Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (9 dalis)

QUOTE(lungo @ 2009 10 23, 11:04)
o uz tuos palinkejimus atskirai susimoket,ar cia po blatu kaikuriom .as tai negavau schmoll.gif

Susimokėt lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Varna @ 2009 10 23, 10:31)
O OT tiksliau parodytų? Ar turėtų rodyti dvi vienodai ryškias? Ar galiu daryti vidury dienos?  4u.gif

OT turėtų būti arba teigiamas, arba laaabai ryškus 4u.gif
QUOTE(lungo @ 2009 10 23, 11:04)
o uz tuos palinkejimus atskirai susimoket,ar cia po blatu kaikuriom .as tai negavau schmoll.gif

blush2.gif Aš kartais per skubėjimą neprisegu, bet čia retai kada blush2.gif
Atsiprašau, kad nepalinkėjau.. pasitaisysiu kitą kartą 4u.gif
QUOTE(Ice tea @ 2009 10 23, 11:16)
Susimokėt  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Gausi diržo tu man.... wub.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
o pastoti kazin galima per tas vaisingas tik dienas ar nebutinai perjas?
as labai noriu buti nestuke.gif tai jau man atrodo kad cia mane pykina ir taip toliau kad jau man papukus skauda na jau labai prisvaigus esu.Na niekada dar nebuvo kad seip man pries menesines pykintu,nors vakar pykino netiek kad pykino vemt toli grazu nesinorejo bet tokis jausmas kad pykina ir kad gerkleja kazkokis guzas atsistojas,na pati nezinau kaip pavadinti ta pykinima.ir noriu nestumo testa pasidaryti ir bijau bet zinau kad nieko nebus nes nepervaisingas dienas mylejomes
Atsakyti
QUOTE(PIneta @ 2009 10 23, 13:52)
o pastoti kazin galima per tas vaisingas tik dienas ar nebutinai perjas?
as labai noriu buti nestuke.gif tai jau man atrodo kad cia mane pykina ir taip toliau kad jau man papukus skauda na jau labai prisvaigus esu.Na niekada dar nebuvo kad seip man pries menesines pykintu,nors vakar pykino netiek kad pykino vemt toli grazu nesinorejo bet tokis jausmas kad pykina ir kad gerkleja kazkokis guzas atsistojas,na pati nezinau kaip pavadinti ta pykinima.ir noriu nestumo testa pasidaryti ir bijau bet zinau kad nieko nebus nes nepervaisingas dienas mylejomes

Tikrai nebūtinai mirksiukas.gif Labai linkiu, kad pykinimas būtų dėl nestuke.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
bet ar pirmoms savaitem kasnors jauciasi ar koki nors simtomai yra kad laukiesi? ax.gif
as esu cia naujoke.vakar tiktai prisijungiau prie sito vepsaito doh.gif
Atsakyti
QUOTE(PIneta @ 2009 10 23, 14:07)
bet ar pirmoms savaitem kasnors jauciasi ar koki nors simtomai yra kad laukiesi? ax.gif
as esu cia naujoke.vakar tiktai prisijungiau prie sito vepsaito doh.gif

Tikrai yra mirksiukas.gif Bet čia jau reiktų į kitas temutes įlįsti mirksiukas.gif
Atsakyti
ka tik psidariau testukus- melynas NT, zalias OT. Vis dar labai maudzia pilvo apacia. Gelbekit, ka reiskia testukai lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
sveikutes, patiko man ZA OT, bet bijau kad matyt nepavyko mums. Na dar niekas neaisku ir cia kalti ne OT, bet mes patys, su ND nesusitvarkem lotuliukas.gif
Kaip manot jei O buvo 19d. o ND atlikinejom 18 ir 20, kiek sansu kad pagavom savo stebukliuka ?
Atsakyti
QUOTE(Varna @ 2009 10 23, 17:29)
ka tik psidariau testukus- melynas NT, zalias OT. Vis dar labai maudzia pilvo apacia. Gelbekit, ka reiskia testukai  lotuliukas.gif
user posted image

Grazus NT vaiduokliukas 4u.gif
Atsakyti
Varna, nuoširdžiai sveikinu, mergyt.. wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2009 10 23, 17:33)
sveikutes, patiko man ZA OT, bet bijau kad matyt nepavyko mums. Na dar niekas neaisku ir cia kalti ne OT, bet mes patys, su ND nesusitvarkem  lotuliukas.gif
Kaip manot jei O buvo 19d. o ND atlikinejom 18 ir 20, kiek sansu kad pagavom savo stebukliuka ?

Sansai puikus. Man kaip tik ginekologe sake, kad eriausia ND daryti ne kasdien, o kas antra diena. Nes spermiukai vis tiek gyvibingi maziausiai para laiko isbuna.
O tau taip ir gavosi. Be to gi nezinai tiksliai kuria valanda O ivyko, gal ji ivyko 18 d nakti(o kita dena ir buvo teigiamas OT) ir 18 d ND buvo pats tas,
o galejo ji ivykti ir 20d, nors testukas teigiamas buvo 19d..taigi pataikei tai tikrai..
O kaip viskas baigsis tik dievo rankose, leika tik labai tiketis, kad nepasirodys menesines..
Atsakyti
QUOTE(Varna @ 2009 10 23, 18:29)
ka tik psidariau testukus- melynas NT, zalias OT. Vis dar labai maudzia pilvo apacia. Gelbekit, ka reiskia testukai  lotuliukas.gif
user posted image

bigsmile.gif sveikinu, mano NT buvo dar blankesnis, kai parodė, kad laukiuosi savo sūnelio wub.gif
Atsakyti