Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (9 dalis)

QUOTE(Justta @ 2009 10 04, 18:53)
Sveikutes...
norejau pasiklausti ar galima toki OT laikyti teigiamu?  ax.gif  (cia yra 30 - tinis)

user posted image

na manau galima laikyti teigiamu yapc kai NT vaiduokliuaja mirksiukas.gif
Sveikinu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kinrozyte @ 2009 10 05, 08:29)
Sveikinu 4u.gif  4u.gif

sveikutes, kiek suprantu cia ne NT o OT
Atsakyti
QUOTE(jurgitux1978 @ 2009 10 05, 09:42)
sveikutes, kiek suprantu cia ne NT o OT

jo OT,bet Jusstai ir NT rodo antra juostele ax.gif Kai teigiamas NT, OT taip pat teigiamas.
Atsakyti
QUOTE(Justta @ 2009 10 04, 17:53)
Sveikutes...
norejau pasiklausti ar galima toki OT laikyti teigiamu?  ax.gif  (cia yra 30 - tinis)

O pagal mane jis LABAI teigiamas thumbup.gif thumbup.gif , nes testinė juostelė kairėje LABAI ryški thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kinrozyte @ 2009 10 05, 08:29)
Sveikinu 4u.gif  4u.gif

O tai kaip NT gali vaiduokliauti, jei jai ciko vidurys g.gif
Papildyta:
doh.gif Ne taip prieš tai perskaičiau Justtos žinutę.. perskaičiau ne DPO, o c.d. doh.gif blush2.gif

Taip, jei ciklo gale, tai teigiamas.. ir manau, kad jau galima sveikinti biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
va kiek geru ziniu is pat ryto biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes..

QUOTE(Žydros akys @ 2009 10 05, 12:29)
O tai kaip NT gali vaiduokliauti, jei jai ciko vidurys g.gif
Papildyta:
doh.gif Ne taip prieš tai perskaičiau Justtos žinutę.. perskaičiau ne DPO, o c.d. doh.gif  blush2.gif

Taip, jei ciklo gale, tai teigiamas.. ir manau, kad jau galima sveikinti biggrin.gif  wub.gif

taip, man OT nepamelavo, siandien ryte pasidariau HCG ir atsakymas - 97,8 wub.gif wub.gif as tikrai nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Justta @ 2009 10 05, 13:07)
Sveikutes..
taip, man OT nepamelavo, siandien ryte pasidariau HCG ir atsakymas - 97,8  wub.gif  wub.gif  as tikrai  nestuke.gif

Labai tave sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif , lengvo nesiojimo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Justta @ 2009 10 05, 11:07)
Sveikutes..
taip, man OT nepamelavo, siandien ryte pasidariau HCG ir atsakymas - 97,8  wub.gif  wub.gif  as tikrai  nestuke.gif

vajei bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif is visos visos sirdeles tylei tave sveikinu wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikutes..

wub.gif wub.gif sveikinu.. wub.gif
Atsakyti
Sveikutes..

jau pasveikinau tave BT temuteje, bet ir cia dar karteli, dideliausi ir nuosirdziausi sveikinimai wub.gif wub.gif wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

taip, man OT nepamelavo, siandien ryte pasidariau HCG ir atsakymas - 97,8 wub.gif wub.gif as tikrai nestuke.gif
[/quote]

kaip faina
wub.gif wub.gif wub.gif sveikinu patapus nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti