciu..

Pradėk nuo tokių, kuriuos gausi pigiau, arba jei pirksi vaistinėj, tai greičiausiai bus tik vieno jautrumo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydros akys @ 2009 11 18, 11:53)
Pradėk nuo tokių, kuriuos gausi pigiau, arba jei pirksi vaistinėj, tai greičiausiai bus tik vieno jautrumo 4u.gif

o kur dar ju yra pirkti? g.gif
Atsakyti
Zydros akys,aciu tau uz info mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rismena @ 2009 11 18, 12:31)
Zydros akys,aciu tau uz info  mirksiukas.gif

4u.gif kad tik padėtų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydros akys @ 2009 11 18, 09:53)
Jei tik po pusvalandžio.. na net nežinau g.gif O tau taip visada būna ar tik šį ciklą?

Anksčiau geriausiu variantu būdavo, kad išryškėdavo abi vienodai, kitą dieną jau blankyn ir blankyn. O paskutinį ciklą, kaip minėjau, "nedatraukė" testinė iki kontrolinės verysad.gif Mano pamąstymais, jei mažai pas mane LH hormono (jei OT neteigiama), tai dėl to kiaušialąstė nesprogsta, įvyksta nepilnavertė ovuliacija g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytr @ 2009 11 18, 13:42)
Anksčiau geriausiu variantu būdavo, kad išryškėdavo abi vienodai, kitą dieną jau blankyn ir blankyn. O paskutinį ciklą, kaip minėjau, "nedatraukė" testinė iki kontrolinės  verysad.gif Mano pamąstymais, jei mažai pas mane LH hormono (jei OT neteigiama), tai dėl to kiaušialąstė nesprogsta, įvyksta nepilnavertė ovuliacija g.gif

Hm... g.gif o gal būtų tikslinga pasidaryti 7 DPO progesterono tyrimą? g.gif Kad įsitikinti ar įvyksta O 4u.gif
Atsakyti
Sveikos as ir zaidziu su testukais smile.gif Kol kas tik mokausi , nes vyras isvykes. Tai sendien 13 c.d , tai tike 20 , tiek 30 jautrumo testukai parode vienodo ryskumo 2 juosteles thumbup.gif Tai iseitu kad ateinanti para man vaisingiausia ir ryt bus ovuliacija g.gif reiks ziuret ka ryt rodys ??
Atsakyti