Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (9 dalis)

Sveikos,

menesines vyksta kas trys menesiai, arba kas du, arba kaip papuola... Gydytoja turi israsyti vaistus, bet pries tai reikia atlikti tyrimus, viena po ovuliacijos, kita per mm. Is viso neaisku ar pas mane ta ovuliacija vyksta... Ar yra kam teke du menesius daryti OT is eiles... nes nezinau kaip ja pagauti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(razina8 @ 2009 10 22, 09:05)
Sveikos,

menesines vyksta kas trys menesiai, arba kas du, arba kaip papuola... Gydytoja turi israsyti vaistus, bet pries tai reikia atlikti tyrimus, viena po ovuliacijos, kita per mm. Is viso neaisku ar pas mane ta ovuliacija vyksta... Ar yra kam teke du menesius daryti OT is eiles... nes nezinau kaip ja pagauti...  g.gif

Aš pirma hormonus išsitirčiau, kad veltui pinigėlių neleisti ant OT blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 10 22, 09:16)
Aš pirma hormonus išsitirčiau, kad veltui pinigėlių neleisti ant OT  blush2.gif

Tai vat, kad juos ir reikia issitirti po ovuliacijos... O as nezinau kada ji vyksta... Bent galvoju zinosiu ar is viso vyksta... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LatinaLa @ 2009 10 22, 08:03)
Man antradieni turejo prasideti menesines, bet vis dar nesulaukiu..NT neigiamas, bet temperatura dar nekrenta.. tikiuosi jos tik siaip veluoja ir nesu  nestuke.gif , nors dar iki pirmadienio labai norejau buti.
Bet gydytojai rado cistas kiausidej, be to kazkokius negerus pakitimus gimdos kaklelyje, tai siandien eisiu darytis begale paskirtu tyrimu..gal paziures ir ar nesu  nestuke.gif  ...bijau, kad galiu buti..
Pries pradedant planuoti (mazdaug pries 8 menesius) buvau pas ginekoloje, issityriau viska ir viskas buvo gerai, o dabar vos po 8 menesiu jau negerai..
Net savo mama priverciau uzsiregistruoti profilaktiskai pasitikrinti, nes jau seniai nebuvo..  As tai karta per metus visada profilaktiskai issitirdavau ir buvau rami..gal reikejo kas puse metu, bet maniau kad uzteks karta metuose, juk man nera ne 30 metu..

Jei rado pakitimus gimdos kaklelyje, tai jie gai būti nepastojimo priežastis. Juos panaikinus gali problema ir išsispręsti 4u.gif

QUOTE(Švelnukė @ 2009 10 22, 08:44)
ką tik pasidariau NT, neigiamas, šiandien 3 CD, mmm kol kas nėra, gal OT pasidaryt?
pagal temperatūrą tai aš manau, kad tu  nestuke.gif
linkiu kad viskas būtų tik į gerą  4u.gif

O ką OT rodo g.gif ? smile.gif Gal laaaabai teigiamą? biggrin.gif
QUOTE(Ice tea @ 2009 10 22, 08:50)
Vaiduokliaujantis OT ciklo gale nieko nereiškia  schmoll.gif Va jei jau RYŠKUS būtų, tai tada  thumbup.gif  thumbup.gif
Be to tau dar tik 25 CD (iš 28-29), tai BT paprastai aukšta ir laikosi ciklo gale (jei su hormonais viskas gerai).

drinks_cheers.gif
QUOTE(razina8 @ 2009 10 22, 09:05)
Sveikos,

menesines vyksta kas trys menesiai, arba kas du, arba kaip papuola... Gydytoja turi israsyti vaistus, bet pries tai reikia atlikti tyrimus, viena po ovuliacijos, kita per mm. Is viso neaisku ar pas mane ta ovuliacija vyksta... Ar yra kam teke du menesius daryti OT is eiles... nes nezinau kaip ja pagauti...  g.gif

Na, jei sako, kad rekia O pagauti, tai gal ir verta būtų su OT pažaist g.gif

Jurgitux1978, tikiuosi, kad po poros dienų bus tavo išsvajotieji II wub.gif
O gal įdėk čia mums savo tą vaiduokliaujantį OT g.gif gal ne toks ir vaiduoklis biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(razina8 @ 2009 10 22, 09:26)
Tai vat, kad juos ir reikia issitirti po ovuliacijos... O as nezinau kada ji vyksta... Bent galvoju zinosiu ar is viso vyksta...  doh.gif

Rimtai blush2.gif nepagalvojau doh.gif Mmmmmm, o BT nebandei matuotis bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 22 spalio 2009 - 08:51
QUOTE(Ice tea @ 2009 10 22, 09:43)
Rimtai  blush2.gif nepagalvojau  doh.gif Mmmmmm, o BT nebandei matuotis  bigsmile.gif

Man daktare sake, kad BT matavimas nera tikslus ir nereiketu juo aklai pasikliauti g.gif
Atsakyti
QUOTE(razina8 @ 2009 10 22, 09:58)
Man daktare sake, kad BT matavimas nera tikslus ir nereiketu juo aklai pasikliauti  g.gif

Tikslus netikslus, bet bent jau žinotum ar ta O iš viso vyksta ir maždaug kuriom dienom, kad nereiktų OT visą mėnesį gadinti mirksiukas.gif Aš tai pirma BT pasimatuočiau, o kitą ciklą jau ir OT pajungčiau į darbą mirksiukas.gif Juk BT nieko nekainuoja blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 22 spalio 2009 - 09:04
QUOTE(Ice tea @ 2009 10 22, 10:00)
Tikslus netikslus, bet bent jau žinotum ar ta O iš viso vyksta ir maždaug kuriom dienom, kad nereiktų OT visą mėnesį gadinti  mirksiukas.gif Aš tai pirma BT pasimatuočiau, o kitą ciklą jau ir OT pajungčiau į darbą  mirksiukas.gif Juk BT nieko nekainuoja  blush2.gif

OT nors ir kainuoja, bet laiko sutaupo g.gif Nors gal reikia ir BT pabandyti g.gif Niekad nebandziau, reikes paieskoti daugiau info kaip kada ir pan ax.gif Aciu uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(razina8 @ 2009 10 22, 10:06)
OT nors ir kainuoja, bet laiko sutaupo  g.gif Nors gal reikia ir BT pabandyti  g.gif  Niekad nebandziau, reikes paieskoti daugiau info kaip kada ir pan  ax.gif  Aciu uz patarimus  4u.gif

Tas tai tiesa mirksiukas.gif Bet su BT irgi fainai mirksiukas.gif Užeik pas mergaites iš BT temutės ir pamatysi, laikas greit praeis rolleyes.gif
Labai linkiu sėkmės thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 10 22, 06:50)
Vaiduokliaujantis OT ciklo gale nieko nereiškia  schmoll.gif Va jei jau RYŠKUS būtų, tai tada  thumbup.gif  thumbup.gif
Be to tau dar tik 25 CD (iš 28-29), tai BT paprastai aukšta ir laikosi ciklo gale (jei su hormonais viskas gerai).
Aišku, aš čia labai tiesiai šviesiai, bet..... aukšta BT nėštumą rodo, tik kai ji aukšta laikosi mmm dieną ir jau po tariamų mmm.
Kalbu iš savo patirties  verysad.gif - man visada BT laikydavosi apie 37 antroj fazėj ir net mmm dieną ji būdavo aukšta. Taip svaigau 4 ciklus, paskui mečiau BT, atradau OT, mečiau ir juos (nes O kuo puikiausiai vyksta ir pati ją teisingai jaučiu), o dabar pasilikau tik prie  smileysex.gif kas antrą arba kas dieną  mirksiukas.gif Aišku, mano atveju liko tik kiaušintakių pratekamumas, bet čia jau kita tema tongue.gif  hihihi.gif  hihihi.gif

viskas bus gerai 4u.gif 4u.gif pamatysi kaip sulauksi savo spirgiaus wub.gif

razina,daryk ir OT ir BT jai jau nori kad viskas butu aisku ir informatyvu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(- hal - @ 2009 10 22, 10:16)
viskas bus gerai 4u.gif  4u.gif  pamatysi kaip sulauksi savo spirgiaus wub.gif

Žinau wub.gif Jei šis ciklas nepavyks, tai kitą mėnesį bus GN mirksiukas.gif Bet aš esu tikra, kad neprireiks irnesakyk.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
[quote=Žydros akys,2009 10 22, 09:38]
Jei rado pakitimus gimdos kaklelyje, tai jie gai būti nepastojimo priežastis. Juos panaikinus gali problema ir išsispręsti 4u.gif

Buvau pas gydytoja, nuramino del tu pakitimu gimdos kaklelyje, sake jie atsirado nuo ZPV, nes juo uzsikretusios 75 proc moteru..tas ZPV sukelia gimdos kaklelio vezi, bet man dar nera net pries vezines stadijos, o tik nedideli pakitimai, kurie per 7 menesius turetu isnykti, tik 10 proc moteru jie neisnyksta ir tada prasideda priesvezine stadija.kol kas reikia kas keleta menesiu stebeti ir jei nepraeis, tada paskirs gydyma.
O del cistos kiausideje sake tai gali buti geltonkunis, kuriuo maitinsis embrionas jei pastojau ir tada cia viskas gerai, taip ir turi buti.
Arba tai cista, kuri ir sulaike mano menesines, bet prasidejus menesinems turetu pasisalinti, nes sumazeja kazkokiu hormonu ir jos subliuksta.
Ziurejo echoskopu ar nesu nescia, bet dar nieko nemate, sake gali buti labai maziukas ir dar nesimatyti. rekomendavo, jei savaite neprasides menesines, kita ketvirtadieni pakartoti NT ir jei teigiamas, apsilankyti pas ginekologe, jei neigiamas israse vaistu, kurie paskatins prasideti menesines, nes buna, kad cistos jas sustabdo..

as jau ir siandien pasidariau du NT, bet neigiami... turbut ne nestuke.gif ... tiesiog del cistu neprasideda laimu menesines..
Atsakyti