Aciu visoms, kurios su manim dziaugiasi ir siunciu daaaaug virusiuku
QUOTE(blondynka @ 2009 09 10, 08:08)
Jamu vieną (kad ir kitoms liktų) blondynišką virusiuką
QUOTE(blondynka @ 2009 09 10, 06:08)
Sveikinu,sveikinu,sveikinu ir imu virusiuka
As vel noriu pasiklausti:siandien dariausi OT20 ir teigiamas ,bet nelabai ryskus, ciklo diena 12,o BT 36,6,tai ar cia gali but kad jau pas mane ovuliacija vyksta?Nes BT zema,ar dar tik pati pradia ir ji pakils?
QUOTE(blondynka @ 2009 09 10, 09:08)
jo, jo as irgi gaudau as blondine, vyras blondinas kaip tik tinka toks virusiukas
hmmm... ir aš paimsiu
QUOTE(daivukas27 @ 2009 09 10, 20:58)
Sveikinu,sveikinu,sveikinu ir imu virusiuka
As vel noriu pasiklausti:siandien dariausi OT20 ir teigiamas ,bet nelabai ryskus, ciklo diena 12,o BT 36,6,tai ar cia gali but kad jau pas mane ovuliacija vyksta?Nes BT zema,ar dar tik pati pradia ir ji pakils?
Koks buvo vakar Sunku spręsti iš vieno OT ir tai aprašyto, geriau būtų kelių OT ir foto Bet manau, kad dar tikrai nevyksta BT prieš O pakrenta ir O dieną pakyla per 0,2 laipsnio
QUOTE(Ice tea @ 2009 09 11, 08:55)
Koks buvo vakar Sunku spręsti iš vieno OT ir tai aprašyto, geriau būtų kelių OT ir foto Bet manau, kad dar tikrai nevyksta BT prieš O pakrenta ir O dieną pakyla per 0,2 laipsnio
Taip, reikėtų nuotraukos
Ir turbūt jau šiandien ryškesnis, ar ne?
O kaip suprast jei ketvirta diena is eiles OT yra teigiamas? Na neikiek nemazeja ryskumas
QUOTE(Eglucia @ 2009 09 11, 13:44)
O kaip suprast jei ketvirta diena is eiles OT yra teigiamas? Na neikiek nemazeja ryskumas
Prašom rodyti nuotrauką
Turbūt darai 20 jautrumo? ir pas tave LH nėra į mažąją pusę.. reikėtų rinktis mažesnio jautrumo OT
QUOTE(Jamaica 06 @ 2009 09 10, 21:55)
hmmm... ir aš paimsiu
imam ir mes nes labai jau norim antros lelytes
siandien dariau ovuliacijos testa tai buvo neigiamas,bet zadu nenuleisti ranku ir ryt vel bandyti
Papildyta:
QUOTE(Žydros akys @ 2009 09 11, 14:07)
Prašom rodyti nuotrauką
Turbūt darai 20 jautrumo? ir pas tave LH nėra į mažąją pusę.. reikėtų rinktis mažesnio jautrumo OT
Bandyk 30-tuką Matyt esi moteriškė su labai aukšta LH banga
QUOTE(Žydros akys @ 2009 09 11, 09:07)
Kad as merginos nelabai moku idet foto,bet pabandysiu
O siandien OT tokio pacio ryskumo ir teigiamas,na nera labai ryskus,bet BT jau ketvirta diena pastovi 36,6,tai cia turbut dar tik prasideda O. O gal pabandyt OT 30?
Cia ne i tema,bet kaip ikelt foto padekit!