Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (9 dalis)

QUOTE(jurgitux1978 @ 2009 10 09, 15:56)
sveikos merginos, noriu pasikonsultuoti  4u.gif

vakar dariau OT  17val  buvo neigiamas , šiandien dariau OT 16 val ir yra teigiamas bigsmile.gif , tai kaip suprantu  nuo 24 iki 36  valandu turi įvykti  O, bet mano brangusis grįžta  rytoj naktį    tai kažin ar dar bus vaisinga ar ne , bet gal dar bus šansu  g.gif  nes taip norisi nestuke.gif  šis ciklas mano pirmas kai taip viska planavau ir BT matuoju ir OT darau

Jei šiandien LH banga- OT teigiamas, tai rytojaus vakaras bus idealus thumbup.gif thumbup.gif Sėkmės lovoj mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas mergaites 4u.gif

Pakonsultuokit prasau ax.gif
Siandien pagal FF 10 DPO, mm turetu buti 14 d., lyg pilveli pamadena. sugalvojau pasidaryti OT, tai 20 jautrumo isryskejo gan ryski antra juostele, net per O tokia nebuvo. Nesitiki kazkaip, kad O tik bus, nes ir BT kyla- kelias dienas buvo 36.8, dabar jau 37 g.gif
Atsakyti
QUOTE(Evatam @ 2009 10 09, 15:42)
Labas mergaites 4u.gif

Siandien pagal FF 10 DPO, mm turetu buti 14 d., lyg pilveli pamadena. sugalvojau pasidaryti OT, tai 20 jautrumo isryskejo gan ryski antra juostele, net per O tokia nebuvo. Nesitiki kazkaip, kad O tik bus, nes ir BT kyla- kelias dienas buvo 36.8, dabar jau 37 g.gif

aš prisiskaičius apie tai jog OT sutampa su NT rezultatais, turėdama OT irgi šiandien pasidariau blush2.gif tai antroji juostelė išryškėjo rolleyes.gif

šiaip bandžiau ankstesniais ciklais gale ciklo daryti OT, tai antrosios juostelės nebūdavo.. tad nežinia, ar čia paranoja ar iš tikro kažkas mezgasi rolleyes.gif

va pridedu foto blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evelinute: 09 spalio 2009 - 16:11
QUOTE(evelinute @ 2009 10 09, 15:45)
aš prisiskaičius apie tai jog OT sutampa su NT rezultatais, turėdama OT irgi šiandien pasidariau blush2.gif  tai antroji juostelė išryškėjo rolleyes.gif

šiaip bandžiau ankstesniais ciklais gale ciklo daryti OT, tai antrosios juostelės nebūdavo.. tad nežinia, ar čia paranoja ar iš tikro kažkas mezgasi rolleyes.gif

Kad tik tai butu tiesa ax.gif
O as anksciau ciklo gale OT nesu bandziusi.
Atsakyti
QUOTE(Evatam @ 2009 10 09, 16:42)
Labas mergaites 4u.gif

Galiu drąsiai teigti, kad laukiesi biggrin.gif wub.gif 4u.gif
Padaryk ryt NT įsitikinimui 4u.gif

Primenu, kad OT rodo nėštumą.. t.y. veikia kaip NT thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydros akys: 09 spalio 2009 - 16:01
QUOTE(Evatam @ 2009 10 09, 16:42)
Labas mergaites 4u.gif

pora puslapiuku atgal yra idetas mano OT(darytas 15 DPO) ir NT kuris parode kad svajone issipilde bigsmile.gif siulyciau pasidaryti NT, nes labai panasu kad jau nestuke.gif
Atsakyti
Mergaites padekit ax.gif

ar cia teigiamas OT?

user posted image
Atsakyti
Sveikos, jau tiek laiko naudoju OT, o šiandien kaip varna balta. Kadangi jau pasibaigė OT iš ZA, tai nusipirkau iš vaistinės, ten berods 40 jautrumo juostinis. Vakar parodė ryškų teigiamą, be jokių abejonių, man visada oi teigiamo OT kitą dieną pakildavo ri BT, o šiandien dar vis nepaklusi g.gif pasidarė įdomu, ar prie anovuliacinių OT kam nors buvo super teigiamas?
Atsakyti
QUOTE(Sugar Free @ 2009 10 11, 11:34)
Sveikos, jau tiek laiko naudoju OT, o šiandien kaip varna balta. Kadangi jau pasibaigė OT iš ZA, tai nusipirkau iš vaistinės, ten berods 40 jautrumo juostinis. Vakar parodė ryškų teigiamą, be jokių abejonių, man visada oi teigiamo OT kitą dieną pakildavo ri BT, o šiandien dar vis nepaklusi  g.gif pasidarė įdomu, ar prie anovuliacinių OT kam nors buvo super teigiamas?

gal iir nepakilti iskart po tegiamo OT, man kartais tik antra diena pakildavo.
o sitie OT 40 jautrumo- man nelabai schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Varna @ 2009 10 10, 20:06)
Mergaites padekit  ax.gif

ar cia teigiamas OT?

user posted image

galima priskirti prie teigiamo (mano akim ziurint abi vienodo ryskumo), rytoj pasidaryk turetu antra juostuke ryskesne us kontroline buti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydros akys @ 2009 10 09, 17:00)
Galiu drąsiai teigti, kad laukiesi biggrin.gif  wub.gif  4u.gif
Padaryk ryt NT įsitikinimui 4u.gif

Primenu, kad OT rodo nėštumą.. t.y. veikia kaip NT thumbup.gif

As ir gi manau , kad laukies 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Zydros akys, pameni,kai rasiau OT gale teigiamas, o NT dar buvo neigiamas, tai tikrai pasitvirtino, dabar TEIGIAMAS , tereikejo biskuteli palaukt wub.gif
Atsakyti
QUOTE(<Tita> @ 2009 10 11, 13:36)
As ir gi manau , kad laukies 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Zydros akys, pameni,kai rasiau OT gale teigiamas, o NT dar buvo neigiamas, tai tikrai pasitvirtino, dabar TEIGIAMAS , tereikejo biskuteli palaukt wub.gif

Labai dėl tavęs džiaugiuosi wub.gif
Atsakyti
Laba diena

help! Berods prazioplinau savo O. Ar ne? g.gif
Va pagal grafika bus lengviau suprasti apie ka kalbu..
user posted image
Taigi 9 d. OT buvo neigiamas, 10 d. nesitestavau, 11 d. labai skaudejo desini sona, o vakare OT buvo vel neigiamas, 12 d. irgi neigiamas. Ar gali buti, kad jei buciau pamatavusi 10 d. OT butu buves teigiamas? Ar gali buti, kad man O ivyko sekmadieni diena arba pirmadieni ryte? Nes ND daryti tik penktadieni ir pirmadienio vakara sad.gif t.y. po O praejus daugiau nei 12 val. sad.gif
Atsakyti