Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (9 dalis)

QUOTE(kinrozyte @ 2009 10 19, 10:30)
man taip pat paskutines mmm buvo 09 08, ir as jau 6 savaites  nestuke.gif
pabandyk kraujuka nuleisti jei turi galimybiu mirksiukas.gif

va cia tai naujienos thumbup.gif
Ko tyli, cia pas mus nesigiri, nesipasakoji? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lungo @ 2009 10 19, 15:27)
o koks tavo ciklas?

29-30 dienu mirksiukas.gif

Mergytes, nepykit blush2.gif Zadejau girtis,kai patvirtins gydytoja. Penktadieni einu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kinrozyte: 19 spalio 2009 - 17:58
lungo, gal jau kokių žinių turi? bigsmile.gif
Atsakyti
O aš pagal testus gan tiksliai nustačiau ovuliacijos dieną, ND darėm ir diena prieš, ir per, ir po, bet va rytoj menesines, neistveriau, pasidariau siandien testa ir nieko angel_sadangel.gif Toks tusčias, kad net jokių abejonių nepalieka...
Atsakyti
QUOTE(Švelnukė @ 2009 10 20, 10:07)
lungo, gal jau kokių žinių turi?  bigsmile.gif

jokiu verysad.gif ,nervina tokia situacija,mmm nera dabar bandysiu kantrybe,testas rankinuke,bet nesidarysiu iki penktadienio schmoll.gif .zinokit kaip uzkniso,jau laukiu ,kad mmm pareitu.
Atsakyti
QUOTE(kinrozyte @ 2009 10 19, 09:30)
man taip pat paskutines mmm buvo 09 08, ir as jau 6 savaites  nestuke.gif
pabandyk kraujuka nuleisti jei turi galimybiu mirksiukas.gif

kinrozyte!!!!! bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif slapuke tu!!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(- hal - @ 2009 10 20, 12:37)
kinrozyte!!!!! bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif slapuke tu!!!!!!!!!!!!!!!!

notworthy.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Varna @ 2009 10 20, 11:02)
O aš pagal testus gan tiksliai nustačiau ovuliacijos dieną, ND darėm ir diena prieš, ir per, ir po, bet va rytoj menesines, neistveriau, pasidariau siandien testa ir nieko  angel_sadangel.gif Toks tusčias, kad net jokių abejonių nepalieka...

nenusimink 4u.gif palauk rytojaus mirksiukas.gif
QUOTE(lungo @ 2009 10 20, 11:07)
jokiu verysad.gif ,nervina tokia situacija,mmm nera dabar bandysiu kantrybe,testas rankinuke,bet nesidarysiu iki penktadienio schmoll.gif .zinokit kaip uzkniso,jau laukiu ,kad mmm pareitu.

o mmm šiandien turėjo būt?

man tai labai keistai, šiandien turėtų būt mmm, bet nejaučiu jokių požymių kad jos turėtų prasidėti, nes visada strėnas labai maudžia prieš susergant g.gif bet ir nieko daugiau nejaučiu
Atsakyti
Labas

ZA ovuliacijos testukai tikri saunuoliai. Nifiga man nebuvo normalios ovuliacijos ir jie pirmieji tai parode. Progesterono tyrima pasiemiau - 17,7nmol/l. Va. Tai galiu net nebesijaudint kaip sis mano ciklas baigsis...
Vien zo, pasitikekim ZA testukais smile.gif
Atsakyti
Sweikos, bandziau parasyt Zydros akys, bet jos az pilnas blush2.gif
drauge patare nusipirkt OT, bet nezinau kas tai yra...o ir nelabai turiu laikoskaityt visos temeles.... sad.gif gal galetu man kas parasyt i az , kas tai yra, kiek kainuoja, kaip ji naudot ir kur ji gaut 4u.gif

aciu labai...
Atsakyti
QUOTE(AudroneM @ 2009 10 21, 10:06)
Labas

ZA ovuliacijos testukai tikri saunuoliai. Nifiga man nebuvo normalios ovuliacijos ir jie pirmieji tai parode. Progesterono tyrima pasiemiau - 17,7nmol/l. Va. Tai galiu net nebesijaudint kaip sis mano ciklas baigsis...
Vien zo, pasitikekim ZA testukais smile.gif

Sveikutes, as taip pat noreciau suzinoti apie ovuliacijos testukus, Ar galite man paaiskinti. Parasykite i AZ. Aciukas
Atsakyti
Mergaites, pirmame sios temos lange viskas labai issamiai paaiskinta.
Ovuliacijos testu galima isigyti vaistinese (brangokai) arba pas Zydros akys (labai pigiai). Bet apie kainas as neturiu teises kalbet, nes visgi ne as juos platinu wink.gif Gal kainos keitesi nuo pavasario...nezinau...
Atsakyti