QUOTE(blondynka @ 2009 09 08, 17:44)
Sveikutes, zvalgiausi cia siandien po SM ir pastebejau nauja temele, kuri dar visai neseniai buvo man labai aktuali. Galiu pasigirti - aš laukiuosi
Tie Zydros akys OT tikrai yra su virusiukais
Prisisiunciau ju 20 vnt., galvodama, kad teks ilgai zaisti, o cia tik sast, pagavom OV, padarem namu darbus ir vuolia
Mums dar tik 6 savaiteles, niu bet neiskenciau nepasigyrus. Nenoriu buti ZA konkurente, niu bet liko man tu OV testuku apie 15, sakau gal kuri Kauniete nores atvykti ir nusipirkti, nereikes laukti siuntinuko, o be to, kaip matyti, juose gryynas virusiukas
Sveikutės visos, laukiančios savų stebukliukų
Po šio forumo temeles, apie
planavimą ir t.t. žvalgiausi ir skaitinėjau jau seniai, nes apie mažiuką svajojau jau irgi seniai
O dabar jau nusprendžiau ir prisijungti, nes ir mes jau pradėjome stengtis dėl leliuko
Nors šį atsakingą darbą dirbame dar tik pirmą mėnesį, pasiskaičius čia visokių temų darose neramu, kad gali tekti dar ilgai palaukti kol "užkibs"
... Tai nusprendžiau, kad gal irgi padėtų šitie ovuliacijos testukai tiksliau nustatyti, kada reikia rimtai pasidarbuoti
Nors šiaip lyg ir stebiu save ir man atrodo, kad žinau, kada būna ovuliacija
Tai norėjau paklausti blondynkos - ar dar turi tų testukų? Jeigu taip, kaip galėtume dėl jų susitarti? Esu kaunietė, taigi nebūtų problemos su pasiėmimu ir t.t.