Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (9 dalis)

QUOTE(Švelnukė @ 2009 11 16, 12:57)
man tai labai įdomiai su  testais gavosi, čia mano pirmas mėnuo kai su jais bandau O pagaut, 22 CD pradėjo ryškėti antra juostelė, 24 CD ji buvo ryškiausia, bet ne tokio pat ryškumo kaip pirmoji juostelė, o 25 CD antra juostelė vėl nublanko. čia kai paskaitau, kad abi ryškios būna po kelias dienas, tai išeina taip, kad aš labai trumpą laiką vaisinga būnu, ar kaip? bet kokiu atveju ND padaryti  blush2.gif

vat ir man panašiai buvo. tai likau nesupratus, kada tas mano O buvo. Šį mėnesį bandysiu su BT grafiku ir OT savo O gaudyt mirksiukas.gif
Atsakyti

Sveikos! Aš irgi pirmą kartą darausi OT. Mano ciklas 30 d. 15 CD T juostelė buvo, bet blankesnė už kontrolinę, o 16, 17, 18, 19 CD abi juostelės vienodo ryškumo. Čia perskaičiau, kad OT parodo ir nėštumą. Tai jeigu yra nėštumas, tai OT iki ciklo pab. turi būti teigiami ar kaip? Pasimetus... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(simplex @ 2009 11 16, 02:40)
Norejau paklaust jusu, ar normalu, kad trys dienos OT antra juostele palaipsniu ryskeja, treciaja diena jau buvo beveik tokia pat ryski kaip pirmoji, o ketvirta is vis tos antros juosteles nebera (beje ir pirmoji ne tokia ryski)?ka tai galetu reiksti? galbut toki rezultata itakojo tai, kad pusvalandi pries testa isgeriau puodeli skysciu (gerti juk negalima)? ar tiesiog ovuliavija taip staigiai dingo?
Is anksto aciu labai uz atsakyma  4u.gif

Tiesa, dėl išgerto skysčio, bet taip ir turėtų būti- pradžioj ryškėja, o per patį LH piką susivienodina juostelės, o po O vėl pradeda blankti mirksiukas.gif O ovuliacija NIEKUR nedingsta- tik po LH bangos ji pasirodo per 12-24 val. ir tiek mirksiukas.gif
QUOTE(Švelnukė @ 2009 11 16, 10:57)
man tai labai įdomiai su  testais gavosi, čia mano pirmas mėnuo kai su jais bandau O pagaut, 22 CD pradėjo ryškėti antra juostelė, 24 CD ji buvo ryškiausia, bet ne tokio pat ryškumo kaip pirmoji juostelė, o 25 CD antra juostelė vėl nublanko. čia kai paskaitau, kad abi ryškios būna po kelias dienas, tai išeina taip, kad aš labai trumpą laiką vaisinga būnu, ar kaip? bet kokiu atveju ND padaryti  blush2.gif

Tu turbūt mažo jautrumo OT naudoji, todėl tau taip greitai ir nublanksta. beje, man irgi taip, nors naudoju 20-tukus: man diena prieš LH bangą antra juostelė vos vos matosi, sekančią dieną net juoda pasidaro, o dar sekamnčią vėl nublanksta. Tai reiškiasi, kad kai vienodai ryškios, tai tą dieną ir būna LH banga, o sekančią parą O mirksiukas.gif
QUOTE(Frambuesa @ 2009 11 16, 13:24)
Sveikos! Aš irgi pirmą kartą darausi OT. Mano ciklas 30 d. 15 CD T juostelė buvo, bet blankesnė už kontrolinę, o 16, 17, 18, 19 CD abi juostelės vienodo ryškumo. Čia perskaičiau, kad OT parodo ir nėštumą. Tai jeigu yra nėštumas, tai OT iki ciklo pab. turi būti teigiami ar kaip? Pasimetus...  unsure.gif

O tavo atveju naudoji per didelio jautrumo OT. Siųlyčiau pažaisti ir su 30-tukais mirksiukas.gif Tada tiksliau pagausi LH bangą mirksiukas.gif
Jei OT ciklo gale RYŠKŪS tai tada galima įtarti nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
sveikos mergaites,
As jau antra cikla bandau OT ax.gif pirma nesigavo. Dabar pasidariau 14CD ir man parode II. Taciaunesuprantu vieno Bruksniukas T dalyje vienodo ryskumo, taciau perpus siauresnis. Tai cia jau skaitosi teigiamas? Nes visur raso tik apie ryskuma blush2.gif tai as ir nebesuprantu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(simplex @ 2009 11 16, 03:40)
Sveikos merginos,

Is kart atsiprasau, jei kartojuosi klausdama..temos niekad nesekdavau..o ir perskaityt viska be sansu  ax.gif
Norejau paklaust jusu, ar normalu, kad trys dienos OT antra juostele palaipsniu ryskeja, treciaja diena jau buvo beveik tokia pat ryski kaip pirmoji, o ketvirta is vis tos antros juosteles nebera (beje ir pirmoji ne tokia ryski)?ka tai galetu reiksti? galbut toki rezultata itakojo tai, kad pusvalandi pries testa isgeriau puodeli skysciu (gerti juk negalima)? ar tiesiog ovuliavija taip staigiai dingo?
Is anksto aciu labai uz atsakyma  4u.gif

Taip, pritariu Ice tea, kad naudoji nejautrius OT.
Vat kaip jau daug kartų minėjau, kad priklauso nuo moters, kaip jai patinka stebėti artėjančią O.. ar viena, viena juostelė, dvi ir paskui vėl viena, ar beveik visada dvi, tik iš pradžių blankoka, blankoka, ryškesnė, ryškesnė, labai ryški ir vėl po truputį blanksta.. (aš tai iš tų, kai patinka matyti, kad kažkas vyksta, t.y. antras variantas blush2.gif )
Jei tau nepatinka, kad ryškėja palaipsniui, tai naudok nejautresnius testukus (30, 40 jautrumo) 4u.gif

QUOTE(Švelnukė @ 2009 11 16, 11:57)

OT teigiamas laikas ir tavo vaisingumo laikas neturi nieko bendro biggrin.gif
Jei OT daugaiu nei dvi-tris dienas teigiamas, tai nerodo, kad tu tiek dienų vaisinga, o rodo hormoninį nukrypimą arba labai jautrius OT 4u.gif
Tu bet kokiu atveju (OT teigiamų dienų atžvilgiu) esi vaisinga dieną-dvi prieš teigiamą OT ir porą-trejetą po 4u.gif

QUOTE(Frambuesa @ 2009 11 16, 14:24)
Sveikos! Aš irgi pirmą kartą darausi OT. Mano ciklas 30 d. 15 CD T juostelė buvo, bet blankesnė už kontrolinę, o 16, 17, 18, 19 CD abi juostelės vienodo ryškumo. Čia perskaičiau, kad OT parodo ir nėštumą. Tai jeigu yra nėštumas, tai OT iki ciklo pab. turi būti teigiami ar kaip? Pasimetus...  unsure.gif

Taip.. 4u.gif ir paskui dar visą nėštumą biggrin.gif Žodžiu, kol kraujyje yra HCG 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(neirida @ 2009 11 16, 18:59)
sveikos mergaites,
As jau antra cikla bandau OT ax.gif  pirma nesigavo. Dabar pasidariau 14CD ir man parode II. Taciaunesuprantu vieno Bruksniukas T dalyje vienodo ryskumo, taciau perpus siauresnis. Tai cia jau skaitosi teigiamas? Nes visur raso tik apie ryskuma blush2.gif  tai as ir nebesuprantu blush2.gif

Įdėk čia nuotrauką.. sunku kažką pakomentuot nemačius rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydros akys @ 2009 11 13, 19:57)
Katrinka, kaip tavo OT šiandien? blush2.gif

oi visai pamirsau parasyti, kita diena lig tai buvo blankesne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katrinka @ 2009 11 16, 21:41)
oi visai pamirsau parasyti, kita diena lig tai buvo blankesne smile.gif

O tai vakar, šiandien kaip g.gif smile.gif ? Ar nedarei? blush2.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neirida: 16 lapkričio 2009 - 21:45
QUOTE(Žydros akys @ 2009 11 16, 21:43)
O tai vakar, šiandien kaip g.gif  smile.gif ? Ar nedarei? blush2.gif

ne nedariau daugiau, blush2.gif kazkaip nematau reikalo blush2.gif tyliai lauksiu kad neisgazdint su tais testais 4u.gif biggrin.gif
o kaip jusu O, ar jau praejo????
beje vis noriu paklaust, o kai testukai ne viena diena ryskus ryskus reiskia O vyksta?
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 11 16, 14:21)
Tiesa, dėl išgerto skysčio, bet taip ir turėtų būti- pradžioj ryškėja, o per patį LH piką susivienodina juostelės, o po O vėl pradeda blankti  mirksiukas.gif O ovuliacija NIEKUR nedingsta- tik po LH bangos ji pasirodo per 12-24 val. ir tiek  mirksiukas.gif

tai vat tas mane ir nustebino, kad pas mane neblanko, o po ryskiu abieju juosteliu, sekancia diena tebuvo tik viena juostele.. na taip, ties isgerti skysciai isderino man viska unsure.gif bet va dariausi ir siandien..ir siandien tik viena juostele g.gif testuku jautrumas 20...
Papildyta:
QUOTE(Žydros akys @ 2009 11 16, 18:57)
Taip, pritariu Ice tea, kad naudoji nejautrius OT.
Vat kaip jau daug kartų minėjau, kad priklauso nuo moters, kaip jai patinka stebėti artėjančią O.. ar viena, viena juostelė, dvi ir paskui vėl viena, ar beveik visada dvi, tik iš pradžių blankoka, blankoka, ryškesnė, ryškesnė, labai ryški ir vėl po truputį blanksta.. (aš tai iš tų, kai patinka matyti, kad kažkas vyksta, t.y. antras variantas blush2.gif )
Jei tau nepatinka, kad ryškėja palaipsniui, tai naudok nejautresnius testukus (30, 40 jautrumo) 4u.gif

vat tas ir idomiausia, kad naudojau 20 jautrumo OT... gal cia del to kad pirma kart darau... g.gif kazka vistiek ne taip galejau priskaiciuot tongue.gif

Aciu, merginos, uz atsakymus 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 11 16, 17:21)
Tu turbūt mažo jautrumo OT naudoji, todėl tau taip greitai ir nublanksta. beje, man irgi taip, nors naudoju 20-tukus: man diena prieš LH bangą antra juostelė vos vos matosi, sekančią dieną net juoda pasidaro, o dar sekamnčią vėl nublanksta. Tai reiškiasi, kad kai vienodai ryškios, tai tą dieną ir būna LH banga, o sekančią parą O  mirksiukas.gif

naudoju 20 jautrumo

QUOTE(Žydros akys @ 2009 11 16, 21:57)
OT teigiamas laikas ir tavo vaisingumo laikas neturi nieko bendro biggrin.gif
Jei OT daugaiu nei dvi-tris dienas teigiamas, tai nerodo, kad tu tiek dienų vaisinga, o rodo hormoninį nukrypimą arba labai jautrius OT 4u.gif
Tu bet kokiu atveju (OT teigiamų dienų atžvilgiu) esi vaisinga dieną-dvi prieš teigiamą OT ir porą-trejetą po 4u.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katrinka @ 2009 11 17, 00:39)
ne nedariau daugiau, blush2.gif  kazkaip nematau reikalo blush2.gif  tyliai lauksiu kad neisgazdint su tais testais 4u.gif biggrin.gif
o kaip jusu O, ar jau praejo????
beje vis noriu paklaust, o kai testukai ne viena diena ryskus ryskus reiskia O vyksta?

Aišku.. lauksim II po poros savaičių ax.gif biggrin.gif
Aha, O praėjo..

QUOTE(simplex @ 2009 11 17, 03:40)
tai vat tas mane ir nustebino, kad pas mane neblanko, o po ryskiu abieju juosteliu, sekancia diena tebuvo tik viena juostele.. na taip, ties isgerti skysciai isderino man viska  unsure.gif  bet va dariausi ir siandien..ir siandien tik viena juostele  g.gif  testuku jautrumas 20...

Pas mane irgi taip būna..
Gal vėliau įdėsiu nuotraukytes.. ax.gif
Dar dabar turiu naujus OT.. rašo, kad 20 jautrumo, ir dariau kartu su tais senaisiais (one step), tai per LH bangą buvo abu laaabai teigiami, o kitą dieną abu blankesni, o trečią one step'as viena juostelė, o tas kitas su ryškoku vaiduokliuku (bet tikrai ne teigiamas)..
Šiaip tai patinka naujieji, nes mažiausias LH svyravimas ar HCG augimas ir jau matysis ant OT biggrin.gif blush2.gif
Ir iš viso.. man taip malonu į tas II juotesles žiūrėti lotuliukas.gif doh.gif lotuliukas.gif kaip teigiamas NT būtų wub.gif blush2.gif
Papildyta:
Simlex, žinai, pagalvojau, neimk tu į galvą, kad kitą dieną buvo tik viena juostelė. Svarbiausia, kad buvo teigiamas OT wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydros akys: 17 lapkričio 2009 - 10:10