Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (9 dalis)

QUOTE(Corina @ 2009 11 04, 20:32)
sveikutes paneles, zinokit neskaiciau as nuo pradziu jusu temeles tai galbut snekejote apie si produkta , mes negalejome sulaukti mazylio 2.5 metu net ir su gyd pagalba.... Bet paskutini cikla nusipirkau si ovuliacijos monitoriu http://www.amazon.co...ASIN=B0000532QB  ir siuo metu mums 7savaiteles nestuke.gif . Nesakau jog tik tai nuleme bet ,kad atitaikem dienas tai 100% blush2.gif Galbut kam pravers si info mirksiukas.gif

oho o kas cia per daiktas g.gif as tai nieko apie tai negirdejau, kur ju buna pirkti, ar lietuvoje yra. kaip juo naudotis unsure.gif , prasau placiau jei galima mirksiukas.gif
Atsakyti

Is tiesu butu idomu isgirsti apie ta monitoriuka daugiau...
Atsakyti
kazkurioje musu temutei sitas reikalas jau buvo g.gif cia irgi veikia seiliu principu ir apytikslei parodo pacias vaisingiauses gleives.bet nesu tikra schmoll.gif nepamenu.
Atsakyti
sveikos,darausi ir as o testus,tai 2 dienas pries,nieko,1 juostute,vakar pasidariau tai vaiduokliukas jau matosi,tai reiskia jau kaszkas vyksta,ir jau siandien turi but riskiau?
testus naudoju pirma men blush2.gif ,paaiskinkit man situacija.sona maudzia jau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lungo @ 2009 11 05, 12:08)
sveikos,darausi ir as o testus,tai 2 dienas pries,nieko,1 juostute,vakar pasidariau tai vaiduokliukas jau matosi,tai reiskia jau kaszkas vyksta,ir jau siandien turi but riskiau?
testus naudoju pirma men  blush2.gif ,paaiskinkit man situacija.sona maudzia jau smile.gif

Jei šiandien bus tik I, tai reiškiasi tau reikia jautresnio OT mirksiukas.gif Nes jei jau šoną maudžia, tai kaip ir O jau vyksta g.gif Palaukim šiandienos rezultatų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Corina @ 2009 11 04, 19:32)
sveikutes paneles, zinokit neskaiciau as nuo pradziu jusu temeles tai galbut snekejote apie si produkta , mes negalejome sulaukti mazylio 2.5 metu net ir su gyd pagalba.... Bet paskutini cikla nusipirkau si ovuliacijos monitoriu http://www.amazon.co...ASIN=B0000532QB  ir siuo metu mums 7savaiteles nestuke.gif . Nesakau jog tik tai nuleme bet ,kad atitaikem dienas tai 100% blush2.gif Galbut kam pravers si info mirksiukas.gif

esu girdejusi apie si aparatuka thumbup.gif drauge anglijoj naudojo drinks_cheers.gif beto sveikinimai patapus nestuke.gif 4u.gif
as dar nenaudoju OT, nes dar tik 7CD ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 11 05, 15:41)
Jei šiandien bus tik I, tai reiškiasi tau reikia jautresnio OT  mirksiukas.gif Nes jei jau šoną maudžia, tai kaip ir O jau vyksta  g.gif Palaukim šiandienos rezultatų  mirksiukas.gif

aciu 4u.gif ,butinai parasysiu
Atsakyti
dėkui. perskaičiau. labai įdomi tema.
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 11 05, 15:41)
Jei šiandien bus tik I, tai reiškiasi tau reikia jautresnio OT  mirksiukas.gif Nes jei jau šoną maudžia, tai kaip ir O jau vyksta  g.gif Palaukim šiandienos rezultatų  mirksiukas.gif

vakar pasidariau,tai taip pat isvydau vaiduokliuka,sona vis maudzia,o pas mane 30 jautrumo.
Atsakyti
Dabar papasakosiu is medicinines puses, kuo gerai yra 30 jautrumo mirksiukas.gif
Jei pasiziuretumet pirmam puslapyje sudetais keistais visokiais grafikais, ir atidziau juos panagrinetumet, tai matytumet, kad LH tuyri sukilti iki maziausiai 25 IU/l. Cia tom, kurios nepasitiki 30 jautrumo testukais yra sioks toks yrodymas, kad jie nera blogi, kad nera tokie jautrus.
Nors kita puse, kas yra kraujyje ne visad yra toks pat kiekis slapime doh.gif Taigi jei tikrai bus teisingai atliktas didesnio jautrumo testukas, jis turetu uzrysketi. Kas nezino, labaiu koncentruotesnio slapimo spalva yra tamsiai geltona, taigi is sviesaus ,,siusio" vertinti irgi yra siokia tokia paklaida.

Ir dar, visi kalba, kad pirmas rytinis slapimas buna koncentruociausias, taciau is savo praktin\kos galiu pasakyti, kad man dar ne vienas rytinis slapimas is visu mano OT ilgo darymo laiko nebuvo ryskesnis nei kad darnat is popietines porcijos. Gal but galima tuo pagristi, kad LH hormonas kaip tik ir gaminasi esant sviesiam paros laikui ir mums esant budriems, o ne miegant.

Tai tiek teorijos ir praktikos ir mano puses ax.gif
Sekmes testuojantis ir kad viskas baigtusi rezultatu nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(lungo @ 2009 11 06, 10:49)
vakar pasidariau,tai taip pat isvydau vaiduokliuka,sona vis maudzia,o pas mane 30 jautrumo.

g.gif Siūlau toliau testuotis ir NEPAMIRŠTI ND thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2009 11 06, 10:39)
Dabar papasakosiu is medicinines puses, kuo gerai yra 30 jautrumo  mirksiukas.gif
Jei pasiziuretumet pirmam puslapyje sudetais keistais visokiais grafikais, ir atidziau juos panagrinetumet, tai matytumet, kad LH tuyri sukilti iki maziausiai 25 IU/l. Cia tom, kurios nepasitiki 30 jautrumo testukais yra sioks toks yrodymas, kad jie nera blogi, kad nera tokie jautrus.
Nors kita puse, kas yra kraujyje ne visad yra toks pat kiekis slapime doh.gif Taigi jei tikrai bus teisingai atliktas didesnio jautrumo testukas, jis turetu uzrysketi. Kas nezino, labaiu koncentruotesnio slapimo spalva yra tamsiai geltona, taigi is sviesaus ,,siusio" vertinti irgi yra siokia tokia paklaida.

Ir dar, visi kalba, kad pirmas rytinis slapimas buna koncentruociausias, taciau is savo praktin\kos galiu pasakyti, kad man dar ne vienas rytinis slapimas is visu mano OT ilgo darymo laiko nebuvo ryskesnis nei kad darnat is popietines porcijos. Gal but galima tuo pagristi, kad LH hormonas kaip tik ir gaminasi esant sviesiam paros laikui ir mums esant budriems, o ne miegant.

Tai tiek teorijos ir praktikos ir mano puses  ax.gif
Sekmes testuojantis ir kad viskas baigtusi rezultatu  nestuke.gif

is mano praktikos tas pats g.gif reiketu ideti posta i pirma psl.irisvis gerai butu kad ta pirma psl.kas nors skaitytu nes ten daug geros info rolleyes.gif
Atsakyti