QUOTE(Linutas @ 2009 10 28, 08:15)
neguodziu, bet ir nesidziaugiu
panos, ei, panos, nagi pasiuskit jus irgi special ZA koki virusiuka, kuriom jau pavyko su jos testukais tapti Na kiek gi ji gali cia trintis, reikia ja varyti pas
panos, ei, panos, nagi pasiuskit jus irgi special ZA koki virusiuka, kuriom jau pavyko su jos testukais tapti Na kiek gi ji gali cia trintis, reikia ja varyti pas
Na, primenu, kad po tokių nelaimingų, nesamoningų trijų nėštumų per metus, tai mes dabar saugomės Atidėjom planavimus neribotam laikui.. arba netyčiukui
QUOTE(razina8 @ 2009 10 28, 08:45)
Tikekimes visos begaudancios OT is cia keliaus i skyreli Bet mums si menesi neiseis atlikti namu darbu, nes vyrui nosies pertrava operuos Tai tikiuosi, kad ovuliacija nusikels, kadangi ciklas nereguliarus ir iseis kazka pagaminti...
Ko ir linkiu
QUOTE(lungo @ 2009 10 28, 10:10)
sveikos,as jau po gines,tai ir ta gine man patvirtino,kad jis neveikia,kaip kontraceptikas ,tad pasikliausiu ju nuomone,paskyre echo,ziures,kaip bresta folikulai,ir dar tyrima,del smulkiai plintanciu ligu,tik nezinau,kur man ji cia daryt,kiek kainuoja?gal kam dare
Na, ne mano reikalas, bet ta gine aš nepasitikėčiau na nesamonė, kad diufastonas (progesteronas) neblokuotų O Jei neturi galimybės nueiti pas kitą ginę, tai pasiskaitinėk, kad ir SM, pamatysi, ką mergaitės apie tai rašo