sveikutės, jungiuosi ir aš prie jūsų
perskaičiau jūsų temą, sužinojau labai daug naudingos informacijos. pati jau laukiu OT iš Žydros akys
planuojam susilaukti antro vaikelio, pirmajam sūneliui 1 metai ir 4 mėnesiai. Planuojam jau du mėnesius be OT, dabar jei nepavyko, kitą mėnesį planuosim su OT
QUOTE(kondesijadelamarija @ 2009 10 18, 12:03)
Gal dar ankstoka NT ,o su ovuliaciniu testuku nebandei?Man mm taip pat turi buti antradieni, bet NT dar nedariau,bandau tik su OT nes ju turiu namuose,tai rodo du ryskius bruksnelius siu metu,tai galima itarti nestuma,nu ziuresim
man mmm irgi antrad. turėtų būt, penktad. dariausi OT pirktą iš vaistinės, tai testinė juostelė buvo labai lengvai įžiūrima, dabar OT neturiu dar, tai taip knieti pasidaryti, nes NT dar neigiamas šeštad. buvo, o šiandien jau 35 iš 36 CD
QUOTE(jurgitux1978 @ 2009 10 18, 12:48)
o man 6 diena po O ir neistverusi pabandziau padaryti NT ir I
kazkaip liudna bet BT tai kyla, dabar 37,2, bet dar pagl viska ir neturetu kristi, ar taip
QUOTE(LatinaLa @ 2009 10 18, 14:04)
6 diena dar tikrai nieko negalejo parodyti, kiek skaiciau tai anksciausiai NT gali parodyt 10 DPO (nes tik vidutiniskai per 8 dienas ivyksta implanrtacija). As toki NT ir buvau nusipirkusi ir jis man neigiamas, nors iki mm tik 2 dienos liko..Na dar pabandysiu turet mazute vilti ir menesiniu diena sugadinsiu dar viena NT.
kol kas ir man temperatura nekrenta, visa savaite laikosi 37.1
man su pirmu kai po O BT nebenukrito, tai jau buvau