sveikos ,skaitinejau,ir pagalvojau,ar galetumete pakomentuot mano situacija
mmm veluoja,dariausi 4 nt per diena,tai vienas is ju parode gan iziurima vaiduokliuka,o kiti trys ,na nebent ten pries sviesa pavarcius,seseliukus iziuret galima.
pabandziau ot pasidaeyt,tai jis rodo vaiduokliuka silpna.visi niestumo pozymiai yra.
tai kas cia ar nt gali but bruokuoti?
QUOTE(lungo @ 2009 10 18, 19:13)
sveikos ,skaitinejau,ir pagalvojau,ar galetumete pakomentuot mano situacija
mmm veluoja,dariausi 4 nt per diena,tai vienas is ju parode gan iziurima vaiduokliuka,o kiti trys ,na nebent ten pries sviesa pavarcius,seseliukus iziuret galima.
pabandziau ot pasidaeyt,tai jis rodo vaiduokliuka silpna.visi niestumo pozymiai yra.
as tai net neabejociau , kad tu , manau dar labai mazas hormono kiekis kuri turi parodyti NT, nes tik nestumo pradzia, todel ir vaiduokliauja. ne visi testai vienodo jautrumo gali buti, todel ne visi ir rodo.
QUOTE(LatinaLa @ 2009 10 18, 21:42)
as tai net neabejociau , kad tu , manau dar labai mazas hormono kiekis kuri turi parodyti NT, nes tik nestumo pradzia, todel ir vaiduokliauja. ne visi testai vienodo jautrumo gali buti, todel ne visi ir rodo.
bet supranti,visi testukai vienodi buvo,pirkti is za
QUOTE(lungo @ 2009 10 18, 21:12)
bet supranti,visi testukai vienodi buvo,pirkti is za
o visus darei su tuo paciu slapimo meginiu?
QUOTE(LatinaLa @ 2009 10 18, 22:22)
o visus darei su tuo paciu slapimo meginiu?
ne.pvz ta kur su matomu vaiduokliu tai vos ne nakti,apie 12.30 ,ir galvoju padarysiu su rytiniu,tai bus gal riskesnis,arba toks pat,o gi nieko ,taip ir likau nesupratus,paskutines mmm buvo 09.08,ciklas kazkur 30 d.
QUOTE(lungo @ 2009 10 18, 21:49)
ne.pvz ta kur su matomu vaiduokliu tai vos ne nakti,apie 12.30 ,ir galvoju padarysiu su rytiniu,tai bus gal riskesnis,arba toks pat,o gi nieko ,taip ir likau nesupratus,paskutines mmm buvo 09.08,ciklas kazkur 30 d.
Jei ne su tuo paciu tai manau tu tikrai . Nes kol koncentacija nedidele tai ne visi testukai gali rodyti, daug priklauso nuo pries tai vartotus skyscius, net maista, o jei velai miegoti nuejai ir dar pries tai valgei, gerei tai ir rytinis slapimas nera toks jau koncentruotas.. dar tau ir mmm neprasideda.
Gal pasidaryk kraujo tyrima ir nekils abejoniu..
QUOTE(LatinaLa @ 2009 10 18, 23:24)
Jei ne su tuo paciu tai manau tu tikrai . Nes kol koncentacija nedidele tai ne visi testukai gali rodyti, daug priklauso nuo pries tai vartotus skyscius, net maista, o jei velai miegoti nuejai ir dar pries tai valgei, gerei tai ir rytinis slapimas nera toks jau koncentruotas.. dar tau ir mmm neprasideda.
tai kad pas mus darytu,tai tikrai pasidaryciau,ir nesukciau sau galvos del to.
vakar gavau ziniu is ZA kad jau turi gavusi OT tai siandien pasius
QUOTE(jurgitux1978 @ 2009 10 19, 09:32)
vakar gavau ziniu is ZA kad jau turi gavusi OT tai siandien pasius
aha šiandien ir aš jų laukiu
QUOTE(lungo @ 2009 10 18, 22:49)
man taip pat paskutines mmm buvo 09 08, ir as jau 6 savaites
pabandyk kraujuka nuleisti jei turi galimybiu
QUOTE(kinrozyte @ 2009 10 19, 11:30)
Kinrožyte, tu Sveikinu
QUOTE(kinrozyte @ 2009 10 19, 12:30)
o koks tavo ciklas?