LatinaLa
o nenoretum nulekti ir kraujuka nusileisti..?nereiketu laukti kitos savaiteles ir zinotum
O tai bendras kraujo tyrimas ar tik del nestumo (na tam hormonui nustatyti) ?
Ir kur vilniuj ji greit padaro?
QUOTE(LatinaLa @ 2009 10 22, 09:48)
O tai bendras kraujo tyrimas ar tik del nestumo (na tam hormonui nustatyti) ?
ta kur hcg tikrina kraujije ir pasako jai laukiesi.nestumo planavimo temutei paziurek as ne LT gyvenu bet zinau kad mergaites daznai darydavosi
apie 30 litu kaina.
QUOTE(Žydros akys @ 2009 10 22, 10:38)
O ką OT rodo ? Gal laaaabai teigiamą?
labai neigiamą
QUOTE(LatinaLa @ 2009 10 22, 12:22)
as jau ir siandien pasidariau du NT, bet neigiami... turbut ne ... tiesiog del cistu neprasideda laimu menesines..
ir aš rekomenduoju pasidaryti kraujo tyrimą, ir jaučiu, kad pati šiandien nulėksiu, nes man šalia namų
niekur nerandu kur Vilniuj ji greit padarytu..
QUOTE(LatinaLa @ 2009 10 22, 13:26)
kažkada dariausi man rodos naugarduko g. tiksliai nepamenu gatvės pavadinimo ir firmos bet ten po 2 val. jau pasako rezultatą, prie mano namų, pašiluose, pasako kitą dieną, nes jie ten veža į laboratoriją, kainuoja 37 Lt
gal geromeda ta firma vadinasi, einu paguglinsiu
QUOTE(Švelnukė @ 2009 10 22, 12:21)
labai neigiamą
gaila...
QUOTE(LatinaLa @ 2009 10 22, 12:26)
"GEROMEDA", Naugarduko g. 50
Atsakymas per porą-trejetą valandų
QUOTE(Žydros akys @ 2009 10 22, 12:57)
rytoj nuvazuosiu ir bus aisku, nebereikes nervintis ir laukti..
Kosmaras kazkoks!!! Susirgau mm siandien! Paskutines mm buvo pries tris menesius, o dabar po 19 dienu! Nu virsune kazkokia! Tai manau ovuliacija tik su testukais ir pavyks susekti jei tokia vyksta Ir kodel negali tas spirgiukas pokst ir atsirasti...
QUOTE(razina8 @ 2009 10 22, 13:01)
Kosmaras kazkoks!!! Susirgau mm siandien! Paskutines mm buvo pries tris menesius, o dabar po 19 dienu! Nu virsune kazkokia! Tai manau ovuliacija tik su testukais ir pavyks susekti jei tokia vyksta Ir kodel negali tas spirgiukas pokst ir atsirasti...
Dabar butinai issitirk hormonus!!! Poryt pasidaryk E2, LH, FSH!!!
QUOTE(AudroneM @ 2009 10 22, 13:04)
Dabar butinai issitirk hormonus!!! Poryt pasidaryk E2, LH, FSH!!!
Butinai. Bet jei tik siandine prasidejo, o reiktu daryti 3,4,5 ciklo diena, o savaitgali isvaziuojam, tai manau darysiu pirmadieni, bus 5 ciklo diena. Oi kaip tikiuosi geru rezultatu... Gaila, kad PG tyrimo si menesi nebepasidarysiu.
O po mm nuo kada reiktu OT darytis? Nes sake bus tik po keliu savaiciu
QUOTE(Žydros akys @ 2009 10 22, 12:57)
O gal zinot kiek kainuoja tas tyrimukas?