Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (9 dalis)

QUOTE(staniule @ 2009 11 12, 15:20)
Sveikos merginos,neseniai pradejau naudoti OT tai nelabai gauduos apie juos...ta prasme: 20-tukas.30-tukas? g.gif  g.gif  pas mane raso 40? tai kuo didesnis,tuo geriau?  teisingai?naudoju CLEARBLUE

o kur juos pirkai (CLEARBLUE)?
Atsakyti
QUOTE(liukse7 @ 2009 11 12, 15:29)
o kur juos pirkai (CLEARBLUE)?

atsiunte man is UK...ten gerai,kad nereik lygint tu juosteliu ryskumo,ten su monitoriuku.tai skirtingi zenkliukai jai vaisingos dienos...
Atsakyti
QUOTE(staniule @ 2009 11 12, 13:20)
Sveikos merginos,neseniai pradejau naudoti OT tai nelabai gauduos apie juos...ta prasme: 20-tukas.30-tukas? g.gif  g.gif  pas mane raso 40? tai kuo didesnis,tuo geriau?  teisingai?naudoju CLEARBLUE

Kuo skaičius didesnis, tuo jautrumas mažesnis. Jautriausi yra 20-tukai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(staniule @ 2009 11 12, 16:35)
atsiunte man is UK...ten gerai,kad nereik lygint tu juosteliu ryskumo,ten su monitoriuku.tai skirtingi zenkliukai jai vaisingos dienos...

aga, gerai. nes su tuo ryškumo lyginimu, tai abejonių daug visokių kyla..
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 11 12, 15:32)
Kuo skaičius didesnis, tuo jautrumas mažesnis. Jautriausi yra 20-tukai  mirksiukas.gif

va dabar ir as zinosiu, kad turiu jautriausius blush2.gif biggrin.gif

QUOTE(liukse7 @ 2009 11 12, 15:36)
aga, gerai. nes su tuo ryškumo lyginimu, tai abejonių daug visokių kyla..

nu man pirma karta bandanciai tai kazkaip aiskiai matosi, pvz vakar ryskiausia antra juostele, o siandien tik ciut matosi, vadinasi vakar buvo pats tas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agupu @ 2009 11 12, 17:42)
va dabar ir as zinosiu, kad turiu jautriausius  blush2.gif  biggrin.gif
nu man pirma karta bandanciai tai kazkaip aiskiai matosi, pvz vakar ryskiausia antra juostele, o siandien tik ciut matosi, vadinasi vakar buvo pats tas  ax.gif

man tai kazkaip idomiai gavosi. irgi pirmakart bandziau. viena diena buvo lygtai ryski, sekancia is viso vos matoma, o dar po dienos, vel ryskesne. tai as kazkaip sisipaniojau. ar cia mano ciklas bludija ar kaip. ovuliacija tai tikrai turejo but, nes pries kelias dienas buvau pas gine ir ji sake, kad ciklas netuscias. tai va ir nepagavau savo O unsure.gif
Atsakyti
mergaites, ar gali but kad OT jau 3 diena dvi juosteles ryskios ryskios unsure.gif ??
gal kuriai buvo taip?
jautrumas testu 25
Atsakyti
QUOTE(katrinka @ 2009 11 12, 17:09)
mergaites, ar gali but kad OT jau 3 diena dvi juosteles ryskios ryskios unsure.gif ??
gal kuriai buvo taip?
jautrumas testu 25

man OT testai buna teigiami 3-4 dienas. Gal cia normalu- vienom trumpiau kitom ilgiau ta LH banga buna g.gif
Atsakyti
gal kuriai buvo taip?
jautrumas testu 25

O kelinta ciko diena? smile.gif
Atsakyti
Sveikos,pradejau nauja cikla,noriu ir as pabandyti OT,gal geriau seksis negu tik su BT matavimu. Kazkaip skaiciau kad cia is kazkurios mergaites galima parsisiusti OT juosteliu? Gal kuri atsilieps? Niekada anksciau ju nebandziau,tikiuosi gausiu patarimu is cia esanciu OT profiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydros akys @ 2009 11 12, 20:41)
O kelinta ciko diena? smile.gif

sian 21 4u.gif
Atsakyti
gal kuriai buvo taip?
jautrumas testu 25

O kokio ilgio tavo ciklas dazniausiai buna g.gif Jei kokios 28d., tai cia tie teigiami OT 21 CD gali buti jau gal ir nestukes pozymis g.gif ax.gif
Atsakyti