Aciu uz sveikinimus, HCG patvirtino, kad esu nescia ne daugiau dvieju savaiciu. Nors as ir taip zinau kad dabar yra nepilnos dvi savaites, nes nustatinejau OT. Negaliu pasakyt ar butent tai padejo, nes buvo tik antras planavimo menuo, bet pirmaji OT testuku nedariau ir nepavyko.
Siaip isvis niekada neisivaizdavau saves nescios ir vis galvojau, kad turesiu dideliu sunkumu pastojant, nes pastoviai gydziausi nuo visokiu vietiniu problemu, pavasari turejau gimdos kaklelio operacija, po jos ilgiau nei menesi sirgau MM, nors labai rimtu problemu nebuvo.
Vistiek bijau stipriai dziaugtis, zinau koks tas zirnis trapus. O kur dar visokie negimdiniai...
Linkiu visoms paciu geriausiu rezultatu
Nujauciu, kad prasideda man velavusios mm..
Visa diena pilva skauda ir teplioti pradejo. Anksciau nera per mm pilvo skaudeje, cia dabar turbu del to velavimo taip, visgi 4 dieneles suvelavo..
Jauciu paskutini menesi dar planuosiu, o paskui viska paliksiu likimo valiai. Nes jau atsibodo kiekviena menesi tiketis ir liudet, kad nepavyksta...
Visa diena pilva skauda ir teplioti pradejo. Anksciau nera per mm pilvo skaudeje, cia dabar turbu del to velavimo taip, visgi 4 dieneles suvelavo..
Jauciu paskutini menesi dar planuosiu, o paskui viska paliksiu likimo valiai. Nes jau atsibodo kiekviena menesi tiketis ir liudet, kad nepavyksta...
QUOTE(Varna @ 2009 10 24, 13:45)
Aciu uz sveikinimus, HCG patvirtino, kad esu nescia ne daugiau dvieju savaiciu.
Dar kartą sveikinimai
O kiek HCG?
QUOTE(LatinaLa @ 2009 10 24, 14:00)
Nujauciu, kad prasideda man velavusios mm..
Imk balioną ir neliūdėk
Aš tai visai praeitą mėnesį susivėliau. Ovuliacija lyg ir nevyko tuo pačiu laiku, kaip praeitą mėnesį ( OT nerodė). Tada lioviausi testukus daryti ir apie 20-21 сd vėl pasidariau ir panašiau į ovuliaicją buvo, bet nd tuo metu nedarėm . Tada atėjo laikas mėnesinėm, o jos vėlavo ... Iškentėjau NT nepadarius ir kitą dieną sulaukiau mmm. Šį mėnesį jau vėl artėja 20 cd ir testukai kol kas ovuliacijos nerodė, pagal gleives irgi nesimatė tik šoną maudė. Dabr jau gaudau kantriai O iki kol pagausiu.
Aš taip pat turiu ŽA testukus, tik nežinau ar jie su linkėjimais buvo, nes pažįstama buvo užsakius ir sau ir man.
Geriu duphastona tai dar ir tai suteikia daugiau vilties greičiau tapti .
Didžiausi sveikinimai Varnai, laikau kumstukus kad žirniukas stipriai įsitvirtintų pas mamytę pilvuky !
Aš taip pat turiu ŽA testukus, tik nežinau ar jie su linkėjimais buvo, nes pažįstama buvo užsakius ir sau ir man.
Geriu duphastona tai dar ir tai suteikia daugiau vilties greičiau tapti .
Didžiausi sveikinimai Varnai, laikau kumstukus kad žirniukas stipriai įsitvirtintų pas mamytę pilvuky !
QUOTE(Žydros akys @ 2009 10 24, 14:27)
aciu
nelauksiu dabar kitu mm
QUOTE(Žydros akys @ 2009 10 24, 13:27)
HCG 66. Maziukas toks Dariau vakar per pietus. Idomiai taip pakomentavo moteriske is laboratorijos- sakau ka reiskia tas skaicius, sako ,,nu nescia". Taip ir suzinojau, kad esu ,,nu nescia"
QUOTE(Varna @ 2009 10 24, 16:26)
HCG 66. Maziukas toks Dariau vakar per pietus. Idomiai taip pakomentavo moteriske is laboratorijos- sakau ka reiskia tas skaicius, sako ,,nu nescia". Taip ir suzinojau, kad esu ,,nu nescia"
Mažiukas, bet užaugs
šyrit sulaukiau nelabųjų mmm , o jau taip atrodė, kad pagal OT viskas turi būti ok , ir BT matavau, atrodė kad ND irgi laiku padaryta, na bet ka padarysi lauksim kitos O ir bandysim vėl, tik kas blogiausia kad mano vyriškis dažnai turi išvykti darbo reikalais i prancuzija ir kai bus ta O jo gali nebuti LT ,
Sveikos
Varna, didziausi sveikinimai
Varna, didziausi sveikinimai
QUOTE(jurgitux1978 @ 2009 10 25, 11:47)
šyrit sulaukiau nelabųjų mmm , o jau taip atrodė, kad pagal OT viskas turi būti ok , ir BT matavau, atrodė kad ND irgi laiku padaryta, na bet ka padarysi lauksim kitos O ir bandysim vėl, tik kas blogiausia kad mano vyriškis dažnai turi išvykti darbo reikalais i prancuzija ir kai bus ta O jo gali nebuti LT ,
As tai taip ir nesuprantu sulaukiau mm ar ne.. antradieni turejo buti, bet neprasidejo, nuo vakar truputi pateplioja bet normaliu mm kai ir nera, temperatura vis nekrenta..tik baisiai pykinti pradejo, jau antra diena negaliu nieko valgyti.. Jei nebutu buves neigiamas kraujo tyrimas tai tikrai pagalvociau, kad , o dabar tik laukiu, akd viskas greiciau baigtusi ir prasidetu normalus ciklas.
Man tas pats su vyru, labai daznai kai O jis buna isvykes ir pan, tai jau stengiames, kad tomis dienomis nors karta .. dabar paziurejau, kad lapkriti irgi gali nelabai kas gautis per jo darbus.. , na bet stengsimes
QUOTE(LatinaLa @ 2009 10 25, 13:19)
As tai taip ir nesuprantu sulaukiau mm ar ne.. antradieni turejo buti, bet neprasidejo, nuo vakar truputi pateplioja bet normaliu mm kai ir nera, temperatura vis nekrenta..tik baisiai pykinti pradejo, jau antra diena negaliu nieko valgyti.. Jei nebutu buves neigiamas kraujo tyrimas tai tikrai pagalvociau, kad , o dabar tik laukiu, akd viskas greiciau baigtusi ir prasidetu normalus ciklas.
Man tas pats su vyru, labai daznai kai O jis buna isvykes ir pan, tai jau stengiames, kad tomis dienomis nors karta .. dabar paziurejau, kad lapkriti irgi gali nelabai kas gautis per jo darbus.. , na bet stengsimes
tai va sunku viska suplanuoti ir suderinti, maniski tai lapriti gali ir nespeti ant O gryzti, tai ir vel dasides vienas mieno planavimo o taip noretusi greiciau patapti bet aisku viskas dievo rankose
O man šį mėnesį paranoja
Žodžiu šį mėnesį apsileidus.. kada buvo paskutinės mmm tik preliminariai atsimenu (nepasižymėjau ), OT dariau ne reguliariai, taip kad, kada O buvo nežinau
Nors nesisaugojom tik vieną dieną, ir tai iki O (tą dieną OT buvo pakankamai ryškus, bet ne teigiamas ir dar po to tris dienas buvo pakankamai ryškus) tolokai.. bet man paranoja, kad laukiuosi
Šiandien maždaug ..... 29 c.d.(paskutiniais mėnesiais ciklas iš 32-38 d. sutrumpėjęs iki 27-29 ), OT vaiduokliauja, NT neigiamas.. bet gal dar ne viskas prarasta ? Juk vis tik paranoja
Žodžiu šį mėnesį apsileidus.. kada buvo paskutinės mmm tik preliminariai atsimenu (nepasižymėjau ), OT dariau ne reguliariai, taip kad, kada O buvo nežinau
Nors nesisaugojom tik vieną dieną, ir tai iki O (tą dieną OT buvo pakankamai ryškus, bet ne teigiamas ir dar po to tris dienas buvo pakankamai ryškus) tolokai.. bet man paranoja, kad laukiuosi
Šiandien maždaug ..... 29 c.d.(paskutiniais mėnesiais ciklas iš 32-38 d. sutrumpėjęs iki 27-29 ), OT vaiduokliauja, NT neigiamas.. bet gal dar ne viskas prarasta ? Juk vis tik paranoja