Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (9 dalis)

QUOTE(katrinka @ 2009 11 12, 21:25)

Pritariu laimei2 drinks_cheers.gif
Kokio ilgumo ciklas paprastai būna? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydros akys @ 2009 11 12, 22:24)
Pritariu laimei2 drinks_cheers.gif
Kokio ilgumo ciklas paprastai būna? smile.gif

kaip kada, buna ilgas o buna ir 28 dienos unsure.gif megsta pasokinet.
o jei ryskus jau 3 dienas tai vaisingos dienos ar tik numatomos, kazkaip pasimeciau... sian pradejo ir krutine dilgciot ir polva apacia
nebesuprantu doh.gif nieko
Atsakyti
QUOTE(katrinka @ 2009 11 12, 22:53)
kaip kada, buna ilgas o buna ir 28 dienos unsure.gif  megsta pasokinet.
o jei ryskus jau 3 dienas tai vaisingos dienos ar tik numatomos, kazkaip pasimeciau... sian pradejo ir krutine dilgciot ir polva apacia
nebesuprantu doh.gif  nieko

Vaisingos dienos buna mazdaug 14-16 dienu iki mmm ax.gif Tai jei tavo ciklas 28 d., tai tavo ovuliacija greiciausiai buvo kazkur 13-15 dienomis ax.gif Taip, kad jei dabar 21cd, tai tikrai jau veloka ovuliacijai, nebent tavo sis ciklas bus 35-36 dienos g.gif Taciau ir tai, LH pikas dazniausiai 1-2 dienas gali buti ant OT teigiamas g.gif Taip, kad man gal daugiau tie teigiami OT tris dienas panasetu i nestukes pozymius mirksiukas.gif
Atsakyti
Na, geriau nepsisivajokim, o palaukim rytdienos.. ax.gif jei dar rytoj bus teigiamas, prašom mūsų teismui nuotraukytę parodyti wink.gif
Atsakyti
ateina ir mano O bigsmile.gif juostelės ryškėja yess.gif
Atsakyti
Katrinka, kaip tavo OT šiandien? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Švelnukė @ 2009 11 13, 13:53)
ateina ir mano O  bigsmile.gif juostelės ryškėja  yess.gif

Liuks thumbup.gif

Mano irgi.. wub.gif
Vakar buvo be klausimų teigiami OT thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif
Netyčia atradau jūsų tėmelę ir norėčiau paklausti ax.gif Kaip žinoti, kokio jautrumo O testukus turiu, niekaip nerandu, kad būtų parašyta doh.gif
user posted image kažkodėl dedant apsivertė foto blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule danguje @ 2009 11 14, 20:02)
Sveikutės smile.gif
Netyčia atradau jūsų tėmelę ir norėčiau paklausti  ax.gif Kaip žinoti, kokio jautrumo O testukus turiu, niekaip nerandu, kad būtų parašyta  doh.gif
user posted image kažkodėl dedant apsivertė foto  blush2.gif

Jei kitoje pusėje matai užrašą 20 miu/ml., o juostelės švelniai žalios, tai greičiausiai bus 20 jautrumo. Jei nėra užrašo su miu/ml, o juostelės tamsiai žalios spalvos, tai greičiausiai bus 30 jautrumo 4u.gif
Atsakyti
Labas vakarėlis
QUOTE(Žydros akys @ 2009 11 15, 18:57)
Jei kitoje pusėje matai užrašą 20 miu/ml., o juostelės švelniai žalios, tai greičiausiai bus 20 jautrumo. Jei nėra užrašo su miu/ml, o juostelės tamsiai žalios spalvos, tai greičiausiai bus 30 jautrumo 4u.gif

Ačiū labai aciuks.gif, jau įžiūrėjau kitoje pusėje "cut off 20miu/ml" blush2.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Is kart atsiprasau, jei kartojuosi klausdama..temos niekad nesekdavau..o ir perskaityt viska be sansu ax.gif
Norejau paklaust jusu, ar normalu, kad trys dienos OT antra juostele palaipsniu ryskeja, treciaja diena jau buvo beveik tokia pat ryski kaip pirmoji, o ketvirta is vis tos antros juosteles nebera (beje ir pirmoji ne tokia ryski)?ka tai galetu reiksti? galbut toki rezultata itakojo tai, kad pusvalandi pries testa isgeriau puodeli skysciu (gerti juk negalima)? ar tiesiog ovuliavija taip staigiai dingo?

Is anksto aciu labai uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simplex: 16 lapkričio 2009 - 02:47
man tai labai įdomiai su testais gavosi, čia mano pirmas mėnuo kai su jais bandau O pagaut, 22 CD pradėjo ryškėti antra juostelė, 24 CD ji buvo ryškiausia, bet ne tokio pat ryškumo kaip pirmoji juostelė, o 25 CD antra juostelė vėl nublanko. čia kai paskaitau, kad abi ryškios būna po kelias dienas, tai išeina taip, kad aš labai trumpą laiką vaisinga būnu, ar kaip? bet kokiu atveju ND padaryti blush2.gif
Atsakyti