QUOTE(georgiana @ 2009 10 09, 11:44)
sveika, zinai as viena karta irgi taip jau dariau su termometru galiuku paemus beje galiuka aliejuku patepiau ir sukisau i sikiniuke kur galiukas gyvsidabrio tai jo puses puse, aisku tada mum buvo misinuko problema ir zinai paskaiu daktarei tai ji mane kad iskeike sake kokia tipo tu motina juk galejau
aklaja zarna pradurti tai dabar bijau taip daryti
Akloji zarna yra taip toli nuo isanges, kad nepasiektu jos net 100 termometro galiuku. Daktare gal sake TIESIAJA zarna o ne aklaja? Gyvsidabrinio nekaisiokit, jie stikliniai ir nesaugus!
Papildyta:
QUOTE(Nanda @ 2009 10 09, 12:21)
Mano berniukui irgi kartais būna tokių dienų... aš galvoju, kad gal pati kažką ne to suvalgiau
gal čia jau skaitosi per daug laisvi viduriukai?
Aš tai metu tas sauskelnes, sunaudojam daug
tokiom dienom. Bet kaip varo
, tai būna visas išterliotas pampersas ir dar drabužiai nugaroj
Jau joks ryžių popierius negelbėtų
Na, mes ta buda atradom nesenai, pries menesi koki, o vaikas jau nebe naujagimis, ir maista valgo ivairu ir kakoja ne skystai, tai tas popierius tikras issigelbejimas. Kakutis kaip saldainis, grazu ziuret.
Papildyta:
QUOTE(varlius @ 2009 10 09, 12:30)
Aciu uz palaikyma
Is tiesu, po pirmojo pokalbio su chirurgu, kai isgirdome diagnoze - viskas galvoj susimaise... Apeme panika ir baime. Juk maziukui tik 5 menesiai. Informacija radau lt ir rusu kalba. Pasisnekejus su gydytoju issiaiskinau, kad informacija lietuviu kalba yra gerokai pasenusi. Dabar gydytojas pakankamai gerai viska paaiskino, bet apie operacija ir pooperacini laikotarpi labai issamiai dar neaiskino, nes dar nera biopsijos rezultatu ir nera aisku kokia zarnytes dalis yra neinervuota. Po 10 dienu jau bus viskas aisku. Dabar su vyru bandome vadovautis taisykle - "ruoskis blogiausiam, tikekis geriausio". Stengiuosi per daug apie tai negalvoti ir nesinervuoti, nes ir sunelis labai viska jaucia. O dabar maziausiai reikia, kad dingtu pienas ar maziukas butu neramus...
Tai jo, jis negali pasakyti, nes nezino kiek reiks zarnos salinti. Tikekimes kad nedaug ir kad kuo toliau isanges.
Skatineju info kaip tik dabar.