Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (9 dalis)

QUOTE(inetum @ 2009 11 03, 08:35)

kadangi testuka teks atlikineti darbe o kabinete sedziu ne viena o su vyriskiu ot bus jam idomu ka as cia kaisioju  lotuliukas.gif na bet foto aparatas taseje ir tikiuosi rezultata padesite ivertinti.
tik man iskylo klausimas jei is pradziu darausi su 20 o iskylo klausimas ir noriu dar pakartoti su 30 tai i ta pati slapimo megini kysti testuka juk taip  g.gif  blush2.gif
oi jauciu kiek iskils klausymu man  doh.gif

O kodėl tu nenori grįžus vakare pasidaryt OT? Likus kelioms valandoms iki darbo dienos pabaigos paprastai nebegeriu, nesišlapinu, o grįžus namo ir pasidarau OT. O jei testuką darais 2 kartus dienoj, tai gal yra galimybė tualete pasidaryt? Aš taip darau smile.gif Nes irgi dirbu su dviem vyriškiais, tai tikriausiai raudonuočiau iki begalybės, jei jų akivaizdoj reikėtų OT darytis ir atsakinėt į jų smalsius klausimus biggrin.gif Drovi aš blush2.gif

Neškis darban iškart abu OT (ir 20 jautrumo, ir 30), iš pradžių merk dvidešimtuką, ir jei matysi, kad nori pasitikrinti, po kelių minučių įmerksi ir trisdešimtuką mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytr @ 2009 11 03, 11:03)
O kodėl tu nenori grįžus vakare pasidaryt OT? Likus kelioms valandoms iki darbo dienos pabaigos paprastai nebegeriu, nesišlapinu, o grįžus namo ir pasidarau OT. O jei testuką darais 2 kartus dienoj, tai gal yra galimybė tualete pasidaryt? Aš taip darau smile.gif Nes irgi dirbu su dviem vyriškiais, tai tikriausiai raudonuočiau iki begalybės, jei jų akivaizdoj reikėtų OT darytis ir atsakinėt į jų smalsius klausimus biggrin.gif Drovi aš blush2.gif
Neškis darban iškart abu OT (ir 20 jautrumo, ir 30), iš pradžių merk dvidešimtuką, ir jei matysi, kad nori pasitikrinti, po kelių minučių įmerksi ir trisdešimtuką mirksiukas.gif

Cia ne drovume esme 4u.gif ... Cia jau butu nepagarba tiek tiems vyrams, tiek paciai sau .... Darytis testus kabinete prie svetimu zmoniu doh.gif blink.gif ??? Taip dar nesu girdejus doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 11 03, 11:35)
Cia ne drovume esme  4u.gif ... Cia jau butu nepagarba tiek tiems vyrams, tiek paciai sau .... Darytis testus kabinete prie svetimu zmoniu  doh.gif  blink.gif ??? Taip dar nesu girdejus  doh.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
inetum, į kabinetą nešiesi siusį blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 03 lapkričio 2009 - 12:02
Dar sugalvojau, kaip galima testuotis, jei darbe nepatogu.. Galima paimti dieninį sysiuką į užsukamą plastikinę tyrimų tarą ir atlikti namie, vakare 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 11 03, 11:52)

inetum, į kabinetą nešiesi siusį  blink.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O ką, gal dar vyrukai padėtų testuotis - vienas merkia juostelę į šlapimą, kitas - skaičiuoja minutes lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Man asmeniškai - pagarba, nepagarba irnesakyk.gif Tik, kaip minėjau, būtų gėda testuotis vyrų akivaizdoj. O ir jie greičiausiai ironiškų replikų nepagailėtų.

Inetum, klausyk ką mergaitės sako, geriau nesitestuok prie kolegos 4u.gif

Žydros akys, o kažin, ar kelias valandas laikant šlapimą, jo rezultatai būtų tikslūs? g.gif Nesu taip dariusi g.gif
Atsakyti
OI MERGINOS JUS MANE NE TAIP SUPRATOTE blush2.gif biggrin.gif ZINOMA KAD NESINESIU GALIMA IR TUOLETE UZSIDARIUSI PASIDARYTI. TIK MANO KOLEGA PRIPRATES KAD PIETAUTUME KARTU TAI JAM VISAKS SMALSU KAS KUR KODEL UZTRUNKU IR TAIP TOLIAU.
PER PIETUS MANAU GERIAUSIA BUNA NES TADA TIRKAI NEBUNU GERUSI ILGESNI LAIKA VANDENS rolleyes.gif

Papildyta:
Na va testuka atlykau(be kolegos pagalbos tongue.gif ) ir isryskejo tik viena juostele. reiskiasi dar niekas nevyksta reikes isbandyti po dveju dienu. dar iskylo vienas klausymas o jei prasidedant mms pirmas dienas tik pasirode po laseli kraujuko jus jau skaiciuojate kaip pirma ciklo diena nors gausesnes isskyros pasirodo veliau. blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytr @ 2009 11 03, 13:49)

Žydros akys, o kažin, ar kelias valandas laikant šlapimą, jo rezultatai būtų tikslūs?  g.gif Nesu taip dariusi g.gif

Šlapimą galima laikyti kambario temperatūroje 12 val., o šaldytuve iki 24 val. 4u.gif ir jis išlieka nepakitęs 4u.gif
Atsakyti
o kiek tiklsiai reik laikyt imerkus i sisiuka g.gif ar ne 10 sekundziu g.gif tai ne taip ilgai ir tam tualete uztrunki g.gif
Atsakyti
QUOTE(inetum @ 2009 11 03, 13:08)
Na va testuka atlykau(be kolegos pagalbos  tongue.gif ) ir isryskejo tik viena juostele. reiskiasi dar niekas nevyksta reikes isbandyti po dveju dienu. dar iskylo vienas klausymas o jei prasidedant mms pirmas dienas tik pasirode po laseli kraujuko jus jau skaiciuojate kaip pirma ciklo diena nors gausesnes isskyros pasirodo veliau.  blush2.gif  g.gif

o kelinta CD tau?
As mm pradedu skaiciuoti kai gausesnes isskyros pasirodo, o pirma diena pvz man tik pateplioja, tad tos dienos dar neskaiciuoju kaip pirmos CD mirksiukas.gif siaip matuojant BT ir pildant grafikiukus, programa pradeda nauja cikla tik tada, kai pazymi jau gausias mm ax.gif
Atsakyti
na va pradejau skaiciuoti nuo pirmo pasirodyto laso tai gavosi kad vakar buvo 16 cd bet dabar jau nebezynau kelinta cia butu nes kaip minejau pimas kokias tirs dienas pasirodo tik po keleta lasu o daugiau kaip pradeda is kart upeliais begti kad nuo kedes sunku atsistoti doh.gif
bet kiek internete skaiciau kad reikia skaiciuoti nuo pirmo pasirodziusio kraujo. tai kaip dabar is tikro g.gif
o kaip kitos merginos skaiciuoja idomu g.gif
Atsakyti
Man irgi panasiai buna, ginekologe sake skaiciuoti nuo tos dienos kai pasirodo nors laselis kraujo.
Atsakyti
sveikutes paneles, zinokit neskaiciau as nuo pradziu jusu temeles tai galbut snekejote apie si produkta , mes negalejome sulaukti mazylio 2.5 metu net ir su gyd pagalba.... Bet paskutini cikla nusipirkau si ovuliacijos monitoriu http://www.amazon.co...ASIN=B0000532QB ir siuo metu mums 7savaiteles nestuke.gif . Nesakau jog tik tai nuleme bet ,kad atitaikem dienas tai 100% blush2.gif Galbut kam pravers si info mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Corina: 04 lapkričio 2009 - 19:33