Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (9 dalis)

QUOTE(Linutas @ 2009 10 28, 08:15)
neguodziu, bet ir nesidziaugiu  liezuvis.gif
panos, ei, panos, nagi pasiuskit jus irgi  special  ZA koki virusiuka, kuriom jau pavyko su jos testukais tapti nestuke.gif Na kiek gi ji gali cia trintis, reikia ja varyti pas  nestuke.gif

Na, primenu, kad po tokių nelaimingų, nesamoningų trijų nėštumų per metus, tai mes dabar saugomės blush2.gif Atidėjom planavimus neribotam laikui.. arba netyčiukui lotuliukas.gif

QUOTE(razina8 @ 2009 10 28, 08:45)
Tikekimes visos begaudancios OT is cia keliaus i  nestuke.gif  skyreli smile.gif Bet mums si menesi neiseis atlikti namu darbu, nes vyrui nosies pertrava operuos  verysad.gif  Tai tikiuosi, kad ovuliacija nusikels, kadangi ciklas nereguliarus ir iseis kazka pagaminti...  g.gif

Ko ir linkiu 4u.gif
QUOTE(lungo @ 2009 10 28, 10:10)
sveikos,as jau po gines,tai ir ta gine man patvirtino,kad jis neveikia,kaip kontraceptikas g.gif ,tad pasikliausiu ju nuomone,paskyre echo,ziures,kaip bresta folikulai,ir dar tyrima,del smulkiai plintanciu ligu,tik nezinau,kur man ji cia daryt,kiek kainuoja?gal kam dare rolleyes.gif

Na, ne mano reikalas, bet ta gine aš nepasitikėčiau schmoll.gif na nesamonė, kad diufastonas (progesteronas) neblokuotų O schmoll.gif 4u.gif Jei neturi galimybės nueiti pas kitą ginę, tai pasiskaitinėk, kad ir SM, pamatysi, ką mergaitės apie tai rašo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydros akys @ 2009 10 28, 09:31)
Na, primenu, kad po tokių nelaimingų, nesamoningų trijų nėštumų per metus, tai mes dabar saugomės blush2.gif Atidėjom planavimus neribotam laikui.. arba netyčiukui lotuliukas.gif

mirksiukas.gif Viskas bus gerai thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Žydros akys @ 2009 10 28, 11:31)
Ko ir linkiu 4u.gif

Na, ne mano reikalas, bet ta gine aš nepasitikėčiau schmoll.gif  na nesamonė, kad diufastonas (progesteronas) neblokuotų O schmoll.gif  4u.gif Jei neturi galimybės nueiti pas kitą ginę, tai pasiskaitinėk, kad ir SM, pamatysi, ką mergaitės apie tai rašo wink.gif

tai cia kita gine taip pasake,ir tikrai ne veterinare.matai su tais skaitinejimais,tai as pasimokiau jau doh.gif ,pasikliausiu 2 giniu nuomone ju nuomuone ta pati,ziuresim kas bus,neuzsiimsiu saviveikla ax.gif .pagyvensim pamatysim.
Atsakyti
QUOTE(lungo @ 2009 10 28, 08:10)
sveikos,as jau po gines,tai ir ta gine man patvirtino,kad jis neveikia,kaip kontraceptikas g.gif ,tad pasikliausiu ju nuomone,paskyre echo,ziures,kaip bresta folikulai,ir dar tyrima,del smulkiai plintanciu ligu,tik nezinau,kur man ji cia daryt,kiek kainuoja?gal kam dare rolleyes.gif

blink.gif blink.gif blink.gif

as sutnku su zydros akys,man paciai teko gerti duphastona,nu tokio pasakymo kaip tau kad pasake tai as nesuprantu..kazkaip nea schmoll.gif
Atsakyti
Labas mergaites 4u.gif

Prisimenat, kazkada cia jusu uzklausiau del poryskio OT ciklo gale? Zydros akys ir Ice tea taip uztikrintai pasake, kad laukiuosi... NT ryskejo, ryskejo, mm neatejo ir... pries pora dienu ginius patvirtino nestuma, sirdele plaka bigsmile.gif Tik neramina tai, kad zirniukas gera savaite atsilieka, reiks echo kartot po poros savaiciu unsure.gif Tikiuosi viskas bus gerai smile.gif

Zydros akys OT praverte ir NT pasitaike su virusiukais biggrin.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 10 27, 15:15)
Ko 15-kos dienų g.gif Gal 15 dienų po O  bigsmile.gif

As instrukcijoje perskaiciau kad testukas rodo tik po 15 paru
Atsakyti
sveikos. tikiuosi rytoj sulaukti is ZA OT ir kibsim i darba, bet tik galva neisnesa kada cia geriau rpadejus daryti testus nes ciklas isireguliaves visai o ir menstruacijos vos ne po dvi savates eina jau 10 cd o dar iki siol tepa smarkiai. na bandysim is pirmo karto pagal nuojauta isbandyti OT. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(- hal - @ 2009 10 28, 12:38)
blink.gif  blink.gif  blink.gif
as sutnku su zydros akys,man paciai teko gerti duphastona,nu tokio pasakymo kaip tau kad pasake tai as nesuprantu..kazkaip nea schmoll.gif

drinks_cheers.gif aš net internete gydytojos Keršulytės komentarą radau, kad neskiriamas nuo pirmos c.d., na, bet kaip sakau, ne mano reikalas ir čia jau ne į temą ax.gif nepamirštam apie ką tema ax.gif biggrin.gif
QUOTE(Evatam @ 2009 10 28, 12:59)
Labas mergaites 4u.gif

Prisimenat, kazkada cia jusu uzklausiau del poryskio OT ciklo gale? Zydros akys ir Ice tea taip uztikrintai pasake, kad laukiuosi... NT ryskejo, ryskejo, mm neatejo ir... pries pora dienu ginius patvirtino nestuma, sirdele plaka bigsmile.gif Tik neramina tai, kad zirniukas gera savaite atsilieka, reiks echo kartot po poros savaiciu unsure.gif Tikiuosi viskas bus gerai smile.gif

Zydros akys OT praverte ir NT pasitaike su virusiukais biggrin.gif Aciu 4u.gif

wub.gif Sveikinu, mergyt 4u.gif
O dėl atsilikimo savaitę-nesijaudink.. gal O buvo šiek tiek vėliau, gal įsitvirtino vėliau.. mažiau nervuokis dėl tokių niekų irnesakyk.gif wub.gif Svarbu vietoj, vystosi ir viskas bus gerai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Evatam @ 2009 10 28, 11:59)
Labas mergaites 4u.gif

VALIO thumbup.gif thumbup.gif O gal mažutis užkibo savaitę vėliau mirksiukas.gif Viskas bus SUPER- aukit ir apvalėkit wub.gif
Papildyta:
QUOTE(PIneta @ 2009 10 28, 12:27)
As instrukcijoje perskaiciau kad testukas rodo tik po 15 paru

TAi žinok bus 15 DPO mirksiukas.gif Apsiūsiok NT greičiau bigsmile.gif Laukiam rezultatų thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
gal za man gali idet komentara tos gyd.nuoroda i az ax.gif ,tai ir pabaigai ,noriu uzbaigt ta tema,siandien buvau ir pas kita gyd,pas ta kur paskyre,tai va si men ppagersiu taip,kad viskas atsistatytu,kad pailsetu,o nuo kito siko gersiu po o,bet ir sita cikla yra galimybe nestuke.gif ,tai kreipsiuos pas za vel testuku.
Atsakyti
QUOTE(Žydros akys @ 2009 10 28, 12:48)
wub.gif  Sveikinu, mergyt 4u.gif
O dėl atsilikimo savaitę-nesijaudink.. gal O buvo šiek tiek vėliau, gal įsitvirtino vėliau.. mažiau nervuokis dėl tokių niekų irnesakyk.gif wub.gif Svarbu vietoj, vystosi ir viskas bus gerai wub.gif

QUOTE(Ice tea @ 2009 10 28, 14:05)
VALIO  thumbup.gif  thumbup.gif O gal mažutis užkibo savaitę vėliau  mirksiukas.gif Viskas bus SUPER- aukit ir apvalėkit  wub.gif

Aciu mergytes 4u.gif O buvo 19 CD, as ir galvoju, kad del to ir gali but mazesnis ax.gif
Atsakyti
Sveikos! Prisijungsiu ir as prie jusu, gadinu jau OT po biski. Ir iskart turiu toki durna klausima ax.gif Kiek dienu po ovuliacijos OT dar buna teigiamas: vakar rode dvi ryskias juosteles, siandien Test juostele truputi tamsesne negu kontroline.? Tai siandien man dar vaisingos dienos, ar nebe?? Aisku as durna galva pradejau daryti tik nuo vakar (12cd), nes pradzioj galvoju si men pabandyti taip kaip gausis, ale neiskenciau blush2.gif tai is tikruju jau ir neaisku gal ir 11cd. jis butu teigiamas..Siaip pagal pozymius (spogai, savijauta) tai O ivyko 10d.
Atsakyti