Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (9 dalis)

QUOTE(Varna @ 2009 10 08, 16:54)
Turiu svarbų klausimą  biggrin.gif

Ar galima testą darytis kas antrą dieną? Ar jis parodys kilimą?
Nusipirkau testų už 7 Lt/vnt, kažkaip gaila kasdien naudoti, galvoju gal pavyks susukčiauti  tongue.gif

Manau, kad kasdien, nes juk kaip kitaip suzinosi ar ta diena buvo lh antpludis..o juk ta diena ir reikia myletis.. aisku jei uzsiimsi sexu kasdien r kas antra diena tai vis tiek pataikysi i ta laikotarpi kai ivyks O
Atsakyti
QUOTE(LatinaLa @ 2009 10 08, 17:50)
Ar ta diena, kai pakyla BT ir OT jau neigiamas, dar yra sansu, kad kiausinelis gyvas ir gali buti apvaisintas?ar BT pakilimas jau reiskia, kad O baigesi?

man viena ginekologe sake, kad BT pakilimas reiskia, kad ivyko  ovuliacija ir 24 val. yra didziausia tikimybe pastoti, todel ta diena butina uzsiimti  smileysex.gif .
o OT ta diena jau ir turi buti neigiamas, nes baigesi lh antpludis, kuris sukele O...

Kazkaip forumuose skaiciau, kad kai jau BT pakyla tai sansu nebera..Nezinau kaip vertinti...
Kaip Jus galvojat?  smile.gif

Kai BT pakyla- ND dar 2 dienas. Pagal statistika didziausia tikimybe pastoti kai ND yra iki O, t.y. kai OT teigiamas. mirksiukas.gif Kiausinelis gyvas buna apie para 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Varna @ 2009 10 08, 17:54)
Turiu svarbų klausimą  biggrin.gif

Ar galima testą darytis kas antrą dieną? Ar jis parodys kilimą?
Nusipirkau testų už 7 Lt/vnt, kažkaip gaila kasdien naudoti, galvoju gal pavyks susukčiauti  tongue.gif

manau kad butina kiekviena diena. zinai kaip padaryk: perkirpk juos isilgai, is vieno iseis 2. taip pas mus kelios merginos taupumo sumetimais darydavo. asiku reikia labai astriu zirkliu tongue.gif
Atsakyti
as irgi pirkau OT Lietuvoje, ir aišku jau užsisakiau iš žydru akiu, nes Lietuvoj brangoki blink.gif .
šiandien dariau pirmąjį OT, bet rytoj gal pabandysiu perkirpti ir pažiūrėsiu, bet kažin kai perkirpsiu ar testo kokybei nieko tokio.
O ar OT darote viena karta dienoje ar du, nes esu girdėjusi kad kai kurios daro ir ryte ir vakare g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitux1978 @ 2009 10 08, 19:38)
as irgi pirkau OT Lietuvoje,  ir aišku jau užsisakiau iš žydru akiu, nes Lietuvoj brangoki blink.gif .
šiandien dariau pirmąjį OT,  bet rytoj gal pabandysiu perkirpti ir pažiūrėsiu, bet kažin kai perkirpsiu  ar testo kokybei nieko tokio. 
O ar OT darote viena karta dienoje ar du, nes esu girdėjusi kad kai kurios  daro ir ryte ir vakare  g.gif

uztenka viena karta i diena, bet tuo paciua mazdaug laiku. lh pakilimas laikosi mazdaug para mirksiukas.gif
jei perkirpsi tikrai nenukentes smile.gif
Atsakyti
Pas mane jau trys dienos OT testeriai rodo kontrolinę ryškią ir kitą neryškią juostelę. Ar neturėtų būti taip, kad kai nėra ovuliacijos, tos antrosios juostelės visai nerodo?

P.S. kasdien ND daryti neiseis, neiseis ir kas antra, mano brangusis spardosi kaip tik gali, del to ir darausi testus, kad kasdiena neprievartauti, nes jam jau plaukai siausiasi. sako kad tas ,,vaiku darymas" jam labai ziauriai atrodo. Romantikas, nori visko graziai, naturaliai doh.gif Bet kad tas ,,naturaliai" iseina tik savaitgaliais. O as pragmatike, suplanavau ir imuosi to reikalo is esmes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Varna @ 2009 10 09, 08:37)
Pas mane jau trys dienos OT testeriai rodo kontrolinę ryškią ir kitą neryškią juostelę. Ar neturėtų būti taip, kad kai nėra ovuliacijos, tos antrosios juostelės visai nerodo?

P.S. kasdien ND daryti neiseis, neiseis ir kas antra, mano brangusis spardosi kaip tik gali, del to ir darausi testus, kad kasdiena neprievartauti, nes jam jau plaukai siausiasi. sako kad tas ,,vaiku darymas" jam labai ziauriai atrodo. Romantikas, nori visko graziai, naturaliai  doh.gif  Bet kad tas ,,naturaliai" iseina tik savaitgaliais. O as pragmatike, suplanavau ir imuosi to reikalo is esmes  biggrin.gif

tai reikejo pirkti forume pigiau 4u.gif po 1lt gaunasi smile.gif nu man siaip kai zaidziau su OT tai vaiduokliukas budavo daznai...
Atsakyti
QUOTE(LatinaLa @ 2009 10 08, 16:50)
Ar ta diena, kai pakyla BT ir OT jau neigiamas, dar yra sansu, kad kiausinelis gyvas ir gali buti apvaisintas?ar BT pakilimas jau reiskia, kad O baigesi?

BT pakilimas ir reiškia įvykusią O. OT rodo LH bangą, kuri būna dieną prieš O (daugiau pirmam lape). O ND reiktų atlikti 3 dienos prieš O ir bent 2 po O. Bet šiaip geriausia kas antrą dieną thumbup.gif

QUOTE(Varna @ 2009 10 09, 08:37)

P.S. kasdien ND daryti neiseis, neiseis ir kas antra,

Jei tavo LH yra aukštokas (kaip yra man), tai testinė juostelė visada bus neryški ant 20-tuko. Beje, kokio jautrumo OT naudoji g.gif

O dėl ND tik per O, tai linkiu kantrybės ir kuo DIDŽIAUSIOS SĖKMĖS, nes pagauti leliuką reikia bent kas antrą dieną ND blush2.gif Nors, aišku, kiekvienai skirtingai- kitai ir vieno karto užtenka mirksiukas.gif To jums ir linkiu wub.gif
Atsakyti
Gal kas galit patarti del BT, praeita savaite s jos nevertinau, nes buvau persalusi ir ji virs 37 buvo, savaitgali jau kaip ir pasveikau, pasidare normali 36,6 temp.
Bet sia savaite ji sokineja tai net nezinau kaip vertinti ir ar ivyko O, nes OT rode LH banga antradieni, bet temperatura vakar buvo 36,9 , o siryt jau tik 36,5 ...
Gal as jau per daug "psichuoju" del tos O ir nestumo, bet taip norisi pagaliau tapti nestuke.gif ir bent jau zinoti ar vyksta ta O ?
Kaip manote ka gali reiksti tas temperaturos sokinejimas..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LatinaLa: 09 spalio 2009 - 13:07
QUOTE(LatinaLa @ 2009 10 09, 14:02)
Gal kas galit patarti del BT, praeita savaite s jos nevertinau, nes buvau persalusi ir ji virs 37 buvo, savaitgali jau kaip ir pasveikau, pasidare normali 36,6 temp.
Bet sia savaite ji sokineja tai net nezinau kaip vertinti ir ar ivyko O, nes OT rode LH banga antradieni, bet temperatura vakar buvo 36,9 , o siryt jau tik 36,5 ...
Gal as jau per daug "psichuoju" del tos O ir nestumo, bet taip norisi pagaliau tapti  nestuke.gif   ir bent jau zinoti ar vyksta ta O ?
Kaip manote ka gali reiksti tas temperaturos sokinejimas..

Labai sunku ką pasakyti nematant viso vaizdo g.gif O gal tu pabandyk sudėlioti skaičiukus kuriuos turi, bandyti brėžti ir tada žiūrėsim mirksiukas.gif Bet yra BT tema, tenai mergaitės labiau įgudę šituose reikaluose mirksiukas.gif

Beje, kur matuoji BT temperatūrą g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 09 spalio 2009 - 14:29
QUOTE(Ice tea @ 2009 10 09, 15:29)
Labai sunku ką pasakyti nematant viso vaizdo  g.gif O gal tu pabandyk sudėlioti skaičiukus kuriuos turi, bandyti brėžti ir tada žiūrėsim  mirksiukas.gif Bet yra BT tema, tenai mergaitės labiau įgudę šituose reikaluose  mirksiukas.gif

Beje, kur matuoji BT temperatūrą  g.gif

Matuoju pazastyje.
sia savaite temp.tokia (praeita savaite del persalimo laikesi 37,5):
P. 36.6
A. 36.8 (buvo teigiamas OT)
T. 36.9
K. 36.9
P. 36.5
Atsakyti
QUOTE(LatinaLa @ 2009 10 09, 15:43)
Matuoju pazastyje.
sia savaite temp.tokia (praeita savaite del persalimo laikesi 37,5):
P. 36.6
A. 36.8 (buvo teigiamas OT)
T. 36.9
K. 36.9
P. 36.5

Tai tu matuoji KŪNO temperatūrą, o ne BAZINĘ mirksiukas.gif O jos LABAI skirtingi dalykai mirksiukas.gif Nueik į BT temą, tenai bus viskas aiškiau- kur, kaip ir kodėl reikia matuoti BT tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 09 spalio 2009 - 14:45
sveikos merginos, noriu pasikonsultuoti 4u.gif

vakar dariau OT 17val buvo neigiamas , šiandien dariau OT 16 val ir yra teigiamas bigsmile.gif , tai kaip suprantu nuo 24 iki 36 valandu turi įvykti O, bet mano brangusis grįžta rytoj naktį tai kažin ar dar bus vaisinga ar ne , bet gal dar bus šansu g.gif nes taip norisi nestuke.gif šis ciklas mano pirmas kai taip viska planavau ir BT matuoju ir OT darau
Atsakyti