Oi dabar dar baisiau
Na, jei būtų tiesa, tai OT būtų labai padėję Nes ND buvo mažai, tik per ovuliaciją tris dienas iš eilės varėm
QUOTE(Varna @ 2009 10 23, 08:49)
Atsimenat kaip sakiau kad nėštumo testas dieną prieš mėnesines buvo aiškiai neigiamas?
tai va mėnesinės vėluoja trečia diena Pasidariau testą ir nieko nesuprantu- lyg ir neigiamas, bet tokį labai LABAI neryškų ,,daiktą, panašų į" juostelę matau.
Ką galvojat?
daviau vyrui pažiūrėt, sakau ar matai kažką daugiau nei juostelė, tai parodė į tą antrą, bet jam irgi neaišku.
Pilvą skaudena jau dvi dienas, atrodo jau jau ateina mėnesnių skausmai, ir praeina.
Kaip bijau
tai va mėnesinės vėluoja trečia diena Pasidariau testą ir nieko nesuprantu- lyg ir neigiamas, bet tokį labai LABAI neryškų ,,daiktą, panašų į" juostelę matau.
Ką galvojat?
daviau vyrui pažiūrėt, sakau ar matai kažką daugiau nei juostelė, tai parodė į tą antrą, bet jam irgi neaišku.
Pilvą skaudena jau dvi dienas, atrodo jau jau ateina mėnesnių skausmai, ir praeina.
Kaip bijau
Tikrai II
Sveikinu
ŽA, čia iš tavęs pirktas nėštumo testukas
sveikutes. po metu bandymo ir vieno nesivystancio nusprendziau isbandyti OT. jau is ZA gavau siokios tokios informacijos bet kadangi as siame reikale visiskai naujoke patarkit koio jautrumo geriausiai naudoti pradziai ir koki pasiimti kontroliniam. apie BT matavima nera nei kalbos nes tenka keltis nakti kas valanda prie mazosios tai bandysiu pasikliauti vien testukais. nes pas gydytoja uzregistruota tik gruodzio 15 dienai tai iki tyrimo noreciau ismeginti OT . aciu uz patarimus
QUOTE(inetum @ 2009 10 23, 09:21)
sveikutes. po metu bandymo ir vieno nesivystancio nusprendziau isbandyti OT. jau is ZA gavau siokios tokios informacijos bet kadangi as siame reikale visiskai naujoke patarkit koio jautrumo geriausiai naudoti pradziai ir koki pasiimti kontroliniam. apie BT matavima nera nei kalbos nes tenka keltis nakti kas valanda prie mazosios tai bandysiu pasikliauti vien testukais. nes pas gydytoja uzregistruota tik gruodzio 15 dienai tai iki tyrimo noreciau ismeginti OT . aciu uz patarimus
Siūlau nusipirkti 7 20-tukus ir 3 30-tukus (jei taip ŽA parduos) Ir pirmą ciklą pasekti, kuris tau labiau teisybę rodo Turbūt ŽA pasakojo, kad pirma apsiūsioji 20-tuką ir jei vis vaiduokliauja 30-tuko net neverta naudoti. O jei 20-tukas jau ryškus, tada naudoji 30-tuką ir žiūri kaip tie ryškumai keičiasi dienom.
O šiaip- jei jau matot kad nors vienas ryškėja tai ND BŪTINI
QUOTE(Varna @ 2009 10 23, 09:03)
ŽA, čia iš tavęs pirktas nėštumo testukas
o su palinkėjimais buvo?
Su palinkėjimais. Tikiuosi išsipildė. Nenoriu džiaugtis kol ryškiau neparodys, o tai aš jautrios sielos moteriškė, kaip dėčiau verkti mėnesinių sulaukus
QUOTE(Varna @ 2009 10 23, 09:38)
Su palinkėjimais. Tikiuosi išsipildė. Nenoriu džiaugtis kol ryškiau neparodys, o tai aš jautrios sielos moteriškė, kaip dėčiau verkti mėnesinių sulaukus
na jau na jau.. žinoma, kad viskas bus gerai
O gal ir OT vakar aš šiandien gadinai ?
aciu labai uz patarima einu rasyti laiskuti ZA
Jau ir as uzsisakiau pas ZA, tai labai tikiuosi, kad gerus testukus ides, ypac NT noriu uzsisakyti su dviem juostelem...
QUOTE(Žydros akys @ 2009 10 23, 08:44)
na jau na jau.. žinoma, kad viskas bus gerai
O OT tiksliau parodytų? Ar turėtų rodyti dvi vienodai ryškias? Ar galiu daryti vidury dienos?
QUOTE(Žydros akys @ 2009 10 23, 10:32)
o su palinkėjimais buvo?
o uz tuos palinkejimus atskirai susimoket,ar cia po blatu kaikuriom .as tai negavau