Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (9 dalis)

QUOTE(-Anna- @ 2009 11 10, 11:25)

-Anna-, 10 Lap 2009 - 11:25, parašė:

-Anna-, 10 Lap 2009 - 11:25, parašė:

uzduosiu ir as klausima smile.gif perskaiciau pirma lapa, tai kaip supratau testukus reikia daryti nuo ciklo pradzios iki sekancio ciklo pradzios. tai mano atveju butu 30 dienu.
klausimas tuomet toks: kodel pakuoteje LT parduodama tik 7vnt., jeigu ju reikia daugiau, net 30 smile.gif cia kazkaip susije galbut su tuo kad nebutina daryti per visa cikla, o tik kai nujauti jog tuoj tuoj bus ovuliacija? na tarkim pradeti daryti  14 diena nuo ciklo pradzios  g.gif

antras klausimas: kas uzsiima supermamoje OT pardavimu?  bigsmile.gif kokios kainos ir uzsakymo salygos? smile.gif
Aciu  4u.gif

uzduosiu ir as klausima smile.gif perskaiciau pirma lapa, tai kaip supratau testukus reikia daryti nuo ciklo pradzios iki sekancio ciklo pradzios. tai mano atveju butu 30 dienu.
klausimas tuomet toks: kodel pakuoteje LT parduodama tik 7vnt., jeigu ju reikia daugiau, net 30 smile.gif cia kazkaip susije galbut su tuo kad nebutina daryti per visa cikla, o tik kai nujauti jog tuoj tuoj bus ovuliacija? na tarkim pradeti daryti  14 diena nuo ciklo pradzios  g.gif

antras klausimas: kas uzsiima supermamoje OT pardavimu?  bigsmile.gif kokios kainos ir uzsakymo salygos? smile.gif
Aciu  4u.gif

na atsakysiu as tau.
daryt reikia ne no ciklo pradzios ,nes ciklo pradzia yra 1 mmm diena,jokios prasmes,pagalvok logiskai.o pas dauguma moteris vyksta mazdaug per ciklo viduri,vaisingiausios dienos kazkur 3 pries o,ir 2 po o.tai . tau testuotis reiktu pradet kazkur nuo 12 cd.,nes pirma faze yra nevaisinga,tada bresta kiausinelis,ir paskutine nevaisinga,tada irgi neverta daryt
ir pigesnius o testukus parduoda za ,pas ja vienetas mazdaug 1 lt.ir gan neblogi. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inrisa @ 2009 11 10, 11:19)

inrisa, 10 Lap 2009 - 11:19, parašė:

inrisa, 10 Lap 2009 - 11:19, parašė:

na atsakysiu as tau.
daryt reikia ne no ciklo pradzios ,nes ciklo pradzia yra 1 mmm diena,jokios prasmes,pagalvok logiskai.o pas dauguma moteris vyksta mazdaug per ciklo viduri,vaisingiausios dienos kazkur 3 pries o,ir 2 po o.tai . tau testuotis reiktu pradet kazkur nuo 12 cd.,nes pirma faze yra nevaisinga,tada bresta kiausinelis,ir paskutine nevaisinga,tada irgi neverta daryt
ir pigesnius o testukus parduoda za ,pas ja vienetas mazdaug 1 lt.ir gan neblogi. mirksiukas.gif

na atsakysiu as tau.

koks nikas? za? g.gif
Atsakyti
QUOTE(-Anna- @ 2009 11 10, 12:48)

-Anna-, 10 Lap 2009 - 12:48, parašė:

-Anna-, 10 Lap 2009 - 12:48, parašė:

koks nikas? za?  g.gif

koks nikas? za?  g.gif

parasiau az tau mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes,

prisijungiu ir aš prie planuojančių.
Paskutiniai du ciklai truko po 30 dienų. Viską normaliai dariau ir OT ir ND darėm. Vakar buvo 26CD. OT parodė blanesnę negu kontrolinė, bet pakankamai ryškiai matoma antrą juostele (II). Ar ciklo gale OT turi būt ryškiai teigiamas, jei nestuke.gif ?
Ir šiandien mmm atblūdijo.. Matyt nepavyko mums ir šįkart.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(liukse7 @ 2009 11 10, 14:41)

liukse7, 10 Lap 2009 - 14:41, parašė:

liukse7, 10 Lap 2009 - 14:41, parašė:

Ar ciklo gale OT turi būt ryškiai teigiamas, jei  nestuke.gif ?

Ar ciklo gale OT turi būt ryškiai teigiamas, jei  nestuke.gif ?

TAIP- OT turi būti RYŠKUS ciklo gale, jei nestuke.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 10 lapkričio 2009 - 14:49
sveikos, man tai sunkiausia tas dvi valandas būti negėrus skysčių, aš pripratus namie dažnai atsigerti
Atsakyti
QUOTE(- hal - @ 2009 11 05, 01:24)

- hal -, 05 Lap 2009 - 01:24, parašė:

- hal -, 05 Lap 2009 - 01:24, parašė:

kazkurioje musu temutei sitas reikalas jau buvo g.gif  cia irgi veikia seiliu principu ir apytikslei parodo pacias vaisingiauses gleives.bet nesu tikra schmoll.gif nepamenu.

kazkurioje musu temutei sitas reikalas jau buvo g.gif  cia irgi veikia seiliu principu ir apytikslei parodo pacias vaisingiauses gleives.bet nesu tikra schmoll.gif nepamenu.

Labukas, ne tai ne seiliu principu , sis monitorius veikia taip kaip O testukai, pirma mmmm diena paspaudi reikiama mygtuka ir jis pradeda skaiciuot(reikia ji ijungt kiekviena ryta +/- 2val) , tada 6mmm diena ryte aparatas pradeda rasyt jog idetum testuka su pirmu slapimu , ir rodo vaisingumo kieki ir taip kasdien kol pakyla hormonai pries O ir tada jis parodo kiausinuka tai reiksia jog siandien privalomi "namu darbai" (pas mane rode kiausinuka 2 dienas) po to dar keleta dienu papraso ir tada matosi jog hormonai krenta. LT ar yra nezinau ,pati pirkau USA zinau jog UK taip turi, yra ant ebay ir amazon bei kituose interneto puslapiuose. Tikiuosi kam nors pades si info mirksiukas.gif Sekmes visoms sulaukti nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Corina @ 2009 11 10, 16:54)

Corina, 10 Lap 2009 - 16:54, parašė:

Corina, 10 Lap 2009 - 16:54, parašė:

Labukas, ne tai ne seiliu principu , sis monitorius veikia taip kaip O testukai, pirma mmmm diena paspaudi reikiama mygtuka ir jis pradeda skaiciuot(reikia ji ijungt kiekviena ryta +/- 2val) , tada 6mmm diena ryte aparatas pradeda rasyt jog idetum testuka su pirmu slapimu , ir rodo vaisingumo kieki ir taip kasdien kol pakyla hormonai pries O ir tada jis parodo kiausinuka tai reiksia jog siandien privalomi "namu darbai" (pas mane rode kiausinuka 2 dienas) po to dar keleta dienu papraso ir tada matosi jog hormonai krenta. LT ar yra nezinau ,pati pirkau USA zinau jog UK taip turi, yra ant ebay ir amazon bei kituose interneto puslapiuose. Tikiuosi kam nors pades si info mirksiukas.gif Sekmes visoms sulaukti  nestuke.gif

Labukas, ne tai ne seiliu principu , sis monitorius veikia taip kaip O testukai, pirma mmmm diena paspaudi reikiama mygtuka ir jis pradeda skaiciuot(reikia ji ijungt kiekviena ryta +/- 2val) , tada 6mmm diena ryte aparatas pradeda rasyt jog idetum testuka su pirmu slapimu , ir rodo vaisingumo kieki ir taip kasdien kol pakyla hormonai pries O ir tada jis parodo kiausinuka tai reiksia jog siandien privalomi "namu darbai" (pas mane rode kiausinuka 2 dienas) po to dar keleta dienu papraso ir tada matosi jog hormonai krenta. LT ar yra nezinau ,pati pirkau USA zinau jog UK taip turi, yra ant ebay ir amazon bei kituose interneto puslapiuose. Tikiuosi kam nors pades si info mirksiukas.gif Sekmes visoms sulaukti  nestuke.gif

O testas iš kur? Ar ten į paties aparačiuko komplektaciją įeina? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Corina @ 2009 11 10, 15:54)

Corina, 10 Lap 2009 - 15:54, parašė:

Corina, 10 Lap 2009 - 15:54, parašė:

geras daikciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytr @ 2009 11 10, 09:40)

Gytr, 10 Lap 2009 - 09:40, parašė:

Gytr, 10 Lap 2009 - 09:40, parašė:

O testas iš kur? Ar ten į paties aparačiuko komplektaciją įeina?  g.gif

O testas iš kur? Ar ten į paties aparačiuko komplektaciją įeina?  g.gif

testai perkami atskirai arba kitur kartu parduoda su monitorium, bendra kaina nemaza bet del nestuke.gif tikrai verta mirksiukas.gif I google imeskite ir rasit daugiau info i rkur arciausiai ji galite uzsisakyti, as US gyvenu tai man patogu is cia, o LT tikriausiai is UK arciausiai .
Atsakyti
Labutis mergaites, uzvakar 11CD pasidariau OT nieko-viena juostele, sakau reikia gal nuo siandien pradeti kiekiviena diena, nors mano O visada velyva budavo 19-25CD, siandien pasidarau 13CD ir abi ryskios blink.gif tai vadinasi reikia butinai siandien ND blush2.gif kazkaip nesitiki, kad taip anksti O..... doh.gif
ivertinkit blush2.gif pas mane 20miu/ml
user posted image
Atsakyti
QUOTE(agupu @ 2009 11 11, 15:10)

agupu, 11 Lap 2009 - 15:10, parašė:

agupu, 11 Lap 2009 - 15:10, parašė:

Labutis mergaites, uzvakar 11CD pasidariau OT nieko-viena juostele, sakau reikia gal nuo siandien pradeti kiekiviena diena, nors mano O visada velyva budavo 19-25CD, siandien pasidarau 13CD ir abi ryskios  blink.gif tai vadinasi reikia butinai siandien ND  blush2.gif kazkaip nesitiki, kad taip anksti O..... doh.gif
ivertinkit  blush2.gif pas mane 20miu/ml
user posted image

Labutis mergaites, uzvakar 11CD pasidariau OT nieko-viena juostele, sakau reikia gal nuo siandien pradeti kiekiviena diena, nors mano O visada velyva budavo 19-25CD, siandien pasidarau 13CD ir abi ryskios  blink.gif tai vadinasi reikia butinai siandien ND  blush2.gif kazkaip nesitiki, kad taip anksti O..... doh.gif
ivertinkit  blush2.gif pas mane 20miu/ml
user posted image

20- tukas TIKRAI teigiamas thumbup.gif thumbup.gif
O 30-tuko neturi g.gif
Bet kokiu atveju ND PRIVALOMI thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti