Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (9 dalis)

QUOTE(Linutas @ 2009 11 06, 11:39)
Dabar papasakosiu is medicinines puses

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Viskas labai AIŠKIAI ir TIKSLIAI paaiškinta thumbup.gif
Tačiau tai yra LABAI individualu mirksiukas.gif Pavyzdžiui pas mane LH niekada neužkyla iki 30-tuko RYŠKIŲ II, o ir 20-tukas tik per pačią LH bangą būna RYŠKIAI TEIGIAMAS. Dieną prieš ir po LH bangos vaiduokliauja mirksiukas.gif Tuo tarpu 30-tukas per bangą pavaiduokliauja, o prieš ir po bangos rodo TIK I smile.gif Todėl kiekviena mergaitė turi atsirinkti sau tinkamus OT mirksiukas.gif
Bet kokiu atveju pirmas ciklas būna daugiau eksperimentinis mirksiukas.gif Nors labai linkėčiau, kad jis pasibaigtų nestuke.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 11 06, 13:52)
g.gif Siūlau toliau testuotis ir NEPAMIRŠTI ND  thumbup.gif  thumbup.gif

testuosiuos,tai kad 2 tik testukai beliko verysad.gif ,tai gal siandien nedaryt,kas atra diena g.gif
Atsakyti
QUOTE(lungo @ 2009 11 06, 12:06)
testuosiuos,tai kad 2 tik testukai beliko  verysad.gif ,tai gal siandien nedaryt,kas atra diena  g.gif

Testuokis rolleyes.gif Manikiūrinėm žirklutėm atsargiai perkirpk pusiau mirksiukas.gif Aš anksčiau taip darydavau blush2.gif Visai bus SUPER thumbup.gif thumbup.gif Ir turėsi JAU keturis tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 11 06, 11:57)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif Viskas labai AIŠKIAI ir TIKSLIAI paaiškinta  thumbup.gif
Tačiau tai yra LABAI individualu  mirksiukas.gif Pavyzdžiui pas mane LH niekada neužkyla iki 30-tuko RYŠKIŲ II, o ir 20-tukas tik per pačią LH bangą būna RYŠKIAI TEIGIAMAS. Dieną prieš ir po LH bangos vaiduokliauja  mirksiukas.gif Tuo tarpu 30-tukas per bangą pavaiduokliauja, o prieš ir po bangos rodo TIK I smile.gif Todėl kiekviena mergaitė turi atsirinkti sau tinkamus OT  mirksiukas.gif
Bet kokiu atveju pirmas ciklas būna daugiau eksperimentinis  mirksiukas.gif Nors labai linkėčiau, kad jis pasibaigtų  nestuke.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

va dar ka pamirsau pamineti labai svarbaus, nors ten jau daug primaliau blush2.gif Nepriklausomai ka rodo testukas, ar nerodo, kaip kad tau, yra toks dalykas, kad jei kraujyje maziau nei 25 UI/l to LH hormono, tai jo per mazai, kad sprogtu kiausialaste.

Be to, kaip gali buti pas tave 20 jautrumo buti ryskiai teigiamas, o 30 tik vaiduokliauti? g.gif
Atsakyti
Geras daiktas tie OT.
Mes tris menesiukus pagadinom tuos testukus ir ka, dabar jau 22-a savaitele kaip esu nestuke.gif
Linkiu ir kitom, kad pasisektu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2009 11 06, 13:49)
Be to, kaip gali buti pas tave 20 jautrumo buti ryskiai teigiamas, o 30 tik vaiduokliauti?  g.gif

Jei pažiūrėtum kelis lapus atgal, o gal net gi ir į kitą temą (nes jau planuoju be OT, nes Ot dariausi, tik dėl to, kad įsitikinčiau, jog suprantu savo kūną ax.gif ), tai pamatytum skirtumus mirksiukas.gif

O kaip taip būna, tai aš NEŽINAU hihihi.gif hihihi.gif Beje kiaušialąstė, bent jau pas mane, TIKRAI sprogsta, nes kelis ciklus ėjau pas ginę ir viską sekėm- kaip folikulai bręsta, kaip sprogsta ir pan. Tik pas mane kita problema, kurią greitu laiku pašalinsim mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Linutas @ 2009 11 06, 13:49)
Nepriklausomai ka rodo testukas, ar nerodo, kaip kad tau, yra toks dalykas, kad jei kraujyje maziau nei 25 UI/l to LH hormono, tai jo per mazai, kad sprogtu kiausialaste.

O tu turėjai omeny turbūt tai, kad kai visą ciklą vaiduokliauja, tai tada Lh hormonas yra sutrikęs ir nevyksta O visai mirksiukas.gif
Ai, bet aš nesu ginė ir tikrai TIKSLIAI nežinau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 06 lapkričio 2009 - 14:47
Laba diena, atsiprasau uz poster_offtopic.gif
bet gal kam būsiu naudinga ax.gif

Parduodu:

Ovuliacijos testas (kasetė) - OvuCard
• Imunochromatografinis tyrimas skirtas numatyti ovuliacijos laiką, pagal LH (liuteinizuojančio hormono) nustatymą šlapime
• Skirtas šiuolaikiškam šeimos planavimui
• Testų rinkinys: 7 testai komplektuojami kartu su šlapimo indeliais ir pipetėmis šlapimo užlašinimui ant testo prietaiso
• Rezultatai gaunami per 3-5 min.
• Lengvas rezultatų interpretavimas
• CE sertifikatas
user posted image

Mokėta apie 45 lt, atiduosiu už 30 Lt
Vilnius (galiu pati ir pristatyti)
Jei sudomins, prašau į AŽ
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Kiek ziurejau visur sako, kad OT geriausia daryti apie vidurdieni,,,rytinis slapimas geras tuo, kad nakti mes kaip ir negeriame, todel didesne visokiu medziagu koncentracija kraujyje, bet kaip supratau, tik nestumo rekomenduojama daryti ryte,,,si menesi bandysiu vidurdieni O gaudyti.

Dabar tik nesuprantu, kaip tas OT jautrumas nustatomas? Niekur neradau parasyta, tik kiek kieko LH aptinka radau.
Atsakyti
klausimukas ICE TEA
Sveikute,

pas mane ta pati situacija kiausialaste TIKRAI SPROGSTA... bet leliaus nera. gal gali pasidalinti patirtimi...

aciu
Atsakyti
QUOTE(Sasha @ 2009 11 07, 13:20)
Laba diena, atsiprasau uz  poster_offtopic.gif
bet gal kam būsiu naudinga  ax.gif

Parduodu:

Ovuliacijos testas (kasetė) - OvuCard
• Imunochromatografinis tyrimas skirtas numatyti ovuliacijos laiką, pagal LH (liuteinizuojančio hormono) nustatymą šlapime
• Skirtas šiuolaikiškam šeimos planavimui
• Testų rinkinys: 7 testai komplektuojami kartu su šlapimo indeliais ir pipetėmis šlapimo užlašinimui ant testo prietaiso
• Rezultatai gaunami per 3-5 min.
• Lengvas rezultatų interpretavimas
• CE sertifikatas
user posted image

Mokėta apie 45 lt, atiduosiu už 30 Lt
Vilnius (galiu pati ir pristatyti)
Jei sudomins, prašau į AŽ

As vis nedristu paklausti, kas per daiktas tas Ovuliacijos testas? ir ka su jo reikia daryti wub.gif tik nesijuokit wub.gif
mes irgi norime zinoti, kada man tos dienos doh.gif bet neturiu apie tai jokio supratimo wub.gif
mes mielai isigusim ji-tik nezinome ka su juo daryti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(baltssuniuks @ 2009 11 09, 16:17)
klausimukas ICE TEA
Sveikute,
pas mane ta pati situacija kiausialaste TIKRAI SPROGSTA... bet leliaus nera. gal gali pasidalinti patirtimi...
aciu

Pasakysiu kaip man ginius sakė mirksiukas.gif - jei su moters ląstele viskas gerai, su vyro ląstele irgi gerai, tai tada belieka tikrinti PRAEINAMUMĄ, kodėl tos dvi GEROS ląstelės nesusitinka mirksiukas.gif

QUOTE(Coliuke-coliuke @ 2009 11 09, 22:06)
As vis nedristu paklausti, kas per daiktas tas Ovuliacijos testas? ir  ka su jo reikia daryti wub.gif  tik nesijuokit  wub.gif

Visa info pirmame lape mirksiukas.gif
Atsakyti
uzduosiu ir as klausima smile.gif perskaiciau pirma lapa, tai kaip supratau testukus reikia daryti nuo ciklo pradzios iki sekancio ciklo pradzios. tai mano atveju butu 30 dienu.
klausimas tuomet toks: kodel pakuoteje LT parduodama tik 7vnt., jeigu ju reikia daugiau, net 30 smile.gif cia kazkaip susije galbut su tuo kad nebutina daryti per visa cikla, o tik kai nujauti jog tuoj tuoj bus ovuliacija? na tarkim pradeti daryti 14 diena nuo ciklo pradzios g.gif

antras klausimas: kas uzsiima supermamoje OT pardavimu? bigsmile.gif kokios kainos ir uzsakymo salygos? smile.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Anna-: 10 lapkričio 2009 - 10:26