Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (9 dalis)

QUOTE(Ice tea @ 2009 11 11, 15:29)
20- tukas TIKRAI teigiamas  thumbup.gif  thumbup.gif
O 30-tuko neturi  g.gif
Bet kokiu atveju ND PRIVALOMI  thumbup.gif  thumbup.gif

nea, 30 neturiu schmoll.gif
na jau tikrai ND BUS biggrin.gif , ryt dar pasidarysiu OT, gal nepaveluosim, nes zvakutes naudojau iki vakar, negalejom daryti ND unsure.gif
Atsakyti
sveikos jei vakar 20 ir 30 ot buvo panasaus ryskumo kaip ir kontroline juostele tai reiskasi kad ovuliacija turejo ivykti kazkada per sia para kaip suprantu g.gif
nors dabar pasidariau vel abieju jautrumo ir vos matosi tos juosteles antros tai reiskiasi kad ovuliacija jau ivyko ir jau ND praziopsojom doh.gif ar dar galima kakzo tiketis juos atliekant nestuke.gif labui. blush2.gif
Atsakyti
aš tai nesuprantu kada man ta O turi įvykti, mano ciklas 37 dienos, OT pradėjau daryti nuo 13 CD kas antrą dieną, nes visai nebuvo antros juostelės, nuo 18 CD pradėjau daryti kasdien, nes pasimatė vos vos įmatoma antra juosta, bet va šiandien jau 23 CD o OT kaip neigiamas taip neigiamas, negi pražiopsojau O unsure.gif
Atsakyti
labukas

QUOTE(Švelnukė @ 2009 11 11, 19:45)
aš tai nesuprantu kada man ta O turi įvykti, mano ciklas 37 dienos, OT pradėjau daryti  nuo 13 CD kas antrą dieną, nes visai nebuvo antros juostelės, nuo 18 CD pradėjau daryti kasdien, nes pasimatė vos vos įmatoma antra juosta, bet va šiandien jau 23 CD o OT kaip neigiamas taip neigiamas, negi pražiopsojau O  unsure.gif

gali būti ir anovuliacinis ir vėlyva O.. O BT nematuoji? rolleyes.gif

o man šiandien 29CD, BT nenormali, o užvakar vakar ir šiandien "ant juoko" pasidariau OT, ir kasdien vis ryškesnis jis blink.gif šiandien jau pakankamai ryškus, tai negi man dar tik bus O? doh.gif
(BT grafikėli galit pamatyt paspaudę ant parašo)
Atsakyti
QUOTE(evelinute @ 2009 11 11, 20:07)
labukas

o man šiandien 29CD, BT nenormali, o užvakar vakar ir šiandien "ant juoko" pasidariau OT, ir kasdien vis ryškesnis jis blink.gif  šiandien jau pakankamai ryškus, tai negi man dar tik bus O? doh.gif
(BT grafikėli galit pamatyt paspaudę ant parašo)

tai gal jau nestuke.gif ? wub.gif

o man dar toks klausimas panelems del smileysex.gif
kai jus pamatote ryskias 2 juosteles, tai kimbate i darbus ir dirbate kiekviena diena mazdaug tas 5 dienas? (3 iki O ir 2 po O)? g.gif
ar kazkaip kas antra diena? tik kad baisu praziopsoti ta pacia pacia vaisingiausia diena...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Anna-: 11 lapkričio 2009 - 20:27
QUOTE(-Anna- @ 2009 11 11, 20:26)
tai gal jau  nestuke.gifwub.gif
o man dar toks klausimas panelems del  smileysex.gif
kai jus pamatote ryskias 2 juosteles, tai kimbate i darbus ir dirbate kiekviena diena mazdaug tas 5 dienas? (3 iki O ir 2 po O)?  g.gif 
ar kazkaip kas antra diena? tik kad baisu praziopsoti ta pacia pacia vaisingiausia diena...

abejoju ar nestuke.gif - laikas parodys.
o aš manau,kad reikia visą ciklą mylėtis kas antrą dieną, o kai OT teigiamas kasdien kokias tris dieneles.. jei aišku taip išeina, deja mums tenka taikytis doh.gif tokiu būdu tikrai nepražiopsosi ax.gif bet čia tik mano nuomonė cool.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinute @ 2009 11 11, 22:07)

ką reiškia "anovuliacinis" g.gif BT nematuoju
Atsakyti
QUOTE(Švelnukė @ 2009 11 12, 00:24)
ką reiškia "anovuliacinis"  g.gif BT nematuoju

reiskia kad ovuliacija neivyko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinute @ 2009 11 11, 21:49)
o aš manau,kad reikia visą ciklą mylėtis kas antrą dieną, o kai OT teigiamas kasdien kokias tris dieneles.. jei aišku taip išeina, deja mums tenka taikytis doh.gif tokiu būdu tikrai nepražiopsosi ax.gif  bet čia tik mano nuomonė cool.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Švelnukė @ 2009 11 11, 23:24)
ką reiškia "anovuliacinis"  g.gif BT nematuoju

Pas sveiką (jei su hormonais viskas gerai) moterį į metus pasitaiko apie du anovuliacinius ciklus, kada O neįvyksta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 11 12, 10:59)
Pas sveiką (jei su hormonais viskas gerai) moterį į metus pasitaiko apie du anovuliacinius ciklus, kada O neįvyksta  mirksiukas.gif

bet, kad išskyros man rodo, kad O turi įvykti ant dienų g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,neseniai pradejau naudoti OT tai nelabai gauduos apie juos...ta prasme: 20-tukas.30-tukas? g.gif g.gif pas mane raso 40? tai kuo didesnis,tuo geriau? teisingai?naudoju CLEARBLUE
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Na ka siandien pasidariau OT, bet jau blankesne antra juostele, tai vadinasi jau tas LH bangos pikas baigesi, taip? g.gif G.b., kad O ivyko vakar g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agupu: 12 lapkričio 2009 - 14:04