QUOTE(simplex @ 2009 11 16, 03:40)
Sveikos merginos,
Is kart atsiprasau, jei kartojuosi klausdama..temos niekad nesekdavau..o ir perskaityt viska be sansu
Norejau paklaust jusu, ar normalu, kad trys dienos OT antra juostele palaipsniu ryskeja, treciaja diena jau buvo beveik tokia pat ryski kaip pirmoji, o ketvirta is vis tos antros juosteles nebera (beje ir pirmoji ne tokia ryski)?ka tai galetu reiksti? galbut toki rezultata itakojo tai, kad pusvalandi pries testa isgeriau puodeli skysciu (gerti juk negalima)? ar tiesiog ovuliavija taip staigiai dingo?
Is anksto aciu labai uz atsakyma
Taip, pritariu Ice tea, kad naudoji nejautrius OT.
Vat kaip jau daug kartų minėjau, kad priklauso nuo moters, kaip jai patinka stebėti artėjančią O.. ar viena, viena juostelė, dvi ir paskui vėl viena, ar beveik visada dvi, tik iš pradžių blankoka, blankoka, ryškesnė, ryškesnė, labai ryški ir vėl po truputį blanksta.. (aš tai iš tų, kai patinka matyti, kad kažkas vyksta, t.y. antras variantas
)
Jei tau nepatinka, kad ryškėja palaipsniui, tai naudok nejautresnius testukus (30, 40 jautrumo)
QUOTE(Švelnukė @ 2009 11 16, 11:57)
man tai labai įdomiai su testais gavosi, čia mano pirmas mėnuo kai su jais bandau O pagaut, 22 CD pradėjo ryškėti antra juostelė, 24 CD ji buvo ryškiausia, bet ne tokio pat ryškumo kaip pirmoji juostelė, o 25 CD antra juostelė vėl nublanko. čia kai paskaitau, kad abi ryškios būna po kelias dienas,
tai išeina taip, kad aš labai trumpą laiką vaisinga būnu, ar kaip? bet kokiu atveju ND padaryti
OT teigiamas laikas ir tavo vaisingumo laikas neturi nieko bendro
Jei OT daugaiu nei dvi-tris dienas teigiamas, tai nerodo, kad tu tiek dienų vaisinga, o rodo hormoninį nukrypimą arba labai jautrius OT
Tu bet kokiu atveju (OT teigiamų dienų atžvilgiu) esi vaisinga dieną-dvi prieš teigiamą OT ir porą-trejetą po
QUOTE(Frambuesa @ 2009 11 16, 14:24)
Sveikos! Aš irgi pirmą kartą darausi OT. Mano ciklas 30 d. 15 CD T juostelė buvo, bet blankesnė už kontrolinę, o 16, 17, 18, 19 CD abi juostelės vienodo ryškumo. Čia perskaičiau, kad OT parodo ir nėštumą. Tai jeigu yra nėštumas, tai OT iki ciklo pab. turi būti teigiami ar kaip? Pasimetus...
Taip..
ir paskui dar visą nėštumą
Žodžiu, kol kraujyje yra HCG
Papildyta:
QUOTE(neirida @ 2009 11 16, 18:59)
sveikos mergaites,
As jau antra cikla bandau OT
pirma nesigavo. Dabar pasidariau 14CD ir man parode II. Taciaunesuprantu vieno Bruksniukas T dalyje vienodo ryskumo, taciau perpus siauresnis. Tai cia jau skaitosi teigiamas? Nes visur raso tik apie ryskuma
tai as ir nebesuprantu
Įdėk čia nuotrauką.. sunku kažką pakomentuot nemačius
Kas bevyktų, viskas tik į gerą...