Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (9 dalis)

QUOTE(mergytia33 @ 2009 10 15, 17:49)
o kaip man ja susirasti, ji juos pardavineja g.gif

paskaityk temute ir susigaudysi. o sei rasyk jai az ir derinkis ko ir kiek tau reikia.
Atsakyti
Labas mergaites,forume kazkur skaiciau ,kad OT darant su rytiniu slapimu ,galima suzinoti ar esi nescia,nes rytinis slapimas parode du storus bruksnelius po keliu sekundziu,kiek cia tiesos?
Atsakyti
QUOTE(kondesijadelamarija @ 2009 10 16, 09:50)
Labas mergaites,forume kazkur skaiciau ,kad OT darant su rytiniu slapimu ,galima suzinoti ar esi nescia,nes rytinis slapimas parode du storus bruksnelius po keliu sekundziu,kiek cia tiesos?

Nebutinai rytinis, jeigu OT ciklo gale rodo du ryzkius bruksnelius, tai manau kad ir NT parodys teigiama, na bent jau vaiduokli pradziai 4u.gif
Bent jau man taip buvo drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <Tita>: 16 spalio 2009 - 09:02
Oi, Tita, kaip noreciau, kad NT parodytu ka ir OT!Labai tikiuosi ,kad taip ir bus
Atsakyti
As vis bijau daryti NT, nors jau 11d. po O ...
Bijau to nusivylimo, jei neigiamas.
Siandien musu metines, tai labai norejosi padovanosi NT su dvien II, bet neisdrisau pasidaryti, nes jei butu tik I , tai sugestu nuotaika visam savaitgaliui... unsure.gif
Gal sekmadieni ryte pasidarysiu NT, jau bus 13 DPO tai lauksiu dvieju II nestuke.gif , nors ir kankina bloga nuojauta, apeme kazkoks pesimizmas unsure.gif ...
Atsakyti
Antradieni turetu buti mm tai neistverusi siryt pasidariau NT, bet verysad.gif neigiamas, ne maziausio vaiduokliuko. Pirkau pati jautriausia, kuri galima daryt jau praejus 10 d po O, tai turbut nemeluoja ir sulauksiu menesiniu..Liudna, bet gerai kad penktadieni nesidariau ir tada nuotaikos nesigadinau.
Lapdkricio 1 d. turetu buti sekanti O, tai paskutini karta paplanuosiu , o paskui kaip dievas duos, nebeplanuosiu, paliksiu viska likimui smile.gif kai bus lemta tapsiu nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(LatinaLa @ 2009 10 18, 10:47)
Antradieni turetu buti mm tai neistverusi siryt pasidariau NT, bet  verysad.gif  neigiamas, ne maziausio vaiduokliuko. Pirkau pati jautriausia, kuri galima daryt jau praejus 10 d po O, tai turbut nemeluoja ir sulauksiu menesiniu..Liudna, bet gerai kad penktadieni nesidariau ir tada nuotaikos nesigadinau.
Lapdkricio 1 d. turetu buti sekanti O, tai paskutini karta paplanuosiu , o paskui kaip dievas duos, nebeplanuosiu, paliksiu viska likimui smile.gif kai bus lemta tapsiu  nestuke.gif

Gal dar ankstoka NT ,o su ovuliaciniu testuku nebandei?Man mm taip pat turi buti antradieni, bet NT dar nedariau,bandau tik su OT nes ju turiu namuose,tai rodo du ryskius bruksnelius siu metu,tai galima itarti nestuma,nu ziuresim smile.gif
Atsakyti
o man 6 diena po O ir neistverusi pabandziau padaryti NT ir I verysad.gif kazkaip liudna bet BT tai kyla, dabar 37,2, bet dar pagl viska ir neturetu kristi, ar taip
Atsakyti
QUOTE(jurgitux1978 @ 2009 10 18, 11:48)
o  man 6 diena po O ir neistverusi pabandziau padaryti NT  ir I  verysad.gif  kazkaip liudna  bet BT tai kyla, dabar 37,2, bet dar pagl viska ir neturetu kristi, ar taip

6 diena dar tikrai nieko negalejo parodyti, kiek skaiciau tai anksciausiai NT gali parodyt 10 DPO (nes tik vidutiniskai per 8 dienas ivyksta implanrtacija). As toki NT ir buvau nusipirkusi ir jis man neigiamas, nors iki mm tik 2 dienos liko..Na dar pabandysiu turet mazute vilti ir menesiniu diena sugadinsiu dar viena NT.
kol kas ir man temperatura nekrenta, visa savaite laikosi 37.1
Atsakyti
QUOTE(jurgitux1978 @ 2009 10 18, 12:48)
o  man 6 diena po O ir neistverusi pabandziau padaryti NT  ir I  verysad.gif  kazkaip liudna  bet BT tai kyla, dabar 37,2, bet dar pagl viska ir neturetu kristi, ar taip

na nejuokaukik, 6 dpo darytis NT, gali buti ,kad net neivykus implantacija mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kinrozyte @ 2009 10 18, 15:58)
na nejuokaukik, 6 dpo darytis NT, gali buti ,kad net neivykus implantacija mirksiukas.gif

taip, radau info:
"Spermijui prasiskverbus pro kiaušinėlio apvalkalą, susilieja abiejų ląstelių branduoliai ir, besidauginant ląstelėms, pradeda vystytis naujas organizmas. Per maždaug 3–6 paras gemalas pasiekia gimdos ertmę. Per šį laikotarpį gemalą jau sudaro visa grupė ląstelių, kurios vėliau pasidalins į dvi dalis: vienos jų formuos vaisiaus kūną, kitos – vaisių maitinantį organą placentą. Pasiekus gimdos ertmę, gemalas dar porą dienų neturi patvaraus ryšio su motinos organizmu ir tik po 8–10 dienų nuo apvaisinimo jis įsiskverbia į gimdos gleivinę. Šis procesas vadinamas implantacija. Kol gemalas neįsiimplantavo, jis lengvai pažeidžiamas, todėl iki implantacijos visi vaisiui kenksmingi faktoriai (įvairūs medikamentai, toksinės medžiagos ir kt.) yra pražūtingi. Tai reiškia, kad jų paveiktas gemalas žūva ir pasišalina per mėnesines. Taigi, neretai moteris taip ir nesužino, kad buvo pastojusi."

Man jau 12 DPO ir siryt buvo neigiamas NT , dar turiu mazyte vilti, kad menesines neprasides...
Bet turbut anksciau nei po 10-11 d nera prasmes gadinti NT, nes jis negali tada dar nieko parodyti..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LatinaLa: 18 spalio 2009 - 17:21
sveikutės, jungiuosi ir aš prie jūsų 4u.gif perskaičiau jūsų temą, sužinojau labai daug naudingos informacijos. pati jau laukiu OT iš Žydros akys thumbup.gif planuojam susilaukti antro vaikelio, pirmajam sūneliui 1 metai ir 4 mėnesiai. Planuojam jau du mėnesius be OT, dabar jei nepavyko, kitą mėnesį planuosim su OT rolleyes.gif

QUOTE(kondesijadelamarija @ 2009 10 18, 12:03)
Gal dar ankstoka NT ,o su ovuliaciniu testuku nebandei?Man mm taip pat turi buti antradieni, bet NT dar nedariau,bandau tik su OT nes ju turiu namuose,tai rodo du ryskius bruksnelius siu metu,tai galima itarti nestuma,nu ziuresim smile.gif

man mmm irgi antrad. turėtų būt, penktad. dariausi OT pirktą iš vaistinės, tai testinė juostelė buvo labai lengvai įžiūrima, dabar OT neturiu dar, tai taip knieti pasidaryti, nes NT dar neigiamas šeštad. buvo, o šiandien jau 35 iš 36 CD

QUOTE(jurgitux1978 @ 2009 10 18, 12:48)

QUOTE(LatinaLa @ 2009 10 18, 14:04)
6 diena dar tikrai nieko negalejo parodyti, kiek skaiciau tai anksciausiai NT gali parodyt 10 DPO (nes tik vidutiniskai per 8 dienas ivyksta implanrtacija). As toki NT ir buvau nusipirkusi ir jis man neigiamas, nors iki mm tik 2 dienos liko..Na dar pabandysiu turet mazute vilti ir menesiniu diena sugadinsiu dar viena NT.
kol kas ir man temperatura nekrenta, visa savaite laikosi 37.1

man su pirmu kai po O BT nebenukrito, tai jau buvau nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Švelnukė: 18 spalio 2009 - 17:53