Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (9 dalis)

QUOTE(Virvute @ 2009 09 28, 23:11)
Tikrai taip rolleyes.gif
O shtai mano laimingiesi OT smile.gif

user posted image

o kur laimingi NT ax.gif
Atsakyti
Mergaitės užsipirkau OT, tai kadangi dabar nestuke.gif ir jie man padėjo galiu likusius 17 vnt 20 jautrumo parduoti ir vienas likes Baby time OT
Atsakyti
QUOTE(blondynka @ 2009 09 08, 17:44)
Sveikutes, zvalgiausi cia siandien po SM ir pastebejau nauja temele, kuri dar visai neseniai buvo man labai aktuali. Galiu pasigirti - aš laukiuosi  wub.gif  Tie Zydros akys OT tikrai yra su virusiukais wink.gif Prisisiunciau ju 20 vnt., galvodama, kad teks ilgai zaisti, o cia tik sast, pagavom OV, padarem namu darbus ir vuolia clap.gif
Mums dar tik 6 savaiteles, niu bet neiskenciau nepasigyrus. Nenoriu buti ZA konkurente, niu bet liko man tu OV testuku apie 15, sakau gal kuri Kauniete nores atvykti ir nusipirkti, nereikes laukti siuntinuko, o be to, kaip matyti, juose gryynas virusiukas  thumbup.gif

Sveikutės visos, laukiančios savų stebukliukų smile.gif

Po šio forumo temeles, apie nestuke.gif planavimą ir t.t. žvalgiausi ir skaitinėjau jau seniai, nes apie mažiuką svajojau jau irgi seniai blush2.gif O dabar jau nusprendžiau ir prisijungti, nes ir mes jau pradėjome stengtis dėl leliuko lotuliukas.gif Nors šį atsakingą darbą dirbame dar tik pirmą mėnesį, pasiskaičius čia visokių temų darose neramu, kad gali tekti dar ilgai palaukti kol "užkibs" 2.gif... Tai nusprendžiau, kad gal irgi padėtų šitie ovuliacijos testukai tiksliau nustatyti, kada reikia rimtai pasidarbuoti smile.gif Nors šiaip lyg ir stebiu save ir man atrodo, kad žinau, kada būna ovuliacija blush2.gif Tai norėjau paklausti blondynkos - ar dar turi tų testukų? Jeigu taip, kaip galėtume dėl jų susitarti? Esu kaunietė, taigi nebūtų problemos su pasiėmimu ir t.t.
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif
Norejau paklausti : ar brangiai kainuoja tie OT? Niekada ju nemaciau vaistinej,tik NT (gal del to kad nezinojau kad tokie yra lotuliukas.gif ) Tai va,dabar planuojam vaikeli,tai galvoju gal isigyt tuos OT kad tikrai pataikyt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*kineziuke* @ 2009 10 02, 20:15)
Sveikos mergaites  4u.gif
Norejau paklausti : ar brangiai kainuoja tie OT? Niekada ju nemaciau vaistinej,tik NT (gal del to kad nezinojau kad tokie yra  lotuliukas.gif ) Tai va,dabar planuojam vaikeli,tai galvoju gal isigyt tuos OT kad tikrai pataikyt?  g.gif

Sveikos 4u.gif Merginos parasykit i az Zydros akys, suzinosit ir kainas ir .t.t.t
O vaistineje ju yra,tik kaina vieno 6 lt., o kadangi per viena cikla reikia kokiu 4-6 OT,tai brangokai gaunasi blink.gif
Atsakyti
Parduodu OT pirktus iš Žydros akys, tikrai laimini bigsmile.gif Liko 17 vnt ir vienas Baby time OT testukas, galiu pridėti dar Folio rūgšties 4u.gif Geras vyrusiukas garantuotas nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Diglė @ 2009 10 03, 10:41)
Parduodu OT pirktus iš Žydros akys, tikrai laimini  bigsmile.gif Liko 17 vnt ir vienas Baby time OT testukas, galiu pridėti dar Folio rūgšties 4u.gif  Geras vyrusiukas garantuotas  nestuke.gif

sveikute, mane sudomino tavo OT,is kokio tu miesto, kaip viska cia padarius. as is kauno
Atsakyti
Jau sunaudojau paskutini testa nors kaip ir ovuliacijos jau neturetu buti. Vis dar viena juostele ir vaiduoklis. Jau mmm data arteja. Kadangi ovuliacijos aiskios testukuose si menesi nemaciau, tai ir NT negadinu kol kas, bet vilti turiu, kad stebuklas koks ivyks ax.gif
Atsakyti
Sveikutes...
norejau pasiklausti ar galima toki OT laikyti teigiamu? ax.gif (cia yra 30 - tinis)

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Justta @ 2009 10 04, 17:53)
Sveikutes...
norejau pasiklausti ar galima toki OT laikyti teigiamu?  ax.gif  (cia yra 30 - tinis)

Ne, tai ne teigiamas, bet matau, kad jis dar labai šviežiai padarytas.. įdomu, kaip atrodo išdžiuvęs.. kažkodėl galvoju, kad ryškesnis rolleyes.gif 4u.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Žydros akys @ 2009 10 04, 18:09)
Ne, tai ne teigiamas, bet matau, kad jis dar labai šviežiai padarytas.. įdomu, kaip atrodo išdžiuvęs.. kažkodėl galvoju, kad ryškesnis rolleyes.gif  4u.gif ?

na jis panasiai atrodo, ta prasme juosteles nera visiskai vienodos, bet kadangi man siandien 15 DPO, tai manau pakanka, nes niekada tokiu metu man nebudavo toks ryskus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Justta @ 2009 10 04, 19:02)
na jis panasiai atrodo, ta prasme juosteles nera visiskai vienodos, bet kadangi man siandien 15 DPO, tai manau pakanka, nes niekada tokiu metu man nebudavo toks ryskus  blush2.gif

Tai tada tau reikėtų naudoti jautresnius OT g.gif
Atsakyti