Mano mažajai jau 4 mėn. bet lig šiol tuštinasi gana skystai. Paguoda tik ta, kad tai būna tik 1-2 kartus per dieną. O pirmąjį mėnesį būdavo ir 6-8 kartus per dieną. Tada tai jau buvo neramu , bet gydytoja sakė, jei būtų kas negerai, tai ji nebūtų priaugus tiek svorio. O priaugo 1,5 kg.
Sveikos, noriu patarimo.Kudikeliui 5men, maitinu MP. Seniau kakodavo kiekviena diena, nuo 3men pasikeite. Kakojo kas kelios dienos. Dabar nekakojes 8 paros.Ka daryti?????Dar taip nebuvo.
Maniškiui dabar du mėnesiai, maitinamas MP. Kakoja dažniausiai kas antrą dieną, kartais kasdien
Papildyta:
Vaikuciams maitinamiems tik MP yra normalu nesitustinti net iki berods 14 paru.
Papildyta:
QUOTE(naujora @ 2013 05 07, 19:21)
Sveikos, noriu patarimo.Kudikeliui 5men, maitinu MP. Seniau kakodavo kiekviena diena, nuo 3men pasikeite. Kakojo kas kelios dienos. Dabar nekakojes 8 paros.Ka daryti?????Dar taip nebuvo.
Vaikuciams maitinamiems tik MP yra normalu nesitustinti net iki berods 14 paru.
pradzioj kai gime tai labai daznai skystai tustindavosi. Buvo vasara ir baisus karstis tai pampersus keisdavau labai daznai ir vis budavo kazka padares
paskui po truputi pakietejo viduriukai. Bet vistiek dabar jam 10 men. jis tustinasi kokius 4 kartus per diena. Bet viduriukai normalus.
paskui po truputi pakietejo viduriukai. Bet vistiek dabar jam 10 men. jis tustinasi kokius 4 kartus per diena. Bet viduriukai normalus.
Maniskis tokio amziaus (3,5 men) tustindavosi taip skirtingai, kad nesupaisysi, nors buvo maitinamas tik MP. Tik karta per para, tik karta per 2 paras, kita diena ziurek 3 kartus... Nzn, siai dienai sveikas kaip ridikas, jokiu problemu del to neatsirado
Maniskis ilgiausiai nekakojo savaite laiko, jam buvo 6 men. maitinau savo pienuku. Bet jis nestenejo, neverke, matyt nenorejo ir tiek:) Bet as vistiek po savaites klizmute kisau. O va dabar mum 10men ir kasdien bando kakoti, steni,. verkia, ir nieko neisina... Na bet kazkaip klizmuciu, slyvu tyriu, forlax pagalba jau kakojam patys ir neskausmingai.
sveikos,prisipazinsiu neskaiciau visos temos .Musu kleckiui 2 men. jis jau 3d(prasidejo) kai nekakoja ir man jau neramu daros. Iki siol darydavo ale vandenuka,maitinu MP. Pries pora dienu nusipirkau Infacol nuo viduriu putimo,dabar galvoju ar cia sutapimas gavos,kad nebekakoja kai sudaviau tuos lasiukus. Skaiciau info lapeli ten nieko neparsyta apie pasalini poveiki.Vaikutis ramus,patenkintas pyksta tik kai nori valgyt ir miegucio. Dabar nezinau ka daryt,kreiptis i gydytoja,ar kaip cia skaiciau zvakute panaudot. Gal galit patart?
norejau pasidziaugt,nereikejo nieko imtis mazius pats pakakajo 2kartus,na tik su kojytem pazaidem ir viskas kas gerai,kad jis jau nebe vandenuku daro.
kas geriausia duot nuo pilvo putimo katik gimusiui vaikui
QUOTE(austeja2013 @ 2013 07 13, 12:18)
kas geriausia duot nuo pilvo putimo katik gimusiui vaikui
mums sab simplex padejo ir Bio gaja (probiotikai)..viska kartu duodavom
Sveikos mielosios,noreciau sulaukti patarimo kaip atpratinti dukryte nuo taip vadinamu "duju" vamzdeliu,mazoji tik taip kakuti daro.. siaubas,pati visai nedaro,stena raitosi atpylineja,bet nepadaro.. stenant tik dujas isleidzia.. o ikisu vamzdeli,tai kaip ranka nuima,pilnas pampersiukas buna. zodziu kakuti vis isprovokuot reikia.. keikiu save,kad apskritai pradejau,jau pusantro menesio taip. nei sveciu pasikviesi,nei pacios kur isvaziuojam,nes vis zinau kad teks kiekviena diena "padeti".. cia gaunasi vos ne pilvuko valymas,nes tenka kisti vamzdeli kol viska iskakoja,pries "procedura" viska atpila.. o kuo toliau tuo blogiau,seniau prireikdavo kas pora dienu padet,dabar jau kas dien... Laukiu jusu patarimu jau net paciai geda..
Sveikos, mano mažutčiui dabar 4 mėnesiai , ir pas mane išvis jis tuštinas žaliai, (tuštinamės kas antrą dieną)daktarai aišku sako kad čia nieko blogo, bet kažkaip man neramiai atrodo. Aš maitinu mišineliais, tai gal galvoju kokia reakcija vyksta ir dėl to.