Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (9 dalis)

QUOTE(AudroneM @ 2009 10 13, 09:33)
Laba diena

help! Berods prazioplinau savo O. Ar ne?  g.gif

Sunku pasakyti, bet jei 11 d. skaudėjo šoną, tai turbūt O ir vyko 11 d. rolleyes.gif Dėl ND labai nepergyvenk, nes ND buvo 9 dieną, o žiužai išbūna apie 3 paras mirksiukas.gif thumbup.gif thumbup.gif O ir 12 dienos ND visai thumbup.gif thumbup.gif
Vilčių nestuke.gif tikrai yra mirksiukas.gif Dabar daugiau kaip mėnesį laikyk BT tokiose aukštumose ir viskas baigsis nestuke.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Pas mane kazkaip labai keistai. Gleives yra kaip ir vaisingos. Na tasios, daug ju, bet OT yra visiskai neigiamas. Kaip cia taip yra??? Kiek laiko pries O buna tos gleives? Gal kas zinot?
Atsakyti
Merginos 4u.gif Kokia kaina tu testuku OV? Ir ar visur galima isigyti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Passion* @ 2009 10 13, 22:50)
Merginos  4u.gif  Kokia kaina tu testuku OV? Ir ar visur galima isigyti? unsure.gif

Yra vaistinėse po 6 lt, arba parašyk forumietei Žydros akys ir jinai tau viską plačiau papasakos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglucia @ 2009 10 13, 21:22)
Pas mane kazkaip labai keistai. Gleives yra kaip ir vaisingos. Na tasios, daug ju, bet OT yra visiskai neigiamas. Kaip cia taip yra??? Kiek laiko pries O buna tos gleives? Gal kas zinot?

vaisingos gleives buna net 5 dienos iki O, taip kad toliau testuokis mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(AudroneM @ 2009 10 13, 10:33)
Laba diena

help! Berods prazioplinau savo O. Ar ne?  g.gif
Va pagal grafika bus lengviau suprasti apie ka kalbu..

Taigi 9 d. OT buvo neigiamas, 10 d. nesitestavau, 11 d. labai skaudejo desini sona, o vakare OT buvo vel neigiamas, 12 d. irgi neigiamas. Ar gali buti, kad jei buciau pamatavusi 10 d. OT butu buves teigiamas? Ar gali buti, kad man O ivyko sekmadieni diena arba pirmadieni ryte? Nes ND daryti tik penktadieni ir pirmadienio vakara sad.gif t.y. po O praejus daugiau nei 12 val. sad.gif

gali buti ,kad 10 c.d. ir butu OT teigiamas g.gif , pagal BT nesuprasi kada O ivyko,nes nematuota 11 c.d.
Atsakyti
As labai tikiuosi, kad nebeprireiks daugiau OT, labai nelaukiu kita antradieni turesianciu buti mm..tikiuosi nebebus..
Jei man O buvo praejusi pirmadieni, ar galiu darytis NT si penktadieni , t.y. bus 10 dienu praeje po O (iki m butu like 4d.) ?
baisiai nekantrauju nestuke.gif ir tikiuosi buti nestuke.gif .
Stengiuosi neisisvajoti ir nekreipti demesio i savo kuno pojucius, nes man savaite pries kiekvienas mm simptomai tokie lyg buciau nescia, net tada kai dar apie nestuke.gif ne negalvodavau smile.gif , bet cia tik PMS, noreciau manyti, kad sikart taip nebus..
Atsakyti
QUOTE(LatinaLa @ 2009 10 14, 17:40)
As labai tikiuosi, kad nebeprireiks daugiau OT, labai nelaukiu kita antradieni turesianciu buti mm..tikiuosi nebebus..
Jei man O buvo praejusi pirmadieni, ar galiu darytis NT si penktadieni , t.y. bus 10 dienu praeje po O (iki m butu like 4d.) ?
baisiai nekantrauju  nestuke.gif  ir tikiuosi buti  nestuke.gif  .
Stengiuosi neisisvajoti ir nekreipti  demesio i savo kuno pojucius, nes man savaite pries kiekvienas mm simptomai tokie lyg buciau nescia, net tada kai dar apie  nestuke.gif  ne negalvodavau  smile.gif , bet cia tik PMS, noreciau manyti, kad sikart taip nebus..

gali bandyti gadinti NT, kitoms anksti parodo,jei implantacija ankstyva mirksiukas.gif
Atsakyti
O per kiek dienu greiciausiai ir per kiek ilgiausiai gali ivykti implantacija?
Skaiciau, kad kai ji ivyksta po 2-3 dienu NT jau rodo nestuma..
Atsakyti
QUOTE(LatinaLa @ 2009 10 14, 19:00)
O per kiek dienu greiciausiai ir per kiek ilgiausiai gali ivykti implantacija?
Skaiciau, kad kai ji ivyksta po 2-3 dienu NT jau rodo nestuma..

aga,po 2 dienu nuo implantacijos gali jau NT vaiduokliauti 4u.gif
Atsakyti
Vaisingos gleives, bent pas mane atsiranda dar 7 dienos pries O mirksiukas.gif

Teisingai kinrozyte atsake, nes isitvirtines zirniukas pradeda i krauja isskirineti Hcg hormona, kuri ir aptinka NT smile.gif
Atsakyti
Sveikos,o kiek dienu rodo OT teigiama?Nes pas mane pries teigiama buvo toks neryskus,vakar teigiamas, siandien vel toks neryskus.dariausi 20 ir 30 jautrumo ir jei panasiai atrodo.tingiu fotkint blush2.gif
Atsakyti
Man 3 dienas rode teigiama, pries tai dar 2 dienas buvo truputi blankesne antroji juostele, ir po 3 dienu, kai buvo teigiamas, dar 2 dienas buvo neryski antra juosele.
Bent manau gali buti ir viena diena.
Papildyta:
QUOTE(kinrozyte @ 2009 10 14, 18:43)
aga,po 2 dienu nuo implantacijos gali jau NT vaiduokliauti 4u.gif

Tai gal man geriau sekmadieni daryti NT. bus jau 12-13 dienu po O, tai jau turetu parodyt ar nestuke.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LatinaLa: 15 spalio 2009 - 07:22