Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (9 dalis)

QUOTE(Kristuciuke @ 2009 10 06, 13:25)
Sveikos,
Jussta, negaliu patiketi pagaliau sveikinu labai labai.. wub.gif  wub.gif  clap.gif  clap.gif

O as siandienini savo OT noriu parodyti man 20 cd ir stai kaip traktuoti toki OT ar jis jau cia skaitosi teigiamas? g.gif

Manau ,kad teigiamas mirksiukas.gif man kartais buna ,kad nudazo ryskiai tik labiau viena soniuka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristuciuke @ 2009 10 06, 12:25)
Sveikos,
O as siandienini savo OT noriu parodyti man 20 cd ir stai kaip traktuoti toki OT ar jis jau cia skaitosi teigiamas? g.gif
http://i012.radikal....372415351a6.jpg
http://i005.radikal....2214846425b.jpg

Tikrai taip thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 06 spalio 2009 - 12:44
Aciu merginos, siandien vakare dar viena pabandysiu pagadinti ir kibsim i ND.. blush2.gif
Atsakyti
sveikutes, na as irgi siandien nusipirkau OT, bet is vaistines, nes dige taip ir nieko neatsake, taigi po keliu dienu bandysiu daryti mazdaug nuo kelintos ciklo dienos pradedat jus daryti
Atsakyti
QUOTE(jurgitux1978 @ 2009 10 06, 14:34)
sveikutes, na as irgi siandien nusipirkau OT, bet is vaistines, nes dige taip ir nieko neatsake, taigi po keliu dienu bandysiu daryti  mazdaug nuo kelintos ciklo dienos pradedat jus daryti

Tu geriau i az parasyk Zydroms akims. Jeigu ji tures, tai tikrai greit atsius. 4u.gif
As pradedu OT daryt nuo 10 CD, nes man O dazniausiai buna 13 cd.
Atsakyti
QUOTE(AudroneM @ 2009 10 06, 14:43)
Tu geriau i az parasyk Zydroms akims. Jeigu ji tures, tai tikrai greit atsius.  4u.gif
As pradedu OT daryt nuo 10 CD, nes man O dazniausiai buna 13 cd.

jau parasiau, lauksiu atsakymo, mirksiukas.gif

man iki penktadienio reiketu tureti kazin ar tai imanoma g.gif

Atsakyti
Sveikos mergaites, kaip ir zadejau, idedu OT ir NT. Teorija kad OT teigiamas buna kai yra nestumas mano atveju pasitvirtino biggrin.gif

NT

user posted image

OT

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Justta @ 2009 10 07, 14:13)
Sveikos mergaites, kaip ir zadejau, idedu OT ir NT. Teorija kad OT teigiamas buna kai yra nestumas mano atveju pasitvirtino  biggrin.gif

Labai grazu.. wub.gif wub.gif
O mano OT siandien jau neigiamas, tai laukiu BT kilimo ryt... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Justta @ 2009 10 07, 15:13)
Sveikos mergaites, kaip ir zadejau, idedu OT ir NT. Teorija kad OT teigiamas buna kai yra nestumas mano atveju pasitvirtino  biggrin.gif

Labai tikrai grazu 4u.gif Aukit diduciai ir sveikuciai mirksiukas.gif
Atsakyti
ar galejau pastoti sia svaite, kai mano ciklas 26 d. , O dazniausiai ivyksta 12 d. t.y. turejo ivykti vakar...
OT sekamadieni ir pirmdieni antra juostele buvo manau vos vos blankesne uz kontroline, vakar tokio paties ryskumo, o siandien jau blankesne.. Ar tai reiskia, kad vakar arba siandien ivyko ovuliacija (nes pries ja turi buti vienodo ryskumo arba ryskesne juostele nei kontroline)?
Si menese negaliu pasitiketi BT, nes buvau persalusi...
idomu ar galejau pastoti, jei mylejausi pirmadieni? o gal dar ir sivakar verta pameginti tapti nestuke.gif , jei O ivyko vakar vakare tai gal dar yra sansu ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LatinaLa @ 2009 10 07, 17:05)
ar galejau pastoti sia svaite, kai mano ciklas 26 d. ,  O dazniausiai ivyksta 12 d. t.y. turejo ivykti vakar...
OT sekamadieni ir pirmdieni antra juostele buvo manau vos vos blankesne uz kontroline, vakar tokio paties ryskumo, o siandien jau blankesne.. Ar tai reiskia, kad vakar arba siandien ivyko ovuliacija (nes pries ja turi buti vienodo ryskumo arba ryskesne juostele nei kontroline)?
Si menese negaliu pasitiketi BT, nes buvau persalusi...
idomu ar galejau pastoti, jei mylejausi pirmadieni? o gal dar ir sivakar verta pameginti tapti  nestuke.gif , jei O ivyko vakar vakare tai gal dar yra sansu ? biggrin.gif

jei vakar abi buvo vienodo ryskumo -reiskias O IVYKS per 12-36 val., ND daryti dar pora dienu tai tikrai. ir pastojimas skaitosi kai implantuojasi zirniukas i gimdos gleivine , o tai ivyksta apie savaite po O.
Atsakyti
tai reiskia dar nevelu uzsiimti smileysex.gif ir tiketis, kad si menesi nebesulauksiu mm...
be to siandien BT 36.6 , o tai turbut reiskia, kad ovuliacija dar neivyko..
tikiuosi, kad ir vakar OT nemelavo, siandien bus ovuliacija , ir pasiseks tapti nestuke.gif
Atsakyti