Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (9 dalis)

QUOTE(miauka @ 2009 10 29, 18:47)
Sveikos! Prisijungsiu ir as prie jusu, gadinu jau OT po biski. Ir iskart turiu toki durna klausima ax.gif Kiek dienu po ovuliacijos OT dar buna teigiamas: vakar rode dvi ryskias juosteles, siandien Test juostele truputi tamsesne negu kontroline.? Tai siandien man dar vaisingos dienos, ar nebe?? Aisku as durna galva pradejau daryti tik nuo vakar (12cd), nes pradzioj galvoju si men pabandyti taip kaip gausis, ale neiskenciau blush2.gif tai is tikruju jau ir neaisku gal ir 11cd. jis butu teigiamas..Siaip pagal pozymius (spogai, savijauta) tai O  ivyko 10d.

turetu buti dabar vaisingas periodas, nes O pagal viska ivyksta esant didziausiai LH bangai arba jai leidziantis. t.y. yra rekomendacija ND atlikineti nuo pirmos teigiamo OT dienos iki kol juostele bus visai blanki (t.y. butu apie 3-4 dienas).

Tik patyrusios ir irlgiau testuojancios save jau daug maz zino kiek dienu pas jas buna teigiami ir kokio ryskumo ir kada galima ND atlikti geriausia. Bet kokiu atveju kas antra diena ND irgi ne pro sali mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif Labai acu uz atsakyma. biggrin.gif

Tikrai ND svarbiasias vaidmuo tenka drinks_cheers.gif , bet tai, kai reikia, tai vis kazkaz sutrukdo.. Ai reikejo planuot jaunystej tada ir ND buvo kasdien, seniai jau buciau buvus nestuke.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(miauka @ 2009 10 29, 19:07)
4u.gif Labai acu uz atsakyma. biggrin.gif

Tikrai ND svarbiasias vaidmuo tenka drinks_cheers.gif , bet tai, kai reikia, tai vis kazkaz sutrukdo.. Ai reikejo planuot jaunystej tada ir ND buvo kasdien, seniai jau buciau buvus  nestuke.gif lotuliukas.gif

oij tik nereikia cia, jaunystej, o ka dabar virs 60 ? lotuliukas.gif
pas mus panasiai, kai jau nustatau, kad laikas - tai va taip uzsieme arba kas nors jau taip sugadina reikala, kad neina nei atsipalaiduoti doh.gif Arba dar geriau - apsipykstam verysad.gif
O seniau tai saugodavomes, nors ir nebuvom jau paaugliai, bet buvom atsakingi. Kad zinotumem kad cia ne taip parasta tai kiek pinigu butume sutaupe lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(miauka @ 2009 10 29, 18:47)
Sveikos! Prisijungsiu ir as prie jusu, gadinu jau OT po biski. Ir iskart turiu toki durna klausima ax.gif Kiek dienu po ovuliacijos OT dar buna teigiamas: vakar rode dvi ryskias juosteles, siandien Test juostele truputi tamsesne negu kontroline.? Tai siandien man dar vaisingos dienos, ar nebe?? Aisku as durna galva pradejau daryti tik nuo vakar (12cd), nes pradzioj galvoju si men pabandyti taip kaip gausis, ale neiskenciau blush2.gif tai is tikruju jau ir neaisku gal ir 11cd. jis butu teigiamas..Siaip pagal pozymius (spogai, savijauta) tai O  ivyko 10d.

Jei testinė ryškesnė už kontrolinę, tai būtent tą dieną ir yra LH banga, o O turėtų būti sekančia dieną po bangos mirksiukas.gif Ir žiūrint kokio jautrumo OT naudoji mirksiukas.gif
Man asmeniškai 20-tukai su II išryškėja dieną prieš LH. LH dieną būna RYŠKŪS, o O dieną blankesnis bet II. O paskui tik vaiduokliauja. 30-tukas II pasidaro TIK per LH bangą (t.y. tik diena prieš O) mirksiukas.gif Čia kiekvienai individualiai- pirmas ciklas yra kaip eksperimentinis mirksiukas.gif Labai linkiu, kad tas eksperimentas pavirstų į nestuke.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2009 10 29, 20:13)
oij tik nereikia cia, jaunystej, o ka dabar virs 60 ?  lotuliukas.gif
pas mus panasiai, kai jau nustatau, kad laikas - tai va taip uzsieme arba kas nors jau taip sugadina reikala, kad neina nei atsipalaiduoti  doh.gif Arba dar geriau - apsipykstam  verysad.gif
O seniau tai saugodavomes, nors ir nebuvom jau paaugliai, bet buvom atsakingi. Kad zinotumem kad cia ne taip parasta tai kiek pinigu butume sutaupe  lotuliukas.gif

na aisku dar ne 60 mirksiukas.gif Siaip negerai pasakiau, turejau omeny laika, kai buvo nerupestingi metai, galejai ND kasdien blush2.gif Aisku tada ne vaikai buvo galvoje..Jo jei zinociau, kaip "lengva" pastuoti ir sekmingai isnesioti, tai pradeciau daug anksciau doh.gif

QUOTE(Ice tea @ 2009 10 30, 09:47)
Jei testinė ryškesnė už kontrolinę, tai būtent tą dieną ir yra LH banga, o O turėtų būti sekančia dieną po bangos  mirksiukas.gif Ir žiūrint kokio jautrumo OT naudoji  mirksiukas.gif
Man asmeniškai 20-tukai su II išryškėja dieną prieš LH. LH dieną būna RYŠKŪS, o O dieną blankesnis bet II. O paskui tik vaiduokliauja. 30-tukas II pasidaro TIK per LH bangą (t.y. tik diena prieš O)  mirksiukas.gif Čia kiekvienai individualiai- pirmas ciklas yra kaip eksperimentinis  mirksiukas.gif Labai linkiu, kad tas eksperimentas pavirstų į  nestuke.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Labai aciu uz atsakyma ir palinkejimus, visoms linkiu kuo greiciau ir sekmingiau nestuke.gif Man dabar jau belieka laukt, ar sekmingas sis ciklas..Bent jau ovuliacija buvo- jau gerai cool.gif . Del jautrumo nzn - naudojau sita http://www.hiperfarm...4205fe55ab2.jpg
Ten nebuvo parasyta, ar jis 20, ar 30...
Atsakyti
Jei man OT pirma diena buvo teigiamas ketvirtadieni pries dvi savaites tai iseina kad siandien kaipo pirma diena kaip mm veluoja ane? Nes O tada buvo penktadieni...
Atsakyti
QUOTE(Eglucia @ 2009 10 31, 12:56)
Jei man OT pirma diena buvo teigiamas ketvirtadieni pries dvi savaites tai iseina kad siandien kaipo pirma diena kaip mm veluoja ane? Nes O tada buvo penktadieni...

ziurint kokio ilgio tavo antra faze 4u.gif be to O ne butinai buvo penktadieni,galejo buti ir sestadieni ir dar ta pati ketvirtadieni.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo - hal -: 31 spalio 2009 - 18:05
QUOTE(miauka @ 2009 10 30, 21:17)
naudojau sita http://www.hiperfarm...4205fe55ab2.jpg
Ten nebuvo parasyta, ar jis 20, ar 30...

jo zinau sitie yra lyg tais 40 jautrumo. Bet jie man rode po kelias dienas , berods 4) teigimi doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

as naujoke super mamoje...
nesu bandziusi ovuliacijos testu. gal patartumete koki naudoti...kaip naudoti, nes pastoti nepavyksta ir su chlamdijomis kovoju, bet jos mane nugali verysad.gif
Atsakyti
Sveikutes mergaites 4u.gif Noriu prisijungti ir as blush2.gif Dar kolkas nedariau OT, nes dabar dar tik ciklo pradzia, bet jau ruosiuosi po truputi drinks_cheers.gif Eisiu paskaitysiu visa tema, daugiau info zinosiu, jei kokiu klausimu kils, aisku klausiu mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos, na ir as prisidedu prie naujokiu su bandymais su OT. testukus gavau su palinkejimu is ZA tai tikiuosi akd ir pakaks pirmo karto ax.gif bet pagyvensim pamatysim...
kadangi testuka teks atlikineti darbe o kabinete sedziu ne viena o su vyriskiu ot bus jam idomu ka as cia kaisioju lotuliukas.gif na bet foto aparatas taseje ir tikiuosi rezultata padesite ivertinti.
tik man iskylo klausimas jei is pradziu darausi su 20 o iskylo klausimas ir noriu dar pakartoti su 30 tai i ta pati slapimo megini kysti testuka juk taip g.gif blush2.gif
oi jauciu kiek iskils klausymu man doh.gif
Atsakyti
QUOTE(inetum @ 2009 11 03, 09:35)
sveikos, na ir as prisidedu prie naujokiu su bandymais su OT. testukus gavau su palinkejimu is ZA tai tikiuosi akd ir pakaks pirmo karto  ax.gif bet pagyvensim pamatysim...
kadangi testuka teks atlikineti darbe o kabinete sedziu ne viena o su vyriskiu ot bus jam idomu ka as cia kaisioju  lotuliukas.gif na bet foto aparatas taseje ir tikiuosi rezultata padesite ivertinti.
tik man iskylo klausimas jei is pradziu darausi su 20 o iskylo klausimas ir noriu dar pakartoti su 30 tai i ta pati slapimo megini kysti testuka juk taip  g.gif  blush2.gif
oi jauciu kiek iskils klausymu man  doh.gif

Taip, į tą patį 4u.gif
Galima vaistinėje nusipirkti plastikinį mėginių buteliuką (plačiu kakleliu) su užsukimu ir ten pasilikti šlapimą, kol 20 ryškumo jau nebesikeis ir jei bus ryškus, tada įkištum dar ir 30 jautrumo smile.gif
Atsakyti